Virksomheds Clairvoyance – Erhvervsclairvoyance: Tag de rigtige beslutninger

Virksomheds- Erhvervs clairvoyance er en måde hvor på man kan benytte clairvoyance så du kan forbedre din virksomheds succes. Vi kan give dig indsigt i fremtiden, således at du kan bruge tiden på det rigtige, og træffe bedre beslutninger..
Tidsbestilling kan foretages ved at ringe til os på 25283687, eller booke online til Virksomhedsclairvoyance - Erhvervsclairvoyance på knappen nedenfor.
Bestil tid til clairvoyance hos en clairvoyant
Erhvervs-clairvoyance

Hvilke fordele er der ved erhvervs clairvoyance

Du kan med fordel bruge denne form for åndelig vejledning til din virksomhed/forretning da det kan hjælpe dig med:

At identificere nye forretningsmuligheder
At reducere risikoen for fejltagelser
At forbedre din kommunikation med kunder og medarbejdere
At øge din kreativitet og innovation
At finde ud af lækager i virksomheden
At ansætte nye medarbejdere

Vi kan med andre ord se hvor du er lige nu, og hvor du havner i fremtiden hvis du fortsætter den vej du er på nu, eller hvad der sker hvis du ændre på parametre i personalet/virksomheden. Altså mønstre og tendenser, som du måske ikke allerede er klar over. Denne indsigt kan give dig et forspring og give dig mere ro på, så du kan lave det du er bedst til.

Hvordan finder jeg en Business Clairvoyant?

Først af alt, så er der ikke så mange om buddet, da det ikke er alle og enhver der kan denne her form for clairvoyance. Vi har mere end 7 års erfaring og 200+ virksomheder som vi har hjulpet og stadig hjælper idag.

Det får du/i med jer herfra:

  1. En chance for at se andre nye muligheder.
  2. Assisterer med beslutningsprocesser såsom ekspansion, markedsføring, drift, ansættelse/fyring, samarbejde mellem ledere/medarbejdere og forretningsforbindelser.
  3. Afklar konkrete problemstillinger og mulige løsninger relateret til disse problemstillinger – så du og medarbejderen er på rette vej.
  4. Dette er en unik mulighed for at kaste lys over situationen fra et højere perspektiv.
  5. Kraftige virksomhedsfokuserede ledelsesværktøjer

 

 

Hvordan foregår en Erhvervs-Virksomhedsclairvoyance:

Business clairvoyance erhvervsclairvoyance virksomhedsclairvoyance kært barn, mange navne, men hvordan foregår det?

Det foregår ved at du/i kommer til os, eller vi kommer ud og besøger jeres virksomhed, evt. pr. telefon eller Google meet.

Før mødet vil jeg stille ind på virksomheden samt selve stedets energi og deltagerne via mine guider.

Mødet vil typisk indledes med en introduktion til, hvor virksomheden står i øjeblikket, hvor den har været tidligere, og fremtidigt potentiale, efterfulgt af et oplæg om virksomhedens strategiske muligheder i forhold til opkøb/omorganiseringer og investeringer.
Ved ansættelse/afskedigelse overvejer vi, hvilke kandidater der passer bedst til virksomheden, samt virksomhedens kultur og hvad den vil tilbyde dig

2,5 Time - 6000,-

Pris pr. efterfølgende time inkl. moms 2000 kr.

Tidsbestilling kan foretages ved at ringe til os på 25 28 36 87 eller booke online her Virksomhedsclairvoyance - Erhvervsclairvoyance

Se også vores Youtube film om Virksomhedsclairvoyance

Lidt om mig.

Født i 1969, jeg har været i IT-branchen siden 1986 og har arbejdet i næsten alle job possitioner lige fra regnskab, salg, IT til ledelse, på tværs af flere industrisektorer og produktområder, fra forskellige platforme til skræddersyede softwareudviklingsløsninger. Især i ledelsen og support rollen har jeg fundet stor motivation og drive igennem de sidste 15 år. Sammen med dygtige kolleger har jeg haft stor succes inden for rådgivning, salg og iøvrigt lederstillinger. Uddannelsesmæssigt har jeg en baggrund i regnskab og NLP. Derudover arbejder jeg som terapeut & clairvoyant rådgiver i Krystal & HealerHuset.

Se hvordan en Virksomhed kan have glæde af en Business- Ervhvers-Clairvoyance

 

Indkøbskurv