Det siger vores kunder om deres husrensning. Anmeldelse husrensning


Jeg har haft stor glæde af Krystal og Healer husets ekspertise, da Thomas har hjulpet med en fjern husrensning.
Jeg skulle vise mit hjem frem igennem telefonen og lynhurtigt fandt han problemet og 3 stk. afdøde der befandt sig i mit hjem.
Han fandt også en portal og alt blev fjernet. Vi fik også en god snak som opfølgning. Og meget vigtigt: Man følte sig ikke fjollet, men forstået.

Jeg havde længe følt at "der var nogen her" og da lyset pludselig blev tændt af sig selv, der måtte jeg have hjælp. Og det har været en super hjælp. Mange tak.

Mvh M


Kære Thomas
Tusinde tak for din gode hjælp med husrensningen af vores nye “gamle” hus, som er arvet fra mine bedsteforældre og som ikke ville forlade huset.

Der er nu kommet ro efter dit besøg og efter mine gentagne rensning med røgelse i alle rum.
Du afrundede dit besøg hos os med både healning og gode råd samt opfølgende telefonsamtale.

Jeg anbefaler Thomas på det varmeste med hans effektive hjælp og store gavmildhed 🙏🏼💫💚

Mange hilsner El.


Krystal & HealerHuset var ude og lave en husrensning i vores hus, efter at have oplevet uro i en lang årrække, som tiltog da huset fik en ny beboer. Vi følte os med det samme tryg og velinformeret og kommunikationen var god og let.
Efter at have renset huset sad vi til en samtale, hvor Thomas gennemgik hvad de havde oplevet i huset, hvem der var der og at de havde fjernet de 8 uønskede “beboere” der opholdte sig der. Vi fik også at vide hvad vi skulle gøre fremadrettet for at holde huset rent, som gav en tryghed for os.
Efter seancen føltes huset let og vi kan færdes rundt uden at føle os overvågede og bange.
Vi er ovenud taknemlige for den husrensning Krystal & HealerHuset har lavet, så en stor anbefaling herfra får de fra os.

Vh. Si


Kære begge to
Tusind tak for jeres hjælp i forbindelse med husrensning - det har gjort en stor forskel for både min kat og jeg. Det hele startede med at min kat opførte sig mærkeligt, og helst undgik at gå på første sal i lejligheden.
Det viste sig at katten kunne mærke afdøde, som havde boet her lige siden jeg flyttede ind. Jeg selv havde aldrig rigtig været glad for lejligheden, dog uden en logisk grund. Derudover har jeg aldrig kunne sove ordentligt, trods udskiftning af senge, madrasser, dyner og endda sovet i andre rum i lejligheden, i håb om bedre søvn. Intet hjalp.
Efter husrensning er der kommet en helt anden ro, og her føltes rart at være. Søvnen er bedre og det har været fantastisk at blive bekræftet i nogle ting, som I på ingen måde kunne vide om mig eller min bolig. Katten er også blevet langt mere rolig og nu tør han lege både i stuen og på første sal. Den måde I håndterede min kat på var meget smuk og respektfuld, og det er jeg dybt taknemmelig over. Endnu engang tusind tak for jeres hjælp samt måde at være på.

Stine K


Hej Krystal & HealerHuset

Kan på det varmeste anbefale jer, det i har gjort er guld, og VI HRA FÅET RO

Jane Holm


Kære Krystal & HealerHuset
Tusind tak for jeres hjælp
Vi har fået ro i huset 🤗 Der kommer ikke nogen i stuen om aftenen, ej heller i soveværelset :-)
Her virker mere roligt , Ole har lidt svært ved og forstå hans Far siger alt det med færdiggørelse 😄
Men men... det er en realitet Ole må arbejde på Rigtig god dag til jer.
Vi ses nok igen
De kærligste hilsner Laila 😍☀️☀️☀️


Jeg kan varmt anbefale krystal & healerhuset.
Fik dem ud i mit hus da jeg følte der foregik noget. Min datter vågnede hver nat grædende. Og jeg følte mig meget utryg e mit eget hus.
De kom ud og forklarede os alt hvad de foretog sig, og hele vejen igennem følte vi os meget trygge i deres selskab.
Efter følgende har vi oplevet den dejligste ro. Både på os selv og vores datter.
Vores datter sover nu på eget værelse uden at vågne om natten. Jeg kan personligt selv gå rundt i huset om natten uden at føle mig utryg.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre
Charlotte H


Jeg har over 2 gange på 2 forskellige adresser, fået hjælp af Krystal & HealerHuset til at rense ud af “ubudne gæster” og dårlige energier. På begge adresser kunne vi til sidst ikke engang være, min datter vågnede med mareridt hver aften og det samme gjorde vi. Krystal & Healerhuset kom og var meget professionelle, og fiksede problemerne på få timer, nu kan vi endelig være i fred og ro og min datter har ikke vågnet med mareridt en eneste gang siden 🙌🏻

Tak for hjælpen, og jeg vil med glæde anbefale dig til andre OG naturligvis bruge Krystal & HealerHuset igen. 😊

Michele G


Kære Krystal & HealerHuset

1000 tak for behagelig husrensning.

Da du kom ind i vores hus, følte jeg mig tryg ved dig med det samme.
Du gik alene fra rum til rum og mærkede efter.

Jeg var selvfølgelig spændt på – om du mødte nogle ånder på vej rundt i huset.
Du var hurtig til at sige, der var 3. Du spurgte så, om jeg ikke havde følt mig overvåget alle vegne.
Ubehagelig til mode i køkkenet, badeværelset og soveværelset.

”JO”!
Jeg kunne kun sige, at det havde jeg. Jeg havde følt mig utilpas i mit eget hjem i mange år.
Vidste bare ikke, hvad det var. Måske var det ” bare” mig havde jeg tænkt.

Min mand har ingenting kunnet mærke.

Du sagde, at disse ånder skabte splid mellem os.

Min mand og jeg kunne gå en dejlig tur ( grine, pjatte og kramme), men når vi så kom hjem, var stemningen anderledes mellem os.

Du sendte de tre ånder ”hjem”, hvor de hører til. Jeg føler ro nu alle vegne. Jeg har fået et ”nyt” liv.

Jeg fik samtidig med husrensningen og ved opfølgningen at vide at jeg skulle tilbage til Holbæk,og du blev ved med at sige at det skule jeg bare for at slippe noget gammelt, således så gjort:

Vi har i dag været ved Holbæk Seminarium ( som ophørte 2014).
Jeg er ikke i tvivl - om det var der, du mente, jeg skulle tilbage til.

Hold da op en reaktion, som kom bag på mig selv også.
Puha - jeg jeg stod stille ved den lille bygning, hvor jeg havde haft håndarbejde. Pludselig græd og græd jeg.
Der havde jeg haft nogle meget dårlige oplevelser. Min lærer var modbydelig ved mig. Dumpede flere gange. Måtte kontakte inspektøren, som sagde, han ville gå med mig næste gang. Sluttede min læreruddannelse.
Puha en forløsning!
Tak for den.

Jeg er så taknemmelig.

De hjerteligste hilsener

N.L.


Vi fik Thomas ud til en husrensning i vores nye hus. Vi havde problemer med en masse aktivitet som forstyrrede hele familien (vores børn blev påvirket af det) Thomas ankom som aftalt og gennemgik hele huset flere gange og var meget omhyggelig. Vi fik fjernet og sendt 4 ånder videre hvor de hører til og vores hus blev beskyttet og er fortsat godt beskyttet. Det har betydet at vi nu føler en større tryghed og ro ved at være her, og vi mærker ikke den negative aktivitet mere. Vi kan sagtens finde på at bruge Thomas en anden gang, fx når vi skal have et større hus:-)
Med Venlig Hilsen
Sarah


Kære Thomas

Tak for din fine hjælp.

Havde Thomas ude for at rense vores hus, som led i overtagelse af et nyt hus, og da en del andre har boet der, og med ønske af lave ekstra “husrengøring"
Det var meget fint besøg, og det føltes bestemt anderledes efter besøget.
Mere let energi, og der var steder hvor der føltes anderledes  og mere rart.
Fik en kort healing til slut, og må sige det sjældent, jeg har oplevet så meget varme strømme fra hænder, og som noget skete i hoved og krop, så vil klart prøve en fuld behandling.

Venligste hilsener

Henriette


Hej Thomas det var noget af en oplevelse da i var på besøg, efterfølgende har vi haft det rigtigt godt og luften og atmosfære i huset har ændret sig markant
Tusind Tak
Michelle Tinning


Jeg kan varmt anbefale clairvoyant og healer Thomas Kofoed Ejsing - krystal og healerhuset.

Jeg bestilte Thomas til en husrensning, fordi jeg gennem længere tid, havde fornemmet åndelig aktivitet i mit hjem. Jeg havde bl.a. i lang tid følt mig overvåget og set mørke skygger rundt omkring i huset.
Thomas fornemmede hurtigt, at der var tale om 2 afdøde, der af forskellige årsager var tilstede i huset. Han forklarede hvorfor de var der, og hvordan deres energi havde påvirket mig og min familie. De ting han forklarede gav utrolig meget mening i forhold til de ting, jeg havde fornemmet.og oplevet.
Thomas fik sendt begge afdøde over på den anden side, så de ikke længere er tilstede i vores hus. Jeg har efterfølgende mærket et markant skift i energien i huset. Jeg har ikke længere den ubehagelige fornemmelse af tilstedeværelse og overvågning, som før og energien i huset er blevet meget lettere. Det er lidt lige som at kunne trække vejret igen.

Jeg var med det samme meget tryg ved Thomas. Han udstråler varme, ro og empati, og så er han virkelig dygtig til sit fag. Jeg ville ikke tøve med at booke ham en anden gang, og jeg kan på det varmeste anbefale Thomas til andre, der måtte have brug for hans ekspertise.
Louise


Hej Thomas
I nogen tid havde jeg følt ubehag i vores soveværelse og kunne ikke sove rigtigt. Jeg var blevet anbefalet af Thomas og kontaktede ham for at finde ud af, om han kunne hjælpe.
Det var en behagelig oplevelse at have Thomas ude. Han fik identificeret og fjernet hvad der var i soveværelset. Siden da har jeg sovet godt i soveværelset.
Det var specielt også interessant at se børnens reaktioner bagefter og tale med dem senere da det har åbnet for at tale om det spirituelle og de energier/spøgelser der var her hjemme, specielt fordi de også mener at have oplevet noget før Thomas besøg, og så sent som i går sagde de midt i det hele FAR, vi har ingen spøgelser længere:
Jeg kan absolut anbefale et besøg af Thomas til folk med lignende problemer!
Mvh. Rune


Bestil tid til en husrensning her

Indkøbskurv