Spirituel healing i Danmark

Spirituel healing kan bl.a. Bruges:

Hvis du har en skade?
Lige er blevet opereret?
Har følelsesmæssige blokeringer?
Eller hvis du blot har brug for øget velvære og fornyet energi?Bestil tid til healing

Så er det her lige noget for dig.

Book tid til healing - fjernhealing - 4 håndshealing her

Spirituel healing session = energi, alle har gavn af.

Det er kendt og udbredt over hele verden. Direkte oversat fra engelsk betyder ordet “at hele op” eller “at gøre hel”.

Da alle, både mennesker, dyr, ting, sten og krystaller (køb krystaller hos Krystal & HealerHuset) indeholder energi, kan man via åndelig healing påvirke disse energier. Energier er overalt, og de strømmer gennem vores organer, celler og hormoner. Alle bliver påvirket af energien der omkranser os, både de positive og negative energier, f.eks. på jobbet, hjemmet, bilen, toget, men også de mennesker/dyr vi omgiver os med.

Vores energifelt der omkranser kroppen, påvirker vores psykiske & fysiske tilstand, og hvis der opstår ubalancer i energifeltet, er det grundlaget for fysiske/psykiske ubalancer, og omvendt = sygdom.

Med andre ord:

Er der 100% balance i dig, også helt ude i periferien? Så har du intet at frygte, ellers kan du med fordel besøge vores sten og krystaller butik eller få en session.Book tid til healing clairvoyance husrensning afdøde kontakt

Sådan foregår spirituel healingen ved os.

Vi møder altid vores klienter præcis, hvor de er.
Om det er i vores klinik, eller et helt tredje sted, er det vores ønske at skabe den mest behagelige behandling for dig.
Inden behandlingen har vi altid én samtale.
Selve healingen foregår liggende og fuldt påklædt.
Ved healing session lægger vi hænderne forskellige steder på klientens krop, for at tilføre/fraføre energi, der langsomt over flere dage vil fordele sig ud til de steder i kroppen der har brug for det. Derved genskabes og balanceres kroppens egne energier.
Ofte lægger vi sten og krystaller på dig, eller under briksen, disse forstærker energien, og hjælper med at tilfører den energi du har brug for.

Under og efter din spirituel healer i Danmark har behandlet dig, oplever de fleste:

Under:

De fleste vil opleve en afslappethed og falde i søvn.
Nogle oplever en prikkende varme eller kulde.
Nogle ser farver og symboler.
Nogle får ud af kroppen-oplevelser.
Nogle vil få én rumlen i maven (Blodet kommer ned til mave/tarme, roen lægger sig)
Meget få oplever intet.

Efter:

De fleste mærker en indre ro.
Mange føler sig trætte.
Nogle føler sig energiske, har lyst til at arbejde/løbe/ordne haven/vasketøjet (Du bør holde dig fra fysisk aktivitet, i 24 timer efter behandlingen).
Mange oplever en bedring/lindring i en given sygdom/tilstand (Smerter/ubehag er forsvundet).
Nogle mærker at de ser anderledes på tingene (har fået en klarhed).
Mange føler de får fornyet energi.
Nogle få mærker at Sygdommen/tilstanden blusser op, for derefter at mindskes.

Kan alle tåle healing:store som små kan tåle healing

Det kan udføres på alle mennesker & dyr i alle aldre, alle kan tåle det, og der er ingen begrænsninger for hvordan du kan kombinere det med andre behandlingsformer, f.eks. akupunktur zoneterapi, psykoterapi, fysioterapi og kiropraktiske behandlinger, da det går godt i spænd med alle former for behandlinger.

Vi har erfaring med:
 • COVID-19 | Allergi | Søvn Apnø | høfeber | angst | Forbi | depression | frygt | brækket knogler ben arme nakke ryg | hjerte problemer | blodpropper i arme ben hjerne hjerte | dårligt blodomløb | lavt eller forhøjet blodtryk | Bronkitis | Astma | Sukkersyge | celleforandringer | depression | diskusprolaps i ryg og nakke | ADHD/ADD | slidgigt og leddegigt i knæ, ryg, lænd, nakke og skulder | lymfeødem | migræne- Hortons- klynge- hovedpine | nerve smerter | dårligt immunforsvar | kolik/reflux | smerter i kroppen | stofskifte problemer | stress | Muskel smerter | led smerter | Sportsskader | Operationsgener | folk der er i kemo behandling | Gigt |.
 • hvordan din kropsbevidsthed styrkes.

Pris 800 kr. for op til 45-60 minutters healing.Bestil tid til healing

Vi tilbyder også fjernhealing til kunder, der ikke er i stand til at være fysisk til stede i vores klinik. Det er også muligt at booke en 4 håndshealing, hvor vi er to personer om at heale dig.

Book tid til healing - fjernhealing - 4 håndshealing her

Se hvilke heal-danske behandlinger vores healer-behandlere også udfører foruden healing.

Hvad er healing- findes der flere slags?

Healing – HVAD ER DET?Hvad er healing

Ordet HEALING, kendes af de fleste, mens det der ligger i det, er kendt af de færreste. Vi ønsker derfor at beskrive hvad healing er, og hvordan healing kan udføres, hos os.

Du kan bestille tid til en healing direkte i vores kalender her

Ordet Healing:

Healing kan være mange ting og have mange former afhængigt af, hvilket perspektiv vi ser det fra. Hvis vi ser helt enkelt på healing, er den danske oversættelse af ordet ”at blive hel” At GØRE en anden hel = at helbrede, bør være den intention enhver healende handling udføres med, hvad enten healingen handler om at heale jordkloden, dyr, planter, sten & krystaller, ting eller mennesker.

De healer ubevidst:

De fleste af os er naturlige healere, og nogen ved måske ikke helt, hvordan eller hvad de gør. I livet er der mange situationer, som man kunne sige var af healende karakter. Har du set dig selv i en af følgende situationer, har du helt sikkert spillet healerens rolle, nemlig at skabe harmoni, skabe liv og glæde og det at anvende kærlighed kreativt:

Har du trøstet et barn?
Har du givet nogen et skulderklap?
Har du gjort noget for andre uden at tænke på dig selv?
Har du skabt vejen for noget smukt til glæde for andre?

Alt dette er healende handlinger, vi kunne også sige kærlige handlinger. Healingen og kærlighedens kraft er to uadskillelige størrelser.

Vi kan sige, at vi alle er healere, også selv om de fleste healende handlinger i den forbindelse foregår uden, at man egentlig ved det.

Bevidst Healing:Healing er svingninger

Der er stor forskel på, om man healer bevidst og kender til dybe avancerede healings teknikker lavet til specifikke formål, eller om du er den kærlige forældre, der drager omsorg for sine børn familie arbejdskolleger.

Forskellen er ikke, om den ene er bedre end den anden, men den bevidste energi healer, anvender mere bevidst sine evner, og derved er kraften mere specificeret, på det der skal arbejdes med, og er derfor bedre/kraftigere.

Store om/afhandlinger er skrevet, om kærlighedens natur. Og kærlighed er en så gennemgribende energi i vores eksistens, at den også bør nævnes her.

Kærlighedens Lov, eller Loven om tiltrækning, helt på højde med de naturlove, som vi som mennesker har defineret. Netop kærligheds-energien er, specielt egnet i healings-arbejdet.

Fysisk:

Fysisk virker healing helt ned på det atomiske niveau, som er det der bl.a. holder atomer sammen. Ansamlinger af atomer, er molekyler, og ansamlinger af dette kan blive til celler, som danner f.eks. menneskeligt væv. Væv danner organer, organer danner organsystemer, og dette danner den fysiske krop. Kærlighed er den sammenhængende kraft, som gør at vore celler i kroppen udgør én helhed. Kærlighed stopper ikke her, men kan skabe sammenhæng mellem celle kroppe.

Psykisk

Psykisk & følelsesmæssigt, kommer healing altså til udtryk som kærlighed og alle de under- og over opdelinger vi kan inddele kærlighed i.
På tanke niveau kommer kærlighed til udtryk som visdom. Visdom kan i den sammenhæng defineres som: ”viden vundet gennem erfaring og motiveret af kærlighed”. Så kærlighedens rolle, i den proces, det er at gøre hel, er fuldstændig uvurderlig.
Kærligheden kan tiltrække den energi, der skal til for at heale en given tilstand.
Kærlighed er kraften, der bruges, når der heales.

Hvad healer kærligheden så?Hvad healer kærligheden

Vi har strejfet overfladen af en vigtig del i healingen, nemlig kærligheden.
Da kærligheden bruges på ”noget”, er det også vigtigt for os at vide en del om dette. Da dette ”noget”, vi udfører healing på, er af stof eller materie, hvad enten det er fysisk, følelsesmæssigt, eller mentalt stof.

Kvantemekanikken siger, at stof og energi, grundlæggende er af samme størrelse, og at dette stof energi har bølgende form.
Dette stof/energi kan være bundet i mønstre og få en fast struktur eller være fri og derved få en mere energi- eller strålingsagtig natur.

Lys og lyd er ligeledes svingninger/bølger, og det er kendt, at lys og lyd består af bølger, og derved er karakteriseret som en frekvens.
Vi har altså at gøre med et univers, der består af bølger af energi og intet andet.

Også universet har et hav af bølger, lys og lyd med forskellige frekvenser, holdt sammen af Bevidsthed.
Bevidsthed eller kærlighed er den kraft, der holder større eller mindre dele af stof-energi sammen. Bevidstheden er både en sammenhængende kraft og form skaber. Bevidstheden bestemmer, hvilken form stoffets energi vil få.

Healing er bevidsthedens manipulation af energien:

Vi har nu berørt to dele, der begge er vigtige for at forstå healing:

 1. a) Kærligheds-aspektet, som kan siges at være synonym med bevidsthed.
 2. b) Stof aspektet, som kan være synonym med vores aktive intelligens.

Så mangler vi den tredje del, som er det primære aspekt, fordi det er kilden til de to andre.

Healingens fundament:

Det primære aspekt er Viljens aspekt.

Vilje aspektet er den rene kilde til ”rå” livsenergi, magt og kraft.

Dette 1. aspekt er årsags giveren, idet det er vilje aspektet, der, i begyndelsen af tid, projicerer sig ned i aspektet og aktiverer intelligensen i stoffet. Dette skaber en elektrisk aktivitet, som danner et magnetfelt, og det er dette magnetfelt, som er kærligheden eller bevidstheden, den førnævnte kompleksitet af stoffets energi kan relateres til graden af bevidsthed. Jo mere kompleks en form, stoffets energi antager, jo større grad af bevidsthed.

Du kan sammenligne det med en elektromagnet. Her vokser magnetfeltet, der opstår, når man sender elektrisk strøm igennem, eksponentielt med antal vindinger af den strømførende tråd i spolen – en mere kompleks form.

Vi kan nu ridse de tre aspekter op, som er grundlæggende for enhver, der er søgende inden for kunsten at heale:

 1. Livskraft –Vilje – Faderen
  2. Bevidsthed – kærlighed – Sønnen
  3. Stof – Intelligent Aktivitet – Moderen

Vi kan også se på 3 aspekter fra et andet niveau, eller vi kunne kalde det en genspejling af de tre i:

 1. aspekt – Ånden
  2. aspekt – Sjælen
  3. aspekt – Legemet

Sjælshealing:

Sjælen trækker sin kraft fra Ånden og overfører den til legemet. Hvis der derfor findes sygdom, er det på grund af, at livsenergien/kraften fra Ånden er blokeret i Sjælen eller bevidstheden på den ene eller anden måde.

Det healeren bør forsøge, er at finde årsagen til problemet og derefter dirigere energien til og igennem dette område. For at kunne dette, skal healeren kunne kontakte sin egen Sjæl, hvilket kan gøres gennem meditation f.eks.

En healer må undgå at anvende viljen til at heale med.

Viljen bør kun anvendes, idet sjælen kontaktes, og når denne kontakt er opnået, bør der være en blid tilstrømning af sjælelig energi. Vilje energien vil i hænderne på en utrænet healer kunne skabe mere ondt end godt og bør derfor undgås, indtil man har nået et højt niveau som healer.

Dette kan virke meget restriktivt og måske afskrække nogen fra at gå til healing, og sandheden er da også, at man er nødt til at være forsigtig, for nok er energien, man arbejder med, subtil, men den er også yderst virksom og kan således også producere vidunderlige resultater, og omvendt.

Vi lærte, at alting er bølger af energi, af samme grund kan man ikke igangsætte en energi eller en bølge uden at den skaber andre energier omkring den.

Energi følger tanke:

At energien følger tanken, kan synes som et enkelt og banalt udtryk, men hvis man rigtig kender betydningen af det, ligger der i virkeligheden en nøgle til stor personlig udvikling.

Overvej et øjeblik, hvad dette betyder, hvorhen du end retter din tanke, der vil energien flyde hen.

Dette er også et begreb indenfor al healing, og effekten af healingen vil variere efter menneskets niveau af selv-realisering, koncentrationsevne og i høj grad af personens motivering.

Blot med den rette motivering kan alle heale. Der behøves ikke kendskab til teknikker (selvom det naturligvis forbedrer healeren) du kan til hver en tid med en kærlig tanke sende energi derhen, hvor du ser eller mærker, at der er behov for den.

Virkning:

Som healer er dette emne af største betydning. Hvis man vælger at arbejde udelukkende med symptomet eller virkningen, vil man kunne blive ved og ved og aldrig blive færdig. Hvis man ikke har fat i årsagen eller kilden til problemet, da vil virkningen blive ved at manifestere sig gang på gang. En stor del af den moderne medicins begrænsning ligger her.

I og med at alting er energi og bølger, har en fysisk manifesteret virkning altid en energimæssig eller bevidsthedsmæssig årsag:

Vores fysiske kroppe er altså kun til, fordi de opretholdes af bagvedliggende niveauer af energi, der vitalisere og styrer det fysiske legeme, bl.a. gennem celledelingen. Disse forskellige ”vitalitets-niveauer” er årsagsgivne, og dermed er det altid dem, der arbejdes med i de fleste healingsformer.
Langt størstedelen af menneskelige sygdomme har årsag i verdenen af følelser, fordi det er der, vores fokusering, som helhed, ligger. Det betyder, at vi for størsteparten lader os styre, bevidst eller ubevidst af vores følelser. En blokering i denne energi, skaber en blokering i vitalitetsniveauet, og da det er dem, der betinger det fysiske legeme, vil det manifestere sig som sygdom i kroppen.

Derfor giver det set på denne måde ej heller mening, kun at arbejde med kroppen og symptomerne – til gengæld give det mening at arbejde fra og på så mange niveauer samtidig som muligt. Dette kan gøres, hvis healeren vil sætte sig ind i den grundlæggende anatomi, fysiologi, sygdomslære og i høj grad også studere psykologi, således at der er kendskab til terapeutiske spørgeteknikker og metoder. Dette er vigtigt for at kunne finde ind til årsagen af problemet/udfordringen. Da det, på trods af stor viden, alligevel ikke altid er til at finde en årsag, må healeren udvikle sin intuition (clairvoyante evner) og anvende disse aktivt i arbejdet. Intuitionen udvikles sammen med kontakten til Sjælen og er det vigtigste værktøj for healeren.

Hvad er psykisk helbredelse og virker det egentlig?

For at forstå, hvordan man effektivt anvender psykiske helbredende teknikker, skal du først lære lidt om psykisk helbredelse og hvad det er. Den grundlæggende helbredelse er en udveksling af energi. Det er som en samtale der foregår mellem to menneskers energier. Psykisk helbredelse involverer en individuel overførsel af helbredende energi til en person, der har brug for det, og den anden person, der modtager den helbredende energi.

Hvad er psykisk energi?

Så hvad er nøjagtigt psykisk energi? Det er faktisk rigtig fascinerende at tage et kig på den videnskabelige definition af energi, når man forsøger at forklare energiens funktion i psykisk helbredelse. Videnskab definerer energi som noget, der hverken kan skabes eller ødelægges; det bliver simpelthen omdannet til andre former.

Dette er nøjagtigt den rigtige måde at tænke på energi, når det kommer til psykisk helbredelse også. Psykisk helbredelse handler om at forstå, hvordan disse energier forandrer sig og hvordan behandleren skal balancere disse. Denne definition hjælper os også med at huske, at energi er evigt – det kan ikke ødelægges. Vi kan altid trække energi fra os selv, fordi det eksisterer i os alle, som bare venter på at blive udnyttet.

Der er tre forskellige typer helbredende energi:

Åndelig helbredelse
Pranic healing
Mental Healing

Hver af disse typer af psykisk helbredelse er unik og giver helbrederen forskellige fordele. Hvis du vil være en psykisk healer, skal du finde ud af hvilken type helbredelse der virker bedst for dine naturlige evner.

Åndelig helbredelse:

Åndelig helbredelse er en utrolig sofistikeret og flydende form for psykisk healing. Til denne form for åndelig healing påkalder healeren en åndelig eller universel helbredende kraft og sender den derefter til den person, der derved bliver helbredt. At arbejde gennem denne åndelige måde i psykisk healing kan være meget givende.

Pranic healing:

Pranic healing, selv om det er simpelt, skal man være meget omhyggelig. Til pranic healing anvender helbrederen den universelle livskraft, også kendt som “Ki” eller “Prana”. Healeren fokuserer denne kraft på dele af den anden persons krop, der har brug for helbredelse for at hjælpe balancen af energier i disse områder.

Mental helbredelse:

Denne form for helbredelse er ekstremt kraftfuld, fordi den udnytter det menneskelige sind og alle dets kompleksiteter. Helbrederen udgør en mental forbindelse til den anden persons sind og med det berørte område, der har brug for helbredelse. Healeren derefter derefter et “billede”, hvor området er helbredt, for at personen bliver helbredt.

De næste trin
Når det kommer til psykisk helbredelse, kan disse forskellige tilgange udforskes gennem en række forskellige metoder. Der er mange forskellige teknikker derude, som folk bruger til at bringe psykisk helbredelse til sit mest nyttige niveau. Læs videre for at lære om nogle af disse metoder, som folk finder populære. Disse metoder er gode til helbredelse af sjæl, krop og sind.

Før du læser om disse metoder, skal du huske vigtigheden af den individuelle oplevelse. Det betyder, at hvis du har lyst til en bestemt metode af psykisk helbredelse, skal du gøre dette.
Men der er også andre måder og andre løsninger til at opnå healing det kan være med krystaller og ædelstene

I de fleste samfund ved folk meget lidt, når det kommer til psykisk helbredelse. Når folk tænker på psykisk helbredelse, kan de få et stereotypisk billede i deres hoved. Men i virkeligheden er krystaller et værdifuldt værktøj til og i denne proces, ikke mindst for healeren selv.

Krystaller, samt ædelstene, har meget unikke egenskaber, som gør dem perfekte til psykisk helbredelse:

De har evnen til at holde enorme mængder energi.
De har evnen til at intensivere frekvensen.
Disse egenskaber og andre, gør krystaller og ædelstene ekstremt værdifulde til at balancere energierne i sindet, sjælen og kroppen.

Hos Krystal & HealerHuset mestre vi dem alle

Prøv metoden, der appellerer mest til dig i denne vejledning.

Læs mere om hvordan det foregår, og book tid til healing her: Healing

Krystal & HealerHuset

Indkøbskurv