Anmeldelse husrensning

Kunder siger om husrensning.

Hej Thomas det var noget af en oplevelse da i var på besøg, efterfølgende har vi haft det rigtigt godt og luften og atmosfære i huset har ændret sig markant
Tusind Tak
Michelle Tinning


Jeg kan varmt anbefale clairvoyant og healer Thomas Kofoed Ejsing – krystal og healerhuset.

Jeg bestilte Thomas til en husrens, fordi jeg gennem længere tid, havde fornemmet åndelig aktivitet i mit hjem. Jeg havde bl.a. i lang tid følt mig overvåget og set mørke skygger rundt omkring i huset.
Thomas fornemmede hurtigt, at der var tale om 2 afdøde, der af forskellige årsager var tilstede i huset. Han forklarede hvorfor de var der, og hvordan deres energi havde påvirket mig og min familie. De ting han forklarede gav utrolig meget mening i forhold til de ting, jeg havde fornemmet.og oplevet.
Thomas fik sendt begge afdøde over på den anden side, så de ikke længere er tilstede i vores hus. Jeg har efterfølgende mærket et markant skift i energien i huset. Jeg har ikke længere den ubehagelige fornemmelse af tilstedeværelse og overvågning, som før og energien i huset er blevet meget lettere. Det er lidt lige som at kunne trække vejret igen.

Jeg var med det samme meget tryg ved Thomas. Han udstråler varme, ro og empati, og så er han virkelig dygtig til sit fag. Jeg ville ikke tøve med at booke ham en anden gang, og jeg kan på det varmeste anbefale Thomas til andre, der måtte have brug for hans ekspertise.
Louise


Hej thomas
I nogen tid havde jeg følt ubehag i vores soveværelse og kunne ikke sove rigtigt. Jeg var blevet anbefalet af Thomas og kontaktede ham for at finde ud af, om han kunne hjælpe.
Det var en behagelig oplevelse at have Thomas ude. Han fik identificeret og fjernet hvad der var i soveværelset. Siden da har jeg sovet godt i soveværelset.
Det var specielt også interessant at se børnens reaktioner bagefter og tale med dem senere da det har åbnet for at tale om det spirituelle og de energier/spøgelser der var her hjemme, specielt fordi de også mener at have oplevet noget før Thomas besøg, og så sent som i går sagde de midt i det hele FAR, vi har ingen spøgelser længere:
Jeg kan absolut anbefale et besøg af Thomas til folk med lignende problemer!
Mvh. Rune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *