Her kan du holde dig orienteret om vores ĂĄbningstider

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Krystal & HealerHuset, hvor vi har skabt en atmosfære af ro, healing, klarsyn og velvære. VI står klar til at guide dig gennem vores brede udvalg af krystaller & sten, ædelstene og alternative helbredelsesmetoder.

Hvis du skal være sikker på at komme ind og se på sten krystaller røgelse mm. kan det være en god ide at bestille en tid til krystal fremvisning inden for åbningstiden 🤞

Tidsbestilling hos clairvoyant & HealerTelefontid hverdage 09:00 - 19:00 - Lørdag 10-15

Åbningstider: Mandag- Fredag: 10:00 - 19:00 | Lørdag: 10 - 15 | Søndag: lukket

Vi holder lukket:

6/5 - 11/5- 24 alle dage inklusiv, varer der er bestilt i perioden afsendes 13/5-24

15 - 22 Juni 24

24 August - 7 September 24

Har du brug for at blive guidet eller se vore udvalg

Hvis du har spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker at opleve en af ​​vore clairvoyante- healingssessioner, er du velkommen til at besøge os i vores åbningstider, dog skal du lige ringe inden da vi kan have behandler, hvorfor døren og telefonen ikke besvares. Vi stræber efter at skabe et rum, hvor du kan finde indre balance og styrke.

Vi ser frem til at dele den spirituelle rejse med dig og står til rådighed for at støtte dig på din vej mod personlig udvikling og velvære.

Husk, at vores åbningstider kan ændre sig i forbindelse med særlige begivenheder eller helligdage, så følg gerne vores sociale medier eller kontakt os direkte for opdaterede oplysninger.

Tak fordi du valgte Krystal & HealerHuset som din destination for indre ro og healing. Vi glæder os til at betjene dig.

Butikken & fremvisning af sten og krystaller

Vær opmærksom på, at det ikke er en strøgbutik, så hvis du skal se/købe sten og krystaller kan det være en god idé at bestille en tid inden du kommer. Du kan også se vores shop med sten og krystaller, smykker røgelse mm her .

Tidsbestilling skal laves ved fremvisning af sten og krystaller: Tidsbestilling 

Vi sikrer vores kunder, såvel som ønsker medarbejdere, mod Covid-19 smitte, derfor beder vi også dig følge myndighedernes anbefalinger

OBS! Vi sender nu varer til hele verden, bare spørg, om forsendelsen ikke er til dit land

HUSK - at du skal bestille tid til fremvisning af sten og krystaller under tidsbestilling

Indkøbskurv