Det siger vores kunder om deres husrensning.


Jeg kontaktede Krystal & Healerhuset efter min søn på 8 år havde set en ånd ude i vores gang en tidlig mørk morgen. Det var en ældre dame med hvidt hår ned til skulderne, flosset bluse og huller i bukserne og hele kroppen lyste hvidt op og de blev meget bange og forskrækket for hinanden. Ånden havde helt åben mund af forskrækkelse. Min søn skyndte sig ind i min seng, lukkede døren hurtigt og fortalte hvad han lige havde oplevet. Fik også fortalt at han tidligere havde set en ånd sidde i kontorstolen ved skrivebordet med ryggen til 5 gange, men han kunne ikke lide at sige det til mig. Jeg havde nogen uger tidligere fået fortalt af en jeg datede at hun kunne mærke og fornemme jeg havde en ånd i huset som var mest ude i vores gang og lidt inde i stuen og mit soveværelse fortalte hun.

Jeg havde selv oplevet tidligere at hoveddøren havde låst sig selv op, lamper der blinkede eller slukket af sig selv, følt sig overvåget og koldt luft. Klædeskab som åbnede af sig med kraftig magnet, hvor jeg kunne høre klart og tydeligt at der var en ånd som åbnede lågen på min søns værelse. 30min før Krystal & healerhuset var her skete der noget magisk i min have og terrasse, der var fyldt med 20 almindelige fasaner og 15 grå fasaner ligesom de viste hvad der skulle ske lidt senere. Krystal & healerhuset var rigtig gode til at fortælle hvad der skulle ske da de ankom og gik efterfølgende rundt i alle rum i huset, stod helt stille, mærkede efter og snakkede med ånderne helt inde i dem selv og dybe vejrtrækninger og lidt håndtegn. Derefter blev der brugt kraftig røg alle steder og der blev gået roligt langs alle væggene indenfor. Derefter fortalte de at det var 2 ånder, en gammel mand og konen som tidligere havde haft huset og 1 ånd udenfor som gik forbi vores køkkenvindue og holdte øje med os og som havde sin daglige gang forbi. Modtog efterfølgende nogen flotte og specielle krystaler og sten til hver 4 hushjørner og røgpinde som beskyttede mod ånder, dårlige energier og negative aftryk fra tidligere ejere og fremover. Fik udover selv en hurtig healing efter det jeg lige havde oplevet og været vidne til. Kan helt klart anbefale Krystal & healerhuset for husrensning og healing. Vi har nu en meget positivt energi i huset, her er stille, roligt, en tomhed og alle ånder er væk og sendt godt op til himlen. Føler også at jeg selv har fået meget mere energi, mere positiv, mindre smerter i hovedet og nakken, træthed, da ånder jo tager energi fra os.

Med venlig hilsen Nick


Kære Krystal og HealerHuset

Tak for hjælpen i forbindelse med rensningen af vores hus.

Lige siden vi flyttede ind, har jeg følt mig uvelkommen i vores nye hus. Jeg har haft en følelse af at være i en andens hjem og at jeg/vi bestemt ikke var velkomne. Udover følelsen af tung energi, væltede alting i huset – også ting, der lå godt inde på bordet og derfor ikke burde kunne falde nogen steder. Og lyset i badeværelset flimrede og kunne finde på at gå helt ud for derefter at tændes pludseligt og uden varsel igen. Derudover havde vi lugtgener i bryggerset, som vi ikke kunne komme af med, og vores søn på halvandet år vågnede hyppigere og hyppigere om natten og skreg, pegede og slog ud efter noget, vi ikke kunne se, men som jeg dog godt kunne fornemme tilstedeværelsen af.

En aften jeg lå vågen, var der nogen der puslede rundt inde i soveværelset. Det lød som om nogen kørte sin hånd langs væggen hele vejen rundt i soveværelset. Min mand sov tungt, og da det endelig lykkedes mig at vække ham, forsvandt lyden.

Min mand mente, at der var en logisk og rationel forklaring på det hele, så vi fik skiftet pærerne i lamperne, lavet nyt el, renset afløb og filtre, osv., men det hjalp ikke.

Jeg betroede mig om det der skete til nogle familiemedlemmer, men det førte kun til kommentarer i stil med ”Det er nok bare et træ, du kan høre. Eller måske en mår”. Senere blev det til jokes a la ”Der er ikke noget at være bange for. Hvis den mår kommer igen, så bare bed den om at gå til sin rette bestemmelse”. Noget der alt sammen ville have været meget sjovt, hvis ikke jeg havde følt mig så bange og alene.

Samtidig blev vores søn mere og mere utryg og begyndte at klynge sig mere til os. Jeg begyndte at høre høje trin på trappen om natten, og da min mand var bortrejst nogle dage, tog det til. Jeg blev vækket om natten ved at nogen bankede på væggen ud for mit hoved og fik vandflasken på mit sengebord til larmende at bevæge sig. Efter den episode tog jeg kontakt til Krystal og HealerHuset, som ringede mig op allerede samme dag, og bekræftede, at der var tale om to afdøde, der skabte massiv uro. Det var første gang jeg følte mig taget alvorligt i den her sag.

Der har været fuldkommen ro i vores hus lige fra det øjeblik Krystal og HealerHuset forlod vores adresse, og allerede samme dag begyndte vores søn at slappe af og gå på udforskning alene i huset. Hverken han eller jeg er blevet vækket af mærkelige lyde siden og det føles trygt at gå rundt i huset nu – også om natten med alt lyset slukket. Lugtgenerne er fuldkommen forsvundet og som bonus er nogle af de bankelyde, jeg troede kom fra fyret, også helt væk.

Jeg vil ikke tøve med at kontakte Krystal og HealerHuset i en lignende situation i fremtiden. Den hjælp vi har fået, har været helt uvurderlig. Det er først nu, at jeg føler, at det er vores hus. Overraskende nok er min mand også enig. Han mener ikke, at vi skal flytte til et andet hus uden at få foretaget en husrensning en anden gang, da det har afhjulpet mange problemer og givet os alle mere ro.

Mvh. Signe


Vi har haft besøg af Krystal og Healerhuset i forbindelse med en husrensning.
Processen har været meget professionel og forstående, og vi har helt klart kunne mærke en anden energi og aura, efterfølgende i vores hus.
En helt klar anbefaling herfra
Mvh C

Vi købte vores hus i 2020, og fik det ombygget i 2021. Efter ombygningen og indflytningen var der "uro" i huset, der lugtede hele tiden af "kloak", og vi følte os overvågede. Derfor bestilte vi tid til en husrensning hos Krystal & HealerHuset.
Husrensningen var lige det, der skulle til for at vi følte os hjemme og ikke længere "besat" af tidligere beboere. Derudover er kloaklugten forsvundet, og vi føler os ikke længere overvåget.
Endelig er vores hus faktisk blevet vores!
Vi kan varmt anbefale Thomas.
De bedste hilsner
VM


Kære Krystal & HealerHuset
Tusind tak for din store hjælp med at rense vores hus i dag. Nu er her ro og dufter dejligt. Desuden har vi en ro i krop og sjæl igen.
Kærligst
Vibe


Vi havde gennem længere tid haft en meget ubehagelig lugt om natten i vores entre. Det var en kvælende lugt og på tidspunkter føles det som om jeg ikke kunne få luft, når jeg var oppe om natten for at lade vandet.

Vi kontaktede Krystal & Healerhuset for at bede om hjælp til udrensning af vores hus. Krystal & Healerhuset kom, og gik huset igennem med røgelse og fik guidet de to afdøde, som huserede i vores hus, videre. Efterfølgende fik vi en meget behagelig samtale, udefra deres Clairvoyance af os.

Vi fik røgelsespinde og krystaller til at fortsætte udrensningen af aftryk efterfølgende. Thomas ringede en uge efter for at følge op på udrensningen.

Det var en rigtig god oplevelse og en stor lettelse at have dem på besøg, så vi kunne slipper for de ubehagelige oplevelser vi havde.

Tak for det!

Vi kan kun anbefale at benytte dem til lignede opgaver.

De bedste hilsener fra

A og J


Jeg har haft stor glæde af Krystal og Healer husets ekspertise, da Thomas har hjulpet med en fjern husrensning.
Jeg skulle vise mit hjem frem igennem telefonen og lynhurtigt fandt han problemet og 3 stk. afdøde der befandt sig i mit hjem.
Han fandt også en portal og alt blev fjernet. Vi fik også en god snak som opfølgning. Og meget vigtigt: Man følte sig ikke fjollet, men forstået.

Jeg havde længe følt at "der var nogen her" og da lyset pludselig blev tændt af sig selv, der måtte jeg have hjælp. Og det har været en super hjælp. Mange tak.

Mvh M


Kære Thomas
Tusinde tak for din gode hjælp med husrensningen af vores nye “gamle” hus, som er arvet fra mine bedsteforældre og som ikke ville forlade huset.

Der er nu kommet ro efter dit besøg og efter mine gentagne rensning med røgelse i alle rum.
Du afrundede dit besøg hos os med både healning og gode råd samt opfølgende telefonsamtale.

Jeg anbefaler Thomas på det varmeste med hans effektive hjælp og store gavmildhed 🙏🏼💫💚

Mange hilsner El.


Krystal & HealerHuset var ude og lave en husrensning i vores hus, efter at have oplevet uro i en lang årrække, som tiltog da huset fik en ny beboer. Vi følte os med det samme tryg og velinformeret og kommunikationen var god og let.
Efter at have renset huset sad vi til en samtale, hvor Thomas gennemgik hvad de havde oplevet i huset, hvem der var der og at de havde fjernet de 8 uønskede “beboere” der opholdte sig der. Vi fik også at vide hvad vi skulle gøre fremadrettet for at holde huset rent, som gav en tryghed for os.
Efter seancen føltes huset let og vi kan færdes rundt uden at føle os overvågede og bange.
Vi er ovenud taknemlige for den husrensning Krystal & HealerHuset har lavet, så en stor anbefaling herfra får de fra os.

Vh. Si


Kære begge to
Tusind tak for jeres hjælp i forbindelse med husrensning - det har gjort en stor forskel for både min kat og jeg. Det hele startede med at min kat opførte sig mærkeligt, og helst undgik at gå på første sal i lejligheden.
Det viste sig at katten kunne mærke afdøde, som havde boet her lige siden jeg flyttede ind. Jeg selv havde aldrig rigtig været glad for lejligheden, dog uden en logisk grund. Derudover har jeg aldrig kunne sove ordentligt, trods udskiftning af senge, madrasser, dyner og endda sovet i andre rum i lejligheden, i håb om bedre søvn. Intet hjalp.
Efter husrensning er der kommet en helt anden ro, og her føltes rart at være. Søvnen er bedre og det har været fantastisk at blive bekræftet i nogle ting, som I på ingen måde kunne vide om mig eller min bolig. Katten er også blevet langt mere rolig og nu tør han lege både i stuen og på første sal. Den måde I håndterede min kat på var meget smuk og respektfuld, og det er jeg dybt taknemmelig over. Endnu engang tusind tak for jeres hjælp samt måde at være på.

Stine K


Hej Krystal & HealerHuset

Kan på det varmeste anbefale jer, det i har gjort er guld, og VI HRA FÅET RO

Jane Holm


Kære Krystal & HealerHuset
Tusind tak for jeres hjælp
Vi har fået ro i huset 🤗 Der kommer ikke nogen i stuen om aftenen, ej heller i soveværelset :-)
Her virker mere roligt , Ole har lidt svært ved og forstå hans Far siger alt det med færdiggørelse 😄
Men men... det er en realitet Ole må arbejde på Rigtig god dag til jer.
Vi ses nok igen
De kærligste hilsner Laila 😍☀️☀️☀️


Jeg kan varmt anbefale krystal & healerhuset.
Fik dem ud i mit hus da jeg følte der foregik noget. Min datter vågnede hver nat grædende. Og jeg følte mig meget utryg e mit eget hus.
De kom ud og forklarede os alt hvad de foretog sig, og hele vejen igennem følte vi os meget trygge i deres selskab.
Efter følgende har vi oplevet den dejligste ro. Både på os selv og vores datter.
Vores datter sover nu på eget værelse uden at vågne om natten. Jeg kan personligt selv gå rundt i huset om natten uden at føle mig utryg.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre
Charlotte H


Jeg har over 2 gange på 2 forskellige adresser, fået hjælp af Krystal & HealerHuset til at rense ud af “ubudne gæster” og dårlige energier. På begge adresser kunne vi til sidst ikke engang være, min datter vågnede med mareridt hver aften og det samme gjorde vi. Krystal & Healerhuset kom og var meget professionelle, og fiksede problemerne på få timer, nu kan vi endelig være i fred og ro og min datter har ikke vågnet med mareridt en eneste gang siden 🙌🏻

Tak for hjælpen, og jeg vil med glæde anbefale dig til andre OG naturligvis bruge Krystal & HealerHuset igen. 😊

Michele G


Kære Krystal & HealerHuset

1000 tak for behagelig husrensning.

Da du kom ind i vores hus, følte jeg mig tryg ved dig med det samme.
Du gik alene fra rum til rum og mærkede efter.

Jeg var selvfølgelig spændt på – om du mødte nogle ånder på vej rundt i huset.
Du var hurtig til at sige, der var 3. Du spurgte så, om jeg ikke havde følt mig overvåget alle vegne.
Ubehagelig til mode i køkkenet, badeværelset og soveværelset.

”JO”!
Jeg kunne kun sige, at det havde jeg. Jeg havde følt mig utilpas i mit eget hjem i mange år.
Vidste bare ikke, hvad det var. Måske var det ” bare” mig havde jeg tænkt.

Min mand har ingenting kunnet mærke.

Du sagde, at disse ånder skabte splid mellem os.

Min mand og jeg kunne gå en dejlig tur ( grine, pjatte og kramme), men når vi så kom hjem, var stemningen anderledes mellem os.

Du sendte de tre ånder ”hjem”, hvor de hører til. Jeg føler ro nu alle vegne. Jeg har fået et ”nyt” liv.

Jeg fik samtidig med husrensningen og ved opfølgningen at vide at jeg skulle tilbage til Holbæk,og du blev ved med at sige at det skule jeg bare for at slippe noget gammelt, således så gjort:

Vi har i dag været ved Holbæk Seminarium ( som ophørte 2014).
Jeg er ikke i tvivl - om det var der, du mente, jeg skulle tilbage til.

Hold da op en reaktion, som kom bag på mig selv også.
Puha - jeg jeg stod stille ved den lille bygning, hvor jeg havde haft håndarbejde. Pludselig græd og græd jeg.
Der havde jeg haft nogle meget dårlige oplevelser. Min lærer var modbydelig ved mig. Dumpede flere gange. Måtte kontakte inspektøren, som sagde, han ville gå med mig næste gang. Sluttede min læreruddannelse.
Puha en forløsning!
Tak for den.

Jeg er så taknemmelig.

De hjerteligste hilsener

N.L.


Vi fik Thomas ud til en husrensning i vores nye hus. Vi havde problemer med en masse aktivitet som forstyrrede hele familien (vores børn blev påvirket af det) Thomas ankom som aftalt og gennemgik hele huset flere gange og var meget omhyggelig. Vi fik fjernet og sendt 4 ånder videre hvor de hører til og vores hus blev beskyttet og er fortsat godt beskyttet. Det har betydet at vi nu føler en større tryghed og ro ved at være her, og vi mærker ikke den negative aktivitet mere. Vi kan sagtens finde på at bruge Thomas en anden gang, fx når vi skal have et større hus:-)
Med Venlig Hilsen
Sarah


Kære Thomas

Tak for din fine hjælp.

Havde Thomas ude for at rense vores hus, som led i overtagelse af et nyt hus, og da en del andre har boet der, og med ønske af lave ekstra “husrengøring"
Det var meget fint besøg, og det føltes bestemt anderledes efter besøget.
Mere let energi, og der var steder hvor der føltes anderledes  og mere rart.
Fik en kort healing til slut, og må sige det sjældent, jeg har oplevet så meget varme strømme fra hænder, og som noget skete i hoved og krop, så vil klart prøve en fuld behandling.

Venligste hilsener

Henriette


Hej Thomas det var noget af en oplevelse da i var på besøg, efterfølgende har vi haft det rigtigt godt og luften og atmosfære i huset har ændret sig markant
Tusind Tak
Michelle Tinning


Jeg kan varmt anbefale clairvoyant og healer Thomas Kofoed Ejsing - krystal og healerhuset.

Jeg bestilte Thomas til en husrensning, fordi jeg gennem længere tid, havde fornemmet åndelig aktivitet i mit hjem. Jeg havde bl.a. i lang tid følt mig overvåget og set mørke skygger rundt omkring i huset.
Thomas fornemmede hurtigt, at der var tale om 2 afdøde, der af forskellige årsager var tilstede i huset. Han forklarede hvorfor de var der, og hvordan deres energi havde påvirket mig og min familie. De ting han forklarede gav utrolig meget mening i forhold til de ting, jeg havde fornemmet.og oplevet.
Thomas fik sendt begge afdøde over på den anden side, så de ikke længere er tilstede i vores hus. Jeg har efterfølgende mærket et markant skift i energien i huset. Jeg har ikke længere den ubehagelige fornemmelse af tilstedeværelse og overvågning, som før og energien i huset er blevet meget lettere. Det er lidt lige som at kunne trække vejret igen.

Jeg var med det samme meget tryg ved Thomas. Han udstråler varme, ro og empati, og så er han virkelig dygtig til sit fag. Jeg ville ikke tøve med at booke ham en anden gang, og jeg kan på det varmeste anbefale Thomas til andre, der måtte have brug for hans ekspertise.
Louise


Hej Thomas
I nogen tid havde jeg følt ubehag i vores soveværelse og kunne ikke sove rigtigt. Jeg var blevet anbefalet af Thomas og kontaktede ham for at finde ud af, om han kunne hjælpe.
Det var en behagelig oplevelse at have Thomas ude. Han fik identificeret og fjernet hvad der var i soveværelset. Siden da har jeg sovet godt i soveværelset.
Det var specielt også interessant at se børnens reaktioner bagefter og tale med dem senere da det har åbnet for at tale om det spirituelle og de energier/spøgelser der var her hjemme, specielt fordi de også mener at have oplevet noget før Thomas besøg, og så sent som i går sagde de midt i det hele FAR, vi har ingen spøgelser længere:
Jeg kan absolut anbefale et besøg af Thomas til folk med lignende problemer!
Mvh. Rune


Bestil tid til en husrensning her

Indkøbskurv