Det siger vores kunder om deres husrensning. Anmeldelse husrensning


Kære Krystal & HealerHuset
Tusind tak for jeres hjælp
Vi har fået ro i huset 🤗 Der kommer ikke nogen i stuen om aftenen, ej heller i soveværelset :-)
Her virker mere roligt , Ole har lidt svært ved og forstå hans Far siger alt det med færdiggørelse 😄
Men men… det er en realitet Ole må arbejde på Rigtig god dag til jer.
Vi ses nok igen
De kærligste hilsner Laila 😍☀️☀️☀️


Jeg har over 2 gange på 2 forskellige adresser, fået hjælp af Krystal & HealerHuset til at rense ud af “ubudne gæster” og dårlige energier. På begge adresser kunne vi til sidst ikke engang være, min datter vågnede med mareridt hver aften og det samme gjorde vi. Krystal & Healerhuset kom og var meget professionelle, og fiksede problemerne på få timer, nu kan vi endelig være i fred og ro og min datter har ikke vågnet med mareridt en eneste gang siden 🙌🏻

Tak for hjælpen, og jeg vil med glæde anbefale dig til andre OG naturligvis bruge Krystal & HealerHuset igen. 😊

Michele G


Vi fik Thomas ud til en husrensning i vores nye hus. Vi havde problemer med en masse aktivitet som forstyrrede hele familien (vores børn blev påvirket af det) Thomas ankom som aftalt og gennemgik hele huset flere gange og var meget omhyggelig. Vi fik fjernet og sendt 4 ånder videre hvor de hører til og vores hus blev beskyttet og er fortsat godt beskyttet. Det har betydet at vi nu føler en større tryghed og ro ved at være her, og vi mærker ikke den negative aktivitet mere. Vi kan sagtens finde på at bruge Thomas en anden gang, fx når vi skal have et større hus:-)
Med Venlig Hilsen
Sarah


Kære Thomas

Tak for din fine hjælp.

Havde Thomas ude for at rense vores hus, som led i overtagelse af et nyt hus, og da en del andre har boet der, og med ønske af lave ekstra “husrengøring”
Det var meget fint besøg, og det føltes bestemt anderledes efter besøget.
Mere let energi, og der var steder hvor der føltes anderledes  og mere rart.
Fik en kort healing til slut, og må sige det sjældent, jeg har oplevet så meget varme strømme fra hænder, og som noget skete i hoved og krop, så vil klart prøve en fuld behandling.

Venligste hilsener

Henriette


Hej Thomas det var noget af en oplevelse da i var på besøg, efterfølgende har vi haft det rigtigt godt og luften og atmosfære i huset har ændret sig markant
Tusind Tak
Michelle Tinning


Jeg kan varmt anbefale clairvoyant og healer Thomas Kofoed Ejsing – krystal og healerhuset.

Jeg bestilte Thomas til en husrensning, fordi jeg gennem længere tid, havde fornemmet åndelig aktivitet i mit hjem. Jeg havde bl.a. i lang tid følt mig overvåget og set mørke skygger rundt omkring i huset.
Thomas fornemmede hurtigt, at der var tale om 2 afdøde, der af forskellige årsager var tilstede i huset. Han forklarede hvorfor de var der, og hvordan deres energi havde påvirket mig og min familie. De ting han forklarede gav utrolig meget mening i forhold til de ting, jeg havde fornemmet.og oplevet.
Thomas fik sendt begge afdøde over på den anden side, så de ikke længere er tilstede i vores hus. Jeg har efterfølgende mærket et markant skift i energien i huset. Jeg har ikke længere den ubehagelige fornemmelse af tilstedeværelse og overvågning, som før og energien i huset er blevet meget lettere. Det er lidt lige som at kunne trække vejret igen.

Jeg var med det samme meget tryg ved Thomas. Han udstråler varme, ro og empati, og så er han virkelig dygtig til sit fag. Jeg ville ikke tøve med at booke ham en anden gang, og jeg kan på det varmeste anbefale Thomas til andre, der måtte have brug for hans ekspertise.
Louise


Hej Thomas
I nogen tid havde jeg følt ubehag i vores soveværelse og kunne ikke sove rigtigt. Jeg var blevet anbefalet af Thomas og kontaktede ham for at finde ud af, om han kunne hjælpe.
Det var en behagelig oplevelse at have Thomas ude. Han fik identificeret og fjernet hvad der var i soveværelset. Siden da har jeg sovet godt i soveværelset.
Det var specielt også interessant at se børnens reaktioner bagefter og tale med dem senere da det har åbnet for at tale om det spirituelle og de energier/spøgelser der var her hjemme, specielt fordi de også mener at have oplevet noget før Thomas besøg, og så sent som i går sagde de midt i det hele FAR, vi har ingen spøgelser længere:
Jeg kan absolut anbefale et besøg af Thomas til folk med lignende problemer!
Mvh. Rune


Bestil tid til en husrensning her