Clairvoyance i hele Danmark

Vi har alle befundet os i situationer, hvor vi ikke helt hvad ved hvad vi skal stille op. Stået over for problemer, som vi ikke har kunne finde en løsning på. Personlig clairvoyance kan være en stor hjælp i disse situationer.

Men alle kan drage fordel af clairvoyante tjenester, selv hvis man ikke står i en svær situation. Nogle gange står man overfor et valg – det kan være en ny partner i dit liv, et nyt job eller noget helt andet, og her kan clairvoyance guide og hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger.

Bestil tid til clairvoyance hos en clairvoyant

clairvoyance

Clairvoyance i praksis

Clairvoyance er en evne til at modtage beskeder fra åndeverdenen og en dygtig clairvoyant besidder en eller flere af de nedenstående evner: 

  • Klarsyn – clairvoyanten kan se forskellige situationer, enten i din fortid eller i din fremtid.
  • Klarfølelse – clairvoyanten mærker følelser og stemninger på sin egen krop, både fra fortiden og fra fremtiden.
  • Klarhørelse – clairvoyanten hører ord og sætninger fra bestemte situationer i dit liv, både fra fortiden og fra fremtiden.

Disse sanser er højt udviklede hos clairvoyante mennesker og de kan derfor indleve sig og føle andres følelser. Mange betragter clairvoyance som hjernens sjette sans, en sans, der giver mulighed for at fornemme verden hinsides vores psykiske sanser. En dygtig clairvoyant kan opsamle selv de mindste følelser, energier og sanseudtryk du udsender.

clairvoyance-klarsyn

Clairvoyance og healing

Healing og clairvoyance går hånd i hånd. Clairvoyance kan hjælpe dig med at hele gamle og nye sår, så du kan opnå ro og balance i dit liv. Dette gøres ved at finde årsagen til hvorfor du måske har nogle bestemte reaktions og adfærdsmønstre og finde årsagen til, hvorfor du handler som du gør. Ved at fjerne blokeringer får du mulighed for at komme videre i dit liv og lære, hvordan du i fremtiden skal håndtere situationer på en mere hensigtsmæssig facon.  

Undertrykte følelser og traumer fra fortiden kan hæmme dig i dit liv og din udvikling. En clairvoyance-healing kan hjælpe dig med at få renset dine energier, hvilket vil give dig et energiboost og hjælpe dig med at genfinde harmoni og glæde i dit liv.

Hvordan kan clairvoyance hjælpe mig?

Åndeverdenen ved mange ting om os, som vi ikke selv er klar over og den eneste måde at få denne uvurderlige information fra vores spirituelle vejledere er via clairvoyante tjenester. Takket være dine åndelige guiders indsigtsfulde råd og vejledning, kan du opnå klarhed og få mere plads til ro og kærlighed i dit liv.

Vi støder alle på problemer og udfordringer i livet, og nogen gange kan det være svært at finde en løsning på disse. I sådanne situationer kan kommunikation med åndeverdenen være en stor hjælp. Vores spirituelle vejledere har budskaber til os, der ikke kan opfanges med vores fysiske sanser, budskaber du kun kan få indsigt i via en personlig clairvoyance. 

Clairvoyanten er et talerør for åndeverdenen og kan dermed formidle de budskaber, du har brug for, for at komme videre i dit liv. Du kan få løst problemer fra din fortid, modtage vejledning om din nuværende situation og opnå indsigt om din fremtid. Du får råd og indsigt vedrørende:

  • Dit kærlighedsliv
  • Din personlige udvikling
  • Hjælp til at træffe de rigtige valg i beslutninger du står overfor
  • Hjælp til at overkomme udfordringer i dit liv
  • Afklaring af din fortid, så du kan komme videre i din nutid 
  • Få renset dine energier, så du kan opnå dit fulde potentiale

Hvordan foregår en clairvoyance i praksis?

Når du kommer til Krystal & HealerHuset for at få en clairvoyance, starter clairvoyanten med at oprette kontakt til åndeverdenen og dine spirituelle vejledere. Dine vejledere vil fortælle om dig og dit liv, og både din fortid, nutid og fremtid kan blive berørt. Clairvoyanten er blot et talerør, en formidler mellem denne og den åndelige verden.

Under en clairvoyancehealing vil clairvoyanten stille dig nogle spørgsmål, som du er nødt til at besvare ærligt. Vores fortid kan ofte vise os, hvordan uhensigtsmæssige mønstre er opstået og vi vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan ændre skadelige mønstre og adfærd, der ikke længere er brugbare i dit liv. Du vil via clairvoyancen modtage rådgivning og redskaber, der kan hjælpe dig videre i din personlige udvikling. Clairvoyanten ser også på hvilke muligheder du har foran dig og hvilke valg, du vil drage størst fordel af at træffe.

Du vil modtage information og viden under clairvoyancen, der vil hjælpe dig med at få styr på nuværende problemer i dit liv og give dig et bedre overblik over din tilværelse, så du kan komme videre. Hvad enten du har spørgsmål til clairvoyant vedrørende dit job, dit forhold til din familie, problemer med at elske dig selv eller andre, dit helbred og din psyke, kan clairvoyance hjælpe dig med at finde svar, healing og dermed ro og balance i dit liv. 

Book en tid til en clairvoyance

Vi tilbyder både fysisk clairvoyance, hvor vi mødes på et aftalt tidspunkt, men hvis du foretrækker online clairvoyance f.eks. via Skype eller en telefonisk clairvoyance, kan dette også sagtens lade sig gøre. Disse muligheder er lige så brugbare som en personlig konsultation og der kan være mange årsager til at man ikke har tid, lyst eller mulighed for et ansigt-til-ansigt-møde. 

Uanset om du vælger en clairvoyance online, telefonisk eller et personligt møde, er kvaliteten den samme. Clairvoyanten tuner ind på dine energier og afstand betyder ikke noget. Vi tilbyder telefonisk clairvoyance på 30 & 60 minutter, hvorefter du vil modtage en lydfil af sessionen via mail, hvis du ønsker dette og beder om det på forhånd.

Vores clairvoyance-tilbud

Hvis du ønsker en clairvoyance, kan du møde os i vores lokaler i Hedehusene eller aftale et møde med os på forskellige messer og udstillinger. Hvis du foretrækker en online eller telefonisk clairvoyance, kan dette foregå uanset hvor du befinder dig i Danmark.

Clairvoyanten har tavshedspligt så du kan være sikker på, at intet af det clairvoyanten får at vide, vil blive viderebragt. Vi arbejder under et etisk regelsæt, så du er sikret en tryg og behagelig oplevelse. Vi berører kun det, du ønsker og berører ikke emner som død, ulykker og andet, der kan virke skræmmende og ubehageligt.

Tal med din clairvoyante for fremtiden! Prisen for en clairvoyance i Krystal & HealerHuset, der varer op til 60 minutter er 1500 kr.

Prisen for en clairvoyance i Krystal & HealerHuset, der varer op til 30 minutter er 800 kr.

Du kan også se tarotkort online i vores butik

Indkøbskurv