For højt blodtryk og healing

Blodtrykket skal du passe på

Blodtrykket skal du passe på

Det formodes at én million danskere har forhøjet blodtryk– flere af disse ved det ikke. Hvis du har forhøjet blodtryk, skal du vide at det er den hyppigste årsag til blodpropper og blødninger i hjernen.

Forhøjet blodtryk hænger nogle gange sammen med usund indtagelse af væsker og fødevare, men kan også være noget du har arvet, og er det noget du har arvet, har du ca. 33 % risiko for selv at få forhøjet blodtryk.

Forhøjet blodtryk kan også komme af:

Du vejer for meget.
Du har sukkersyge.
Dyrker for lidt motion.
Drikker for meget alkohol.
Spiser for meget salt.
Din alder.
En anden sygdom.
problemer i nyrerne .
Én del medicin p-piller, NSAID og kortikosteroider.
Lakrids.
Stress.
Rygning.

Husk at bliver du svimmel eller bliver du dårlig skal du altid opsøge en læge!!!

Hvad end årsagerne er til forhøjet blodtryk.

Børn, Arbejde, Familiære forpligtelser, økonomiske bekymringer. vi vælter rundt i et minefelt af følelsesmæssig stress hver dag, og vores symptomer ser ud til at formere sig for hver gang vi tager et valg. Vi får mindre og mindre tid til at pleje kroppen, for ikke at nævne vores sind og følelser.

Med sådanne liv er det ikke overraskende, at så mange mennesker lider af et højt blodtryk. National Heart Lung and Blood Institute har lavet en undersøgelse som overraskende nok viste at hver tredje amerikaner har denne “tavse” dræber i sindet/kroppen, og mon ikke det samme gør sig gældende for gennemsnits danskeren?. Ca. 73 millioner voksne i USA har i dag forhøjet blodtryk.

Hvad gør man så, er der en magisk måde at håndtere stress og mindske risikoen for at dø?

Sindet og kroppens forbindelse til hinanden.

Al sygdom er knyttet til en ubalance i vores energifelt, Energifeltet er det felt der omgiver kroppen, og det er især let at spore hvis du har forhøjet blodtryk. Det er fordi hjertet og vores blodkar mv. bogstaveligt talt er under et ekstremt pres hele tiden når vi har forhøjet blodtryk, som gør at hjertet er nødsaget til at arbejde hurtigere og hårdere end det burde.

Mange vil af lægen få muligheden for medicin.

Du kan tage medicin for at sænke dit blodtryk, hvilket er fantastisk at vi har den mulighed som menneske, men den underliggende årsag der lurer, og titter frem, er der jo stadigvæk, og vil forsøge at få din opmærksomhed. At negligere eller symptom behandle problemerne med medicin, er ikke løsningen på den lange bane. For virkelig at komme igennem denne sygdom med forhøjet blodtryk, skal du sikre dig at du lever sundt, og at du finder ud af hvorfor du har det høje blodtryk.

 

DETTE ER Nemmere sagt end gjort, korrekt?

Dit hjerte siger alt:

Vi har arbejdet med mange mennesker der har forskellige slags hjerte – kar sygdomme, og deraf kan vi se, at en af de vigtigste faktorer er, den følelsesmæssige smerte mange af os går rundt med. Det er helt normalt at have “giftige” følelser som vrede, frygt, jalousi, harme, sorg, ensomhed, tristhed, men på den lange bane fører disse følelser til et dårligt helbred, specielt hvis vi så også nægter at arbejde med disse følelser.

Nogle vil måske gå til yderligheder og få medicin, for at bekæmpe disse følelser, som så blot vil skubbe følelserne endnu længere “ned” i kroppen/sindet, i stedet for at lade dem flyde, dette vil skabe en fysisk blokering, først i energifeltet, der omgiver vores krop, og senere i vores fysiske krop. Dette er den mest almindelige årsag til for højt blodtryk, som vi ser det.

Og skal du ud af den gænge, vil det være fornuftigt at samarbejde med en Healer i forhold til det forhøjet blodtryk og en Clairvoyant, en som kan se på de mestringsevner, følelser, og årsager der er til at du er havnet her, så du kan komme på rette fode igen.

For langt de fleste mennesker er det almindeligt med en ubalance i fjerde energi punkt også kaldet hjertechakraet, specielt hvis der er for lavt eller højt blodtryk. men ved at afbalancerer energien her, vil vi bedre være i stand til at føle, os selv, kærlighed, medfølelse, tilgivelse, fred, tilfredshed og skabe en selv accept.

Når hjertechakraets energi er “urent” eller bliver udsat f.eks. pga. misbrug, traumer eller hjertesorger, kan vi føle den følelsesmæssige smerte som hvis vi får et sår, nogle vil beklage sig, være usikker på sig selv, måske endda være uvillige til at tilgive, eller lade fortiden gå (give slip). Mange vil være kritiske & fordømmende.

Vores krop føler smerten. Vores ben, fødder hænder, arme, skuldre, knogler, blodet, lungerne og kredsløbet påvirkes alle af det fjerde chakra´s ubalance. Derved kan vores hjerte gå i stykker, både følelsesmæssigt og fysisk.

De fysiske & følelsesmæssige sår.

For højt blodtryk kan altså være resultatet af, at vi lever med en ubalance. Intet kan ses på separat og intet er tilfældigt, når det kommer til vores helbred: Uanset hvad vi føler, manifesterer det sig i vores krop. Prøv lige et kort øjeblik at tænke på den sidste gang, du modtog et kompliment eller var glad. Hvordan havde du det? Blev du Høj? Fandt du ro? Tænk nu på sidste gang hvor du oplevede en af de giftige følelser som vrede, havde du det godt i kroppen, var den spændt som en flitsbue? Var dine skuldre anspændte? Fik du hovedpine? Oplevede du vejrtræknings-besvær eller et hjerte der gallooperede derud af?

Alle ved, at følelserne kan skabe kortsigtede fysiske reaktioner, så hvad sker der når følelser hober sig op? De er nødt til at komme ud, på den ene eller den anden måde.

De almindeligste årsager til forhøjet blodtryk er ofte en følelse af at du er ophængt, uopløste sår, traumer, smerter, følelsesmæssig stress, kærligheds problemer og følelsesmæssige ar. Alt dette kan få vores hjerte til at arbejde meget hurtigere og hårdere end det er beregnet til. Vores hjerte kan åndeligt og fysisk “slås itu”, hvis vi ikke lærer at behandle vores følelser og give slip.

Vores følelser er også årsagen til at vi direkte kan opleve et forhøjet blodtryk. De valg, vi træffer i livet, er ikke tilfældige; mange gange behandler folk deres kroppe på en måde, der afspejler, hvordan de behandler deres sind og ånd. Vi kan maskere vores følelser og smerte ved at bruge mad, stoffer, alkohol, medicin mm. MEN dette svækker os. Vores kroppe reagerer med et tilsvarende fald i vital energi og følelsesmæssig sundhed, hvilket kan føre til den fysiske sygdom. Forhøjet blodtryk siger os, at både vores krop og vores sind har brug for opmærksomhed.

Årsagen til forhøjet blodtryk kan være vores krops måde at fortælle os, at vores hjerte-kar-system er i problemer, både fysisk og i den åndelige energi. Konventionel medicin søger for at behandle symptomerne, men den fixér ikke kernen i problemet. Først skal vi erkende, at vores hjerte er på overarbejde. Derefter kan man i samarbejde med en dygtig healer/clairvoyant finde en vej til ophealing af hjertet og det forhøjet blodtryk.

Hjerte er under massiv pres

Hjertet slår cirka tre milliarder gange i en gennemsnitlig levetid. Det pumper blod ind i lungerne, hvor det iltes og derefter tilbage i hjertet. Derfra cirkuleres det iltede blod igennem resten af ​​kroppen, og over tres billioner celler modtager denne nødvendige eliksir/ilt af livet. Blodtrykket er kraften hvorpå blodet presses igennem årerne. Tænk sig engang dit blod cirkulationssystem er så at hvis man lagde det ud på jorden vil det være langt nok til at omkranse jorden to gange. Og med den viden, så forestil dig lige et kort øjeblik at det organ/hjertet på størrelse med din knytnæve skal pumpe blodet ud to gange rundt om jorden. Hvad tænker du? Tænker du at hjertet bør have de bedste betingelser for at få blodet rundt eller? .

Hver gang du besøger lægen, eller hospitalet, bliver dit blodtryk målt, dette alene bør fortælle dig vigtigheden af ​hvor vigtigt det er at holde sit hjerte rent og på et normalt niveau.

Langvarigt forhøjet blodtryk er et stort problem, Jeg husker, efter at have været ved tandlægen, hvor jeg fik at vide at han mente der var noget galt, hvorfor jeg måtte på hospitalet, for kort efter, at modtage nyheden om, at jeg havde kræft i kæben. Mit hjerte hamrede derud af, jeg var nervøs for hvad jeg skulle gennemgå og usikker på, hvad fremtiden skulle byde. Mit blodtryk blev også astronomisk højt.

Efter en kort periode med alle disse “fare signaler” der følger med, valgte jeg at se på de årsager der var, og jeg valgte at heale mig selv, jeg valgte at se på min fortid. 3 måneder efter var jeg til kontrol igen, og væk var kræften, alt var tilbage på et normalt niveau.

Hvad kan forhøjet blodtryk gøre ved din krop?

Når du bygger et hus, skal du sørge for, at dit fundament er sikkert og solidt. Hvis det ikke er tilfældet, kan det revne eller knække. Gulvet kan gå itu, væggene kan spække, taget kan blive utæt. Et svagt fundament gør dit hus modtageligt for skader, som kan skade alt indeni. På samme måde er dit hjerte DIT fundament. Hvis det er svagt, lider resten af kroppen. Og til sidst vil din krop, som dit hus, begynde at falde sammen under dig. Skal du have set på dit forhøjet blodtryk ,med en healing?.

Hvis du har for​højet blodtryk udsætter du dit hjerte for fare
Dit hjerte arbejder ud over dets evne for at levere blod til kroppen (for at hjælpe dig). Dette kan medføre skader på øjne, nyrer, blodkar, hjernen og naturligvis selve hjertet.

Blodkar i øjnene kan springe, du kan få ​​sløret syn du kan blive blind, nyrernes kar bliver tykkere og smallere. Nyrerne mindsker derefter evnen til at filtrere affald fra kroppen. Når affaldet hober sig op, kan nyrerne svigte. Blodkarrene i hjernen svækkes. Højt blodtryk kan derefter forårsage et brud på karet, hvilket kan fører til slagtilfælde. Et slagtilfælde kan også forekomme, når der dannes en blodprop i arterierne.

Arterierne omkring hjertet kan blive blokeret, deraf vil hjertet ikke få ilt nok, hvorved du risikerer et hjerteanfald. De med forhøjet blodtryk har en øget risiko for at udvikle demens.

Hvis disse fakta skræmmer dig, bør du overveje at få en kontakt med en healer der har erfaring med dette, en der kan give dig redskaber så du og din krop ikke havner samme sted igen. Bestil din tid hos din healer her

Du kan opleve smerter og hjertesorg, som du prøver at ignorere. Du dækker det med mad, du drukner det med alkohol, du løber væk fra det ved at blive en work alcoholic, du luller med din hjerne og din smerte ved at sidde i sofaen og se tv. Uanset hvad du vælger af “medicin”, maskerer du blot et dybere problem. Når sukker trangen er forsvundet, når du er ædru, vil du stå tilbage med den samme smerte/følelse måske endda blot værre endnu. Måden at løse dette og komme ud af problemet med forhøjet blodtryk er at komme helt ind til roden af årsagen.

Lad medicinen gøre sit arbejde, imens du/vi arbejder på årsagen.

Dyrk motion.
Mediter se vores gratis guidet meditation her.
Spis sundt.
Sov.
Fjern din stress.
Gør noget, du elsker/elskede før i tiden, bare en ting hver dag. Det kan være at lytte til musik, tegne, male, svømme, ride, besøge venner, læse, bage, strikke
Nyd de enkelte ting i livet, og værdsæt dem.

Der er håb i alle situationer. Hvis du har forhøjet blodtryk, kan du tage udfordringen op og besøge din healer. Dette er en mulighed, for din krop og dit sind, som det har brug for, så den/det kan få den opmærksomhed og respekt, den fortjener. Grib muligheden for at foretage reelle, varige ændringer. Dit hjerte vil takke dig på mange måder.

Sten og krystaller til problemer med blodtrykket

Af sten og krystaller som kan være gode i forhold til dit blodtryk kan nævnes: (Alle kan købes ved at trykke på navnet).

Rhodocrosit

Shungit

Blodsten

Rubin i feldspat

Ammonit opaliseret

Tak fordi du læste dette blogindlæg, og husk vi er ikke læger, og du skal til alle tider besøge en læge hvis du er syg og lytte til deres råd og vejledninger

Mange hilsener
Krystal & HealerHuset

Indkøbskurv