Clairvoyance

Befinder du dig på en skillevej og er i tvivl om, hvilken vej du bør gå, og hvilke valg du bør træffe? Er der netop hændt dig noget, eller er du først nu blevet bevidst om noget bestemt i din fortid, som du har spørgsmål til eller søger afklaring på?

Ved brug af clairvoyance kan du få hjælp, fra den åndelige verden, til at skabe overblik og perspektiv på dit liv.

Ved hjælp fra en clairvoyant kan du:

 • Opnå klarhed
 • Se det større billede
 • Guides i livsvalg
 • ...og meget mere.
clairvoyance

Book tid til en clairvoyance

I clairvoyancen ser jeg, hvor du har været, er kommet til og dine muligheder herfra.

Du kan booke tid til en fysisk clairvoyance, til online clairvoyance eller til en clairvoyance via telefon: fysisk, telefonisk eller online clairvoyance her.

clairvoyance-klarsyn

Hvad er clairvoyance?

Ordet clairvoyance er fransk og betyder direkte oversat “klarsyn”. En clairvoyance bliver udført af en clairvoyant, som er en person med en ekstra sensorisk evne og et ekstra åbent sind. Alle kan i princippet udvikle en sensoriske evne, men det er ikke alle, der kan udvikle den i samme grad. Clairvoyante personer er ofte født med denne evne.

Clairvoyance er evnen til at: føle, fornemme, mærke ved det der kaldes “klarfølelse”, se og percipere på en særlig måde, kaldet “klarsyn” og høre budskaber, der ligger udenfor vores normale sanser, kaldet “klarhørelse”.

Generelt kan den dygtige clairvoyant opsamle de mindste sanseindtryk, følelser og energier, du udsender.

Desuden rækker deres evner på tværs af tid og sted.

Ved at deltage i en clairvoyance kan du guides til, hvordan du får det bedste ud af din nuværende livssituation - og dit liv helt generelt.

Hvordan foregår en clairvoyance?

Når du kommer til clairvoyance hos os, starter vi altid med at oprette kontakten til den åndelige verden, og stille ind på dine guider og vejledere. Guiderne vil herefter begynde at fortælle om dig; det være sig om din fortid, din nutid og din fremtid. Jeg, som clairvoyant, fungerer altså blot som en tolk/talerør og-/eller formidler imellem guiderne og dig. Hurtigt vil du blive sikker på, at det er dig de taler om.

Som udgangspunkt starter snakken altid med dit liv, som det ser ud nu og her.

Undervejs, i clairvoyancen, vil jeg sandsynligvis stille dig nogle spørgsmål, som du skal svare ærligt og umiddelbart på.

De informationer du får gennem clairvoyancen, vil hjælpe dig med at skabe overblik over din tilværelse, så du kan komme videre. Hvad enten det er i dit job, dit forhold til familie, kærlighed til dig selv og andre, dit helbred og din psyke, kan du få hjælpe til at komme videre.

Du vil også kunne få hjælp til at løse en eller flere konkrete situationer, der nager dig. Du vil få informationer om, hvad der vil være godt for dig at ”arbejde” med nu og i fremtiden.

Jeg ser også på, hvilke muligheder du har lige foran dig og, hvilken udvikling det kan åbne op for fremadrettet.

Du vil altid have mulighed for at spørge mere ind til konkrete detaljer undervejs i clairvoyancen.

Er clairvoyance noget for dig?

Du har brug for clairvoyance, hvis du:

 • Ikke ved om du er på rette vej.
 • Ønsker at få det mest optimale ud af dit liv.
 • Føler dig fortabt eller forvirret over tilværelsens store og små spørgsmål.
 • Ønsker et boost og skub i den rigtige retning.
 • Har brug for input, så nye muligheder kan udfolde sig.
 • Har spørgsmål i forhold til familie, kærligheden til dig selv eller andre, arbejde eller uddannelse.
 • Kender en person, eller et dyr, der er forsvundet, også kaldet remote viewing.

Alle udfordringer og problemstillinger, du står overfor, kan tages op under clairvoyancen.

Sådan kan en clairvoyant hjælpe dig

En clairvoyant kan hjælpe dig til at forstå din position og din livssituation bedre. Derfor kan en clairvoyant:

 • Give rådgivning om/til dig, eller en given situation.
 • Give dig muligheden for at opdage, hvem du er, samt at finde og udvikle nye sider af dig.
 • Hjælpe dig med at se på de temaer der var i fortiden, for at du kan forstå de ting du oplever i nutiden, så du kan komme videre i dit liv.
 • Hjælpe dig til at tage klare og velovervejet valg, om det er i familie/parforhold, jobsituation, flytning eller din livsstil.
 • Give dig mere overskud og energi til at nå dit sande potentiale.
 • Hjælpe dig med de udfordringer og problemstillinger, du står overfor.

Med andre ord, kan en clairvoyant hjælpe dig til at forstå og benytte universets mange budskaber og redskaber til din fordel. og for at du kan få det bedre med dig selv og dit liv.

Clairvoyance og healing sammenkoblet

Healing og clairvoyance går mere end godt i spænd. Både under en clairvoyance og en healing healer du dine gamle, såvel som nye sår, ved at der bliver åbnet op for- så du kan se på de ting, der ligger i din fortid og nutid.

Da alle; både mennesker, dyr, ting, sten og krystaller indeholder energi, kan man via healing påvirke disse energier. Energier er overalt, og de strømmer gennem vores organer, celler og hormoner. Alle bliver påvirket af energien, der omkranser os, både de positive og negative energier.

Visse, måske undertrykte, følelser og energier kan også frigives under en clairvoyance. Både under, men evt. også efter en clairvoyance, kan en healing være med til at rense dine energier og tilføje fornyet energi. På den måde er du rustet til at påtage dig det, der blev belyst for dig under clairvoyancen.

Læs mere om den healing vi tilbyder og, hvad du kan få ud af healing her.

Clairvoyance & dyr

Ligesom clairvoyance er en mulighed for dig, der ønsker svar på bestemte ting i dit nuværende liv, i din fortid eller din fremtid, er clairvoyance også muligt for dit kæledyr. Hvis der er visse ting du ønsker besvaret om dit kæledyrs velvære, ønsker, drømme eller om dets fremtid, så kan vi foretage en clairvoyance for dit kæledyr.

Fordele ved fysisk clairvoyance

Da clairvoyante ikke blot benytter klarsynet, men som regel er en blanding af klarsyn, klarhørelse og klarfølelse til rådgivning - kan fysisk clairvoyance ofte dykke dybere og fortælle dig mere.

Uanset om du vælger telefon clairvoyance, online/telefonisk clairvoyance, eller om du vælger fysisk clairvoyance, ansigt-til-ansigt - så er der ikke forskel på kvaliteten af de beskeder og svar du modtager.

Som clairvoyant stiller jeg ind på din energi, så det er ligegyldigt, hvor vi befinder os i forhold til hinanden.

Det kan virke betryggende og mere afslappende på nogle, hvis du sidder overfor et ægte, forstående menneske, fremfor at foretage clairvoyancen over telefonen. Det er selvfølgelig helt op til dig. Uanset opsætningen, lover vi dig en tryg oplevelse. Og du får de svar og de redskaber, du har brug for.

Online clairvoyance og telefon clairvoyance som alternativer

Ønsker du hellere at blive kontaktet af en clairvoyant online, er det også muligt. Vi kan tilbyde clairvoyance online, telefonisk og via skype m.fl.

Det kan være relevant for dig, der er ude og rejse, bosiddende i udlandet, eller hellere vil sidde på kontoret eller derhjemme under en clairvoyance. Du sparer transporten og kan være i valgfrie omgivelser.

For nogle er det en fordel ikke at se mig, under clairvoyancen, så de i stedet kan fokusere på det der bliver fortalt, på energierne, eller tage noter af, hvad der bliver sagt. Nogle kan godt lide at have muligheden for at genlæse beskederne. Andre nyder, eller har behov for at høre min stemme og høre mig viderebringe beskederne.

Det er op til dig, hvordan du ønsker at foretage clairvoyancen. Vi tilbyder Telefon clairvoyance på 30 & 60 min. Efterfølgende vil du, pr. mail, modtage lydfilen af clairvoyancen, hvis du ønsker det (skal aftales inden clairvoyancen begynder).

Foretag de rette valg efter en virksomhedsclairvoyance

Hvis du oplever at din virksomhed står foran en forandring eller udfordring, hvor vigtige beslutninger skal træffes, kan det være en god ide at rådføre dig med universet.

Har du brug for råd og clairvoyant vejledning i personaleforhold, samt til strategiske satsninger (salg, struktur, strategier, økonomi eller samarbejde i og udenfor virksomheden), så læs mere om, hvad virksomheds clairvoyance kan klarlægge her.

Krystal & HealerHuset tilbyder clairvoyance i hele Danmark

Hvis du ønsker at møde os personligt kan det foregå på messer og udstillinger, samt i vores lokaler i Hedehusene i Høje Tåstrup kommune.

Grundet vores muligheder for clairvoyance online og telefonisk, kan vi tilbyde clairvoyance i hele Danmark bl.a.:

 • København
 • Slagelse
 • Århus
 • Aalborg
 • Sjælland
 • Vejle
 • Bornholm
 • Holstebro
 • Fredericia
 • Køge
 • Haderslev
 • Viborg
 • Horsens
 • Roskilde
 • Sønderjylland

Generelt om vores tilbud om clairvoyance

Du skal vide, at jeg som clairvoyant har tavshedspligt. Jeg er underlagt et etisk regelsæt, som vil sikre dig en god og tryg oplevelse. Vi går kun så langt, som du selv ønsker. Dette gør også, at jeg ikke stiller ind på død, ulykker mm.

Prisen er 1500 kr. for op til 60 minutters clairvoyance her i klinikken.

Se hvad andre siger om de clairvoyante beskeder de fik.

 

Lidt historie om Clairvoyance og synskhed

I gamle dage kaldte man den Clairvoyante´s evne for synskhed, og personen der kunne dette blev kaldt seeren, og det sås da også ofte at der altid var en seer i klanen der kunne spå om fremtiden, simpelthen for at overleve. Man kan sige at den clairvoyante har evnen til at se alt der er skjult for dig og til at se ind i fremtiden.

Se også videoen om Clairvoyant Thomas Kofoed Ejsing Krystal & HealerHuset

Indkøbskurv