Det siger vores kunder om Virksomheds- erhvervsClairvoyance

Savner du en retning? Hvilken vej skal dit firma?

Karma skilte
Jeg er forholdsvis ny startet enmandsfirma i Skilte branchen og har en bibeskæftigelse. jeg ønskede rådgivning omkring hvilke muligheder for udvikling jeg havde og hvilken retning jeg skulle gå. jeg havde et specifikt spørgsmål om anskaffelse af lokaler, og fik så meget mere med hjem, herunder potentialer mm., alt var meget proff. fra start til slut, en næsten uhyggelig og meget konkret rådgivning, som var meget tryg og helt igennem en behagelig oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang
mynthe Alexandra baré


Amino HealthCare ApS
Vi står over for store valg og spændende tiltag, og med denne virksomhedsClairvoyance fik vi meget mere energi og retning på arbejdet, Thomas er MEGET PRÆCIS og EKSTREMT professionel i sine beskrivelser af virksomheden, og ramte 100% plet hele vejen. Det er ikke sidste gang vi bruger Thomas
Sanne KiilerichSara sofia
Jeg valte en virksomhedsclairvoyance for at se om det kunne give mig en klarhed og retning, som vi manglede, og fra start til slut mærkede jeg at Thomas bare havde fat i vores virksomhed, og det har givet os vækst og ro, og mega fedt at blive spejlet
de bedste hilsener


Billedkunstner Søs Friedrichsen
Jeg benytter mig af clairvoyante ca. hver 6. år, Og af Thomas fik jeg nogle nye indsigter, sammen med en beskæftigelse af et par ting. Jeg fik en rigtig god rådgivning, som jeg kan bruge mange år frem, det er ikke sidste gang jeg benytter mig af Thomas.
Tusinde tak


Rasmus
Vi har et STORT landbrug (med over 130 personer). og har haft en del modgang hen over de sidste år. Vi har længe haft brug for at afsøge alle muligheder for at rette op på dette. Og så var det at jeg fik anbefalet Thomas til at komme og gå vores værksteder og de bygninger vi bruger samt virksomheden igennem.

HAN VAR ULTRA KONKRET, og mange af de ting han sagde har vi allerede taget i brug, også på det ledelsesmæssige område har Thomas skabt forandringer.

Vi har sågar brugt ham i ny ansættelser sidenhen. Alt i alt en WIN WIN situation, hvor vi også efterfølgende har brugt ham i en husrensning af hele stedet for at få en bedre energi, som vi kun kan sige at han gjorde.
Tak Thomas


Ibis Music
Vi laver musikkompositioner og produktioner, men har været lukket: For at finde ud af om virksomheden skulle genopstå og i hvilken form og navn. Og hvad fik vi så med os, Thomas kom med en stor indlevelse, vi fik Bedre arbejdsstrukturer, outsourcing af PR, nye samarbejdspartnere, og en masse ny indsigt. Thomas er uhyre proff. og meget direkte i sin tilgang til tingene. han skærer ind til benet.
De varmeste anbefalinger


Tommy Egede
Ville blot have mere vished for udvidelse af firmaet, bl.a. til andre lande, men fik så meget mere, nu har jeg fået en indikation af hvad der skal gøres for at komme i mål, samt plaveringer og tidspunkter
Kan kun sige du er skarp
Tak ThomasGartneri Spireriget
Meget interessant med forslag til mere synlighed for mine kunder, hvor tingene kommer fra. Mere ro og tid samt omsorg for mig selv. Har skabt mere vækst, ansatte, og mere harmoni i mit liv, samt glæde ved min passion.
Et uhyrre godt strategisk værktøj at have Thomas I virksomheden
Kan hun give dig mine bedste anbefalinger


Bachhuset IVS
Det har bekræftet mig I at jeg er på rette vej og givet mig ro, at vide at jeg kommer til at lykkedes med det jeg gør. Og en forståelse af hvorfor jeg har måtte gå nogle omveje. Ydermere fik jeg mere greb om hvilken arbejdsform jeg skal benytte – Samt besked om et nyt partnerskab og en flytning til større lokaler. Meget præcis i sin udmelding.
Ekstremt professionelt, vil helt sikkert brug ham igen.

Så bestil det her: VirksomhedsClairvoyance

Læs mere her også

Indkøbskurv