Healingsmassage hvordan foregår det?

Healing og massage i en speciel kombination er en nærværende og omsorgsfuld behandling, til dig.

Behandlingen gives som en 90 min. behandling, der inkluderer samtale inden massagen starter.

Behandlingen afhjælper psykologiske/fysiske spændinger i kroppen. Og det er en blid berøring, der har en afslappende og terapeutisk effekt. I første omgang er kroppen i en afslappet tilstand for at kunne modtage hele behandlingen.

Opnå balance og velvære

Trænger du til dyb afslapning og indre helbredelse? Vores healingsmassage er nøglen hvorpå du kan genoprette balancen i krop og sind, og som en bonus kan du få en følelse af velvære.

Hvad er healingsmassage?

Healingsmassage er en kombination af healing og den terapeutiske kraft fra en massage med en holistiske tilgang, der er med til at genoprette energiflowet i kroppen. Det er en form for massage, der ikke kun lindrer fysisk spænding, men også arbejder med din åndelige og følelsesmæssige velvære.

Fordele ved denne type behandling

Stressreduktion: Slip af med den stress og spænding, der plager dit sind og krop.

Smertelindring: Lider du af muskelsmerter eller kroniske smerter, så kan denne behandlingsform hjælpe med at lindre og ophele smerter og ubehag.

Åndelig forbindelse: Åbn dig for en dybere forbindelse til dit indre selv og opdag en følelse af indre ro.

Balance i energibanerne: Genopret harmoni i dine chakraer (energi punkter i kroppen) og lad energien flyde frit i hele din krop.

Prøv denne behandlingsform så du kan tackle hverdagens udfordringer med et større overskud.

Vores Healingsmassageekspert

Vores erfarne healingsmassageterapeut er dedikerede til at forstå hvilke behov du har og skræddersy en healings- massage oplevelse, der er helt unik til dig. Terapeuten kombinerer traditionelle massageteknikker med åndelige og energetiske elementer der sætter turbo på din helbredelse.

Giv dig selv eller en du har kær, en chance for opheling

Vi lever i en tid hvor alt går stærkt, og derfor har det aldrig før været vigtigere at prioritere dit helbred og velvære. Lad vores healingsmassage tage dig med på en rejse mod dyb afslapning, smertelindring og indre helbredelse. Uanset om du søger at lindre stress eller arbejde på dit indre selv, er denne behandling vejen til balance og velvære.

Book din tid til behandling i dag!

Tag det første skridt mod at genopdage din krops og sindets balance. Kontakt os nu og planlæg din behandling. Du fortjener at leve i harmoni og velvære. Oplev behandlingens forvandlende kraft i dag!

Book din tid på knappen nedenfor.

Tidsbestilling til healingsmassage hos Janne der er Healer

Energier i massage

Energierne der er tilstede under massagen, vil berøre dit energi system, som er energipunkter i kroppen, disse kan hvis vi er syge eller stresset blive presset ud af kurs, og det er her eksperten kan skabe mere balance og en opløftet energi hos dig ved løsne op for den blokeret energi.

Hvor mange behandlinger skal du have?

Det er helt individuelt hvor mange behandlinger der er brug for. Det kan afhænge af hvor længe du har gået med tilstanden, men også mange andre faktorer kan spille ind.

Vi vil inden start af behandlingen have en kort samtale, her efter vil vi gå over til selve healingen og massagen, for derefter afslutningsvis have en samtale om det jeg / du mærkede.

Denne behandlingsform kan bruges hvis du har:

Hovedpine/migræne
Ryg og nakke spændinger
Stress og for mange bekymringer
Angst og depression
Søvnproblemer og træthed
Koncentrationsbesvær
Allergi
Nedsat immunforsvar
vrede
nakkespændinger
hjertebanken

 

Book din tid til healingsmassage, her skabes balance både fysisk og psykisk. eller giv det som en gave til en ven/bekendt/familie-medlem

 

Indkøbskurv