Det siger kunderne om vores clairvoyancer:

Hej Thomas

Mit møde hos dig var meget behageligt og beroligende. Jeg blev bekræftet i.f.t mine overvejelser om min fremtid. Tiden gik hurtig, og jeg fik en masse sjove og uventede link med på vejen - krydret med lidt humor fra den åndelige verden.

Fra vores møde og i tiden frem vil jeg stile mod de mål du satte for mig!

Mange tak

A


Hej Thomas

Jeg vil gerne sige tusind tak for clairvoyancen / samtalen i fredags.

Du gav mig noget afklaring om min fortid og nutid og du havde spændende info om min fremtid.

Din beskrivelse af mig var spot on.

Du gav mig gode råd og ting jeg skulle tænke over. Det hele var spændende og lærerigt.

Af hjertet tak :-)

Take care

Mvh.
A

 


 

Super behagelig seance, der var meget oprigtigt, fik nogle gode råd til, at komme videre i livet, som jeg håber kan gavne, så jeg igen kan finde den store kærlighed.

Stine


Tusind tak🌹. Igen har I ret.
Jeg forstår budskabet ♥️ Det er bare så frygteligt svært.🙈

Jeg har hele tiden ville ind og anmelde jeres clairvoyance, men afventede for at se, hvad der skete på de konkrete meldinger jeg fik fra sidste Clairvoyance. OG Jeg var ved at vælte bagover, da det første rent faktisk skete her for nyligt - helt som beskrevet.

Jeg ønsker jer alt det bedste og håber I har det godt.😊 Vi ses snart igen

Kærlig hilsen
Fra V


Tusinde tak for en kombineret healing og clairvoyance af min datter
Efter at have været ved dig kun én gang med healing og clairvoyance i samme session er min store datter som født på ny, hun har det super godt, hun fik forståelsen af hvorfor tingene var som de var, og nogle super gode redskaber at arbejde med og de rykker virkelig kan vi mærke i familien, alle de clairvoyante beskeder gav noget til hende. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig og familien.
KH.
M

Hej Krystal & HealerHuset,

Vi kan alle have brug for at føle, at vi er på rette vej, eller brug for et godt råd om, hvordan vi får det bedre fysisk eller psykisk. Hvis man som jeg ser sig selv som et åndeligt væsen i en menneskelig tilværelse, så kan det alligevel være svært at spørge den åndelige verden på egen hånd, for kan man stole på de svar, man selv synes, man får? Derfor bad jeg Krystal & HealerHuset hjælpe mig med at få nogle for mig vigtige svar, og DET fik jeg. Der blev bl.a. set, hvad der var sket i min barndom og ungdom, og fremtiden, og kunne forbinde det med den personlighed, jeg har udviklet, og den følsomhed, der var resultatet af en opvækst med svære vilkår i familien. Det gav mig tillid, også de ting, der blev set om min fremtid, og de råd, der blev mig givet. Den åndelige verden bad mig tage mig af mit helbred og give mig selv omsorg, og det er helt korrekt. Og selv om det kan være svært at acceptere, at gamle vaner skal ændres og udtjente mønstre forlades, så er det nemmere og mere trygt, når jeg nu oplever at få disse råd fra en kilde, der måske kender mig bedre, end jeg selv vil være ved i det daglige. Derved bliver "gode råd" også nemmere at følge, og vejen frem lidt lettere.

Venligst
TS


Juli 18

Savnet kat fundet
3 . Morgen i streg, kaldte jeg ud af mit vindue.... i håb om Eddie kom løbende, som han jo plejede at gøre.... men inderst inde havde jeg på fornemmelsen han heller ikke kom idag.... skuffet og en kende knust havde mavefornemmelsen ret.... ingen kat at skue.... og efter som det nu var på 3. Dagen, og, i et nyt hus, hjem og ny by, begyndte bekymringerne at kunne mærkes.
Jeg har tidligere haft stor succes med Krystal og healer husets hjælp med både hus clearing/rensning hvor tunge Energier blev renset og huset gjort “klar til mig”.
Samt healinger der har hjulpet med stress, sorg og frustrationer til indre ro, fred og harmoni. -
Jeg var ikke i tvivl om krystal og healer huset kunne hjælpe med at få Eddie hjem i god behold.

Thomas fra krystal og healerhuset stillede ind på Eddie, og kunne fornemme han havde været omkring gammel bolig, 12 km fra vores nye hjem.

Han kunne se og bekræfte Eddie var okay, men en smule frustreret. - kan kunne også fortælle at han nok skulle finde hjem igen, men at der ville gå lidt tid.... Nu er tålmodighed ikke min største kompetence, så jeg spurgte Thomas om det var en ide jeg kørte til vores gamle by, hvilket blev bekræftet. - Jeg ville have min kat hjem, nu.

Thomas fortalte løbende han fik tydelige billeder om at se Eddie i starten af en skov, ved en vej og beskrev meget billedligt hvordan det så ud og føltes der.

Eddie fortæller Thomas at han er været og kradset på døren, men da der ikke åbnes, vender han om.

Thomas spurgte flere gange Eddie hvor han var. Og med en besked fra Eddie: “ Lad mig nu lige være lidt, jeg ved det jo ikke hvor jeg er”, sagt med smil og lidt flabet agtig, så var jeg slet ikke i tvivl om der var kontakt med MIN missedreng. For flabet, eventyrs lysten er nemlig hvad der beskriver ham allerbedst.

Jeg får efterfølgende faktisk en enormt ro
I maven efter den lidt flabet besked. Og siger at Thomas skal fortælle Eddie han skal vende hjem og jeg har kogt kylling til ham....

Jeg vender bilen og begynder at køre langsomt hjemad....

Da jeg åbner døren modtages jeg af et mijav som jeg ikke har hørt i 3 dage. Eddie er vendt hjem, og går direkte ud mod køkkenet, hvor kyllingen er ved at køle af....

Tak Thomas, for at få min eventyr lystne Eddie hjem i god behold??

J


Min første clairvoyance i Krystal & HealerHuset

Som altid når jeg kommer i Krystal og HealerHuset, er der dejlig afslappende musik og god stemning.

Jeg har oplevet mange svigt, som jeg fik bekræftet da de kiggede ind på mig clairvoyant, og der blev fortalt nøjagtigt, hvordan jeg reagerer på dem, og hvorfor det er, at jeg er som jeg er.

Der blev blandt andet sagt, det med at jeg ikke er så god til at stole på mennesker, og derfor kan være lidt for skeptisk nogle gange, og at jeg skal lytte til og mærke min mavefornemmelse, det vil jeg tage med mig, og berige mit liv med endnu en indsigt i mig selv, til at kunne forbedre mit liv.

Jeg kunne bruge alt, hvad der blev fortalt mig, og vil lytte til optagelsen igen og igen, for at komme videre med de gode redskaber, som der blev mig givet.

Jeg husker i øvrigt at jeg inden samtalen, var lidt hængende med mine skuldre, da vi var færdige med clairvoyancen, var jeg rettet op igen, som om jeg havde fået mere god energi/ballast, det var en meget behagelig oplevelse, og jeg var gladere og ikke så tynget.

Faktisk så var jeg så glad og så åben, at jeg på cykelturen hjem, ikke kunne lade være med at smile og grine.

Jeg er på ny afklaret med nutiden og fremtiden, og er så glad for, at jeg gav mig selv denne gave, at række ud efter hjælp, og det rigtige sted denne gang.

Det er ikke sidste gang jeg bestiller tid, til en clairvoyance hos Krystal & HealerHuset. Tak!

Hilsener
C


TUSINDE Tak for din tid!

Vi (Mig og min mor, 34 år og 62år)
har været utrolig glade for at prøve en clairvoyance time hos dig.
Det var en time der gik utrolig hurtig -på den gode måde. Der kom hurtig informationer til dig, og så var man i gang. Man bliver hurtig overvældet, og jeg vil helt klar anbefale de næste der overvejer at komme ind til dig, at de skal have de spørgsmål klar, som de ønsker afklaring på - for når først man går i gang hos dig er der så meget spændene info at man bliver hel opslugt og glemmer lidt omverden ;)
Så mit råd til de kommende, ha spørgsmålet/ene klar der er meget viden OG åbenbaring at hente 😊

Derudover prøvede jeg din healing,
det besluttet jeg mig for spontant på vej over til Krystal & HealerHuset. Jeg var I en forvirret livssituation og min krop reageret i øst og i vest, så jeg havde brug for at får ‘ro’ på kroppen /nerverne mv. så jeg ku tænke klart igen.
Jeg vil sige at healingen gjorde mig i den grad afslappet og nærværende under forløbet.
Dagene efter følte jeg mig ‘lettet’ og mere i balance, det var en rar oplevelse jeg også stærkt vil anbefale man får lavet når som helst man kan 🌸

Og vi ses helt klart igen 🌸

Venlig hilsen Tanja og hendes mor 🌸🌸


Thomas er utrolig dygtig. Jeg giver min bedste anbefaling. Du ved alt om sten og krystaller også, det er ikke mindre end fantastisk, en fantastisk oplevelse

Anne


15/5-18

Thomas er yderst professionel i sine clairvoyante beskeder, og Jeg fik et skub i den rigtige retning, som betyder at jeg bedre håndtere de udfordringen jeg står i, og modet til at turde at sige fra. Thomas er skarp, men også utrolig kontant! hvilket jo også er meningen når du skal videre fra et sted til et andet

Hilsener
Stig


Hej Thomas

Tak for en super oplevelse hos Dig Thomas, Du ramte plet med alt du sagde i min clairvoyance, og jeg fik også lige en hilsen med fra min far, ovenikøbet...En vild oplevelse, har summet i kroppen nogle dage, er spændt på hvad fremtiden bringer ? Forhåbentlig det er som Du beskrev og ja tak til lidt mere medvind, det kunne være Dejligt?☀??
Tænker også Vi ses igen, enten til en clairvoyance eller en healing ?

Kærligst Mille


25/3-17

Tak for super god clairvoyance – På blot 20 min over telefon, kom du hele vejen rundt, WOW.

Du er en fantastisk formidler og har stor empati. Jeg ved nu hvad der ligger til mig, og hvad jeg skal arbejde videre med, for at nå målet.

Mange hilsener

Charlotte M.

 


 

19/1-17

Jeg har før prøvet Clairvoyance, MEN efter at have talt med Thomas, er jeg stadig idag lige imponeret over den indsigt og nøjagtighed han kommer med. Det kom mange gode nyheder og mål jeg kan følge, så 2017 bliver et spændende år for mig. Glæder mig især til det kommende hussalg, da det har været til salg snart 2 år. Jeg vil anbefale at du får talt med Thomas, hvis du står ved en skillevej, en stor beslutning eller blot er nysgerrig. Jeg føler mig lidt \"høj\" eller mere lykkelig efter sådan en samtale, fordi rigtig mange ting, ligesom bliver rystet på plads, og jeg føler mig rustet til de nye udfordringer, tumps up :-).

De bedste hilsner fra Anna Margrethe

 


Hej Thomas

Lige lidt feedback til dig :-)

Var hos dig den 10. februar, der sagde du at jeg IKKE ville komme til at gå arbejdsløs længe og ville være i arbejde om 3-4 måneder. Jeg troede ikke på det, havde virkelig kæmpet og syntes bare det var håbløst. I går blev jeg ringet op og har fået job fra den 1/5, så du fik ret :-)
Havde andre ønsker, men tager en ting af gangen.

Syntes bare jeg ville fortælle dig at der var du godt nok skarp :-) er vel altid rart at med ros

Ps er det muligt at købe det chakra armbånd du for noget tid siden havde på din hjemmeside, eller er de udsolgt?

Med venlig hilsen

Helle LL

 


 

17/1-17

Kære Thomas,Tak for en god og meget præcis clairvoyance. Det har virkelig været med til, at give mig en større forståelse omkring mit liv fra barndommen og op til nu.
Venlig hilsen

Lotte


30/12-16

Jeg har haft glæden af at en time i Thomas selskab. Udlægget var ikke som jeg havde forestillet mig ville være og følelsen bagefter var noget blandet til start. Havde til start svært ved at se det som var sagt mig, var vigtigt da jeg synes det var gammel viden men som bevidstheden har arbejdet er jeg nu taknemmelig for informationen. Jeg har kunnet tolke oplysningerne og det har givet mig ro og glæde. Og efterfølgende har forudsigelserne vist sig at holde stik til min glæde. Så alt i alt kan jeg sagtens anbefale krystal huset hvis man er nysgerrig på hvad ens guider ønsker at lade en vide. Alt i alt en fin oplevelse
Vh Gitte


16/12-16

Jeg synes det var super fedt og vildt spændende. Mange af de ting der blev sagt var noget jeg ikke har tænkt på i årevis, som klart har brug for opmærksomhed. Er sikker på at det vil hjælpe mig hen ad vejen. Helt klart noget jeg vil anbefale ?

mvh. Alexander6/11-16

Det er anden gang jeg har været til en clairvoyance seance hos Thomas.

Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Thomas, hvis du har brug for at få afklaring på, hvor du står i dag og hvad du skal arbejde hen imod –din fremtid.

Thomas kan tydeligt forklare hvad det er der foregår her og nu, han kan fortælle hvad der ligger til grund for evt. blokeringer og hvordan du får løst op for de forhindringer der er på din vej.

Han giver dig grundig vejledning i, hvad du skal gøre for at få en indre ro og for at du kan bearbejde de spørgsmål du har.

Jeg går derfra med et klart billede og forståelse for, hvornår jeg kan forvente, at de forskellige muligheder sker i mit liv. Jeg får løst de udfordringer jeg føler jeg har på min vej.

vh
Yvonne1/11-16

Det har været rigtig godt at modtage clairvoyance, også selv om det var på tlf. Du var rigtig god til at møde mig, der hvor jeg var. Jeg synes også du ramte godt lige præcis de temaer, som fylder for mig lige nu?
Hilsen
E


31/10-16

Jeg er kommet hos Thomas igennem 2 år. Thomas er utrolig dygtig og han er en varm og dygtig og hjertevarm person. Jeg kan varmt anbefale ham. ???

Mange hilsener
Ayo


17/10-2016

Kære Thomas,Tusind tak for den clairivoance du gav mig igår.

Forholdene hos dig er meget trygge og varme.

Du ramte meget præcis omkring min barndom, samt hvilke ting jeg bærer med fra den og hvilke ting jeg skal arbejde med fra den, og det jeg står i nu TAK

Du ramte meget præcis omkring min personlighed og mine udfordringer. TAK

Du gav mig en øvelse i forhold til at blive mere " grounded " TAK

Nogle ting fra fortiden, som jeg havde "glemt" fandt du frem og gav mig en forklaring på hvorfor. TAK

Jeg fik hjælp til en større forståelse for mange af mine hvorfor spørgsmål og beskeder på hvad jeg skal gøre i forhold til EN bestemt person. TAK

De spørgsmål jeg ønskede en uddybning af fik jeg også svar på. TAK Jeg er meget taknemlig og glad for din clairvoriance og dejligt at jeg kan lytte til din clairvoriance igen og igen fra lydfiler jeg har modtaget fra dig.

De venligste hilsner fra

Helle


 

11/10-16

Clairvoyance ved Thomas Krystal & HealerHusetHar i aften haft den fornøjelse af at være til clairvoyance hos Thomas.

Fra starte til slut er jeg med på hvad han taler om og hentyder til. Han er klar i sine meddelelser og rammer plet så det går lige i hjertet på en, var ved at græde optil flere gange.

Han kommer med udtalelser som han på ingen måde kan ha Googlet eller på anden vis haft kendskab til.

Kan og vil helt sikker anbefale Thomas til andre.

Vh Sandra


2/6-2016

Hej Thomas

Jeg havde en god oplevelse omkring clairvoyancen, der var en god atmosfære og jeg følte mig godt mødt
Du fortalte også, at jeg stod til at skulle flytte og du så også et nyt job. Det med flytningen er rigtig ramt, vi har fået solgt huset pr.1.12, men har dog endnu ikke fundet det hus vi selv gerne vil have. Ang. Job, så har jeg faktisk søgt et, men fik det ikke De bedste hilsner

Mette


18/12-2015

Hej Thomas, da jeg var kanin hos dig, var der en meget følelsesladet oplevelse. Du ramte spot on, på det hele, og jeg havde noget at gå hjem med. Tusinde tusinde tak.

Knus

Bente26/1-16

Hej Thomas.

Jeg vil bare sige tusind tak…

Efter at have været hos dig og fået nogle gode redskaber – og budskaber – som jeg helt sikkert vil anvende og tænke over fremover, er der kommet en eller anden ro i min tilværelse. Der var ting, som jeg havde brug for at få af vide og ting, som jeg ikke havde regnet med, at få af vide. Der var en del der lige skulle bundfælde sig – mest af alt selve oplevelsen, da jeg ikke rigtig vidste hvad jeg gik ind til – men jeg har taget det sagte og selve oplevelsen til mig, hvilket har gjort at jeg i dag føler en ro i mit ellers kaosfyldte hoved og en ro i min krop.

Jeg vil helt klart anbefale dig til andre, da du er utrolig dygtig og imødekommende som person, samt har sat nogle trygge og behagelige rammer for seancen.

Hilsen

Simone

 


19/1-16

Hej Thomas, jeg synes at at var en rigtig god oplevelse hos dig, udover selve clairvoyancen, fik jeg kontakt til min afdøde lillebror og min bedstefar. Der ud over kunne du fortælle, at jeg ville møde kærligheden august, hvilket er sket.

Mange hilsener

Marianne

 

 

 Book tid til VirksomhedsClairvoyance

 

Indkøbskurv