Healing kan bl.a. bruges:

Hvis du har en skade?
Lige er blevet opereret?
Har du følelsesmæssige blokeringer?
Eller har du simpelthen brug for øget velvære og fornyet energi?

Så er healing svaret for dig.

Healing (også kaldet energi-healing) er en holistisk behandlingsmetode, der er kendt og udbredt verden over. Direkte oversat fra engelsk betyder healing “at hele” eller “at gøre hel”.

Vi indeholder alle energier. De er overalt, og de strømmer også gennem vores organer, celler og hormoner. Vi er alle påvirket både af vores omgivelsers og hinandens energier.

Da vores mentale tilstand påvirker den fysiske, kan der skabes ubalancer, som kan akkumulere sygdomme. Det sker specielt ved ubalancer i vores energifelt.

Energien flyder nemlig frit i en sund person, mens ubalancer skaber blokeringer i vores system.

Sådan foregår en healing

Vi møder altid vores klienter præcis, hvor de er. Om det er i vores klinik, i hjemmet, eller et helt tredje sted, er det vores ønske at skabe den mest behagelige behandling for dig.

Enhver behandling begynder altid med en samtale. Selve healingen foregår liggende og fuldt påklædt. Du vil ofte blive meget afslappet og vil måske endda falde i søvn. De fleste oplever en prikkende varme eller kulde i kroppen.

Ved healing lægger jeg hænderne forskellige steder på klientens krop for at overføre energi, som så vil fordele sig ud der, hvor kroppen har brug for det. Derved genskabes og balanceres kroppens energier.

For at opnå de bedste resultater kan det være nødvendigt med flere behandlinger.

Læs en dybere forklaring af healing her  HEALING – Hvad er det

Din healer kan hjælpe dig i tilfælde af:

  • Muskel- og ledsmerter eller sportsskader
  • Efterbehandling af operationsgener
  • Behov for styrkelse af immunforsvaret
  • Træthed og stress
  • Lindring af depression, angst og modløshed
  • Behov for styrket kropsbevidsthed og personlig udvikling

Healingen kan udføres på mennesker i alle aldre og bruges gerne som supplement til zoneterapi, psykoterapi, fysioterapi og kiropraktiske behandlinger.

Metoden er ikke en religion og tilhører ikke nogen trosretning – men et vigtigt element i processen er, at modtageren selv er åben for at modtage hjælp.

Pris 800 kr. for op til 45-60 minutters energi-healing.

Vi tilbyder også fjern-healing til kunder, der ikke er i stand til at være fysisk til stede i vores klinik. Det er også muligt at booke en 4 hånds-healing hvor vi er to personer om at heale dig

Book tid til healing – fjernhealing – 4 håndshealing her

Eller køb din healing på afbetaling her: Hos din healer

healing