Anmeldelse Clairvoyance

Det siger kunden.

Hej Thomas 🍀

Tak for en super oplevelse hos Dig Thomas, Du ramte plet og kom også i kontakt med min Far…vild oplevelse, har summet i kroppen nogle dage, er spændt på hvad fremtiden bringer 🙏 Forhåbentlig det som Du beskrev og ja tak til lidt mere medvind, det kunne være Dejligt🌈☀️🌸🦄
Tænker også Vi ses igen , enten til en clairvoyance eller en healing 🦋

Kærligst Mille


25/3-17

Tak for super god clairvoyance – 20 min over telefon, og du kom hele vejen rundt.

Du er en fantastisk formidler og har stor empati. Jeg ved nu hvad der ligger til mig, og hvad jeg skal arbejde videre med, for at nå målet.

Mange hilsener

Charlotte M.

 

19/1-17

Jeg har før prøvet Clairvoyance, og efter at have talt med Thomas, er jeg stadig lige imponeret over den indsigt og nøjagtighed han også kommer med. Det kom mange gode nyheder og mål jeg kan følge, så 2017 bliver et spændende år for mig. Glæder mig især til det kommende hussalg, da det har været til salg snart 2 år. Jeg vil anbefale at du får talt med Thomas, hvis du står ved en skillevej, en stor beslutning eller blot er nysgerrig. Jeg føler mig lidt \”høj\” eller mere lykkelig efter sådan en samtale, fordi rigtig mange ting, ligesom bliver rystet på plads, og jeg føler mig rustet til de nye udfordringer, tumps up :-).

De bedste hilsner fra Anna Margrethe

 

17/1-17

Kære Thomas,Tak for en god og meget præcis clairvoyance. Det har virkelig været med til, at give mig en større forståelse omkring mit liv fra barndommen og op til nu.
Venlig hilsen

Lotte

30/12-16

Jeg har haft glæden af at en time i Thomas selskab. Udlægget var ikke som jeg havde forestillet mig ville være og følelsen bagefter var noget blandet til start. Havde til start svært ved at se det som var sagt mig, var vigtigt da jeg synes det var gammel viden men som bevidstheden har arbejdet er jeg nu taknemmelig for informationen. Jeg har kunnet tolke oplysningerne og det har givet mig ro og glæde. Og efterfølgende har forudsigelsernevist sig at holde stik til min glæde. Så alt i alt kan jeg sagtens anbefale krystal huset hvis man er nysgerrig på hvad ens guider ønsker at lade en vide. Alt i alt en fin oplevelse
Vh Gitte

16/12-16

Jeg synes det var super fedt og vildt spændende. Mange af de ting der blev sagt var noget jeg ikke har tænkt på i årevis, som klart har brug for opmærksomhed. Er sikker på at det vil hjælpe mig hen ad vejen. Helt klart noget jeg vil anbefale ?

mvh. Alexander

6/11-16

Det er anden gang jeg har været til en clairvoyance seance hos Thomas.

Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Thomas, hvis du har brug for at få afklaring på, hvor du står i dag og hvad du skal arbejde hen imod –din fremtid.

Thomas kan tydeligt forklare hvad det er der foregår her og nu, han kan fortælle hvad der ligger til grund for evt. blokeringer og hvordan du får løst op for de forhindringer der er på din vej.

Han giver dig grundig vejledning i, hvad du skal gøre for at få en indre ro og for at du kan bearbejde de spørgsmål du har.

Jeg går derfra med et klart billede og forståelse for, hvornår jeg kan forvente, at de forskellige muligheder sker i mit liv. Jeg får løst de udfordringer jeg føler jeg har på min vej.

vh
Yvonne

1/11-16

Det har været rigtig godt at modtage clairvoyance, selv om det var på tlf. Du var rigtig god til at møde mig, der hvor jeg var. Jeg synes også du ramte godt lige præcis de temaer, som fylder for mig lige nu?
Hilsen
E

31/10-16

Jeg er kommet hos Thomas igennem 2 år. Thomas er utrolig dygtig og han er en varm og dygtig og hjertevarm person. Jeg kan varmt anbefale ham. ???

Mange hilsener
Ayo

17/10-2016

Kære Thomas,Tusind tak for den clairivoance du gav mig igår.

Forholdene hos dig er meget trygge og varme.

Du ramte meget præcis omkring min barndom, hvilke ting jeg bærer med fra den og hvilke ting jeg skal arbejde med fra den. TAK

Du ramte meget præcis omkring min personlighed og mine udfordringer. TAK

Du gav mig en øvelse i forhold til at blive mere ” grounded ” TAK

Nogle ting fra fortiden, som jeg havde “glemt” fandt du frem og gav mig en forklaring på hvorfor. TAK

Jeg fik hjælp til en større forståelse for mange af mine hvorfor spørgsmål og beskeder på hvad jeg skal gøre i forhold til EN bestemt person. TAK

De spørgsmål jeg ønskede en uddybning af fik jeg også svar på. TAKJeg er taknemlig og glad for din clairvoriance og dejligt at jeg kan lytte til din clairvoriance igen og igen fra lydfiler jeg har modtaget fra dig.De venligste hilsner fraHelle

11/10-16

Clairvoyance ved Thomas Krystal & HealerHusetHar i aften haft den fornøjelse af at være til clairvoyance hos Thomas.

Fra starte til slut er jeg med på hvad han taler om og hentyder til. Han er klar i sine meddelelser og rammer plet så det går lige i hjertet på en, var ved at græde optik flere gange.

Han kommer med udtalelser som han på ingen måde kan ha Google el på anden vis haft kendskab til.

Kan og vil helt sikker anbefale Thomas til andre.

Vh Sandra

2/6-2016

Hej Thomas

Jeg havde en god oplevelse omkring clairvoyancen, der var en god atmosfære og jeg følte mig godt mødt
Du fortalte også, at jeg stod til at skulle flytte og du så også et nyt job. Det med flytningen er rigtig ramt, vi har fået solgt huset pr.1.12, men har dog endnu ikke fundet det hus vi selv gerne vil have. Ang. Job, så har jeg faktisk søgt et, men fik det ikke De bedste hilsner

Mette

18/12-2015

Hej Thomas, da jeg var kanin hos dig, var der en meget følelsesladet oplevelse. Du ramte spot on, på det hele, og jeg havde noget at gå hjem med. Tusinde tusinde tak.

Knus

Bente

26/1-16

Hej Thomas.

Jeg vil bare sige tusind tak…

Efter at have været hos dig og fået nogle gode redskaber – og budskaber – som jeg helt sikkert vil anvende og tænke over fremover, er der kommet en eller anden ro i min tilværelse. Der var ting, som jeg havde brug for at få af vide og ting, som jeg ikke havde regnet med, at få af vide. Der var en del der lige skulle bundfælde sig – mest af alt selve oplevelsen, da jeg ikke rigtig vidste hvad jeg gik ind til – men jeg har taget det sagte og selve oplevelsen til mig, hvilket har gjort at jeg i dag føler en ro i mit ellers kaosfyldte hoved og en ro i min krop.

Jeg vil helt klart anbefale dig til andre, da du er utrolig dygtig og imødekommende som person, samt har sat nogle trygge og behagelige rammer for seancen.

Hilsen

Simone

 

19/1-16

Hej Thomas, jeg synes at at var en rigtig god oplevelse hos dig. Jeg fik kontakt til min afdøde lillebror og min bedstefar. Der ud over kunne du fortælle, at jeg ville møde kærligheden august, hvilket er sket.Mange hilsenerMarianne

En lille artikkel om VirksomhedsClairvoyancehttps://www.pressport.com/pressrelease/23202/flere-og-flere-virksomheder-henvender-sig-holbaek-virksomhed-der-udfoerer-virksomhedsclairvoyance-

En kort ver. af Krystal & HealerHusets VirksomhedsClairvoyance

http://sn.dk/Holbaek/Den-aandelige-verden-hjaelper-virksomheder/artikel/624250 Mange hilsner