Virksomheds Clairvoyance – Erhvervsclairvoyance, hvad kan Vi gøre for din virksomhed?

Hele Universet forstår når der skal forandringer til, langt bedre end vi selv gør, vores guider ønsker at uddanne og bevidstgøre os om de muligheder der er, for at både mennesket, og firmaet kan vækste, og jeg er blot talerør for den åndelige verden, så om det er organisationsudvikling eller virksomhedsorienteret rådgivning, kan du trygt ringe til os.
Tidsbestilling kan foretages ved at ringe til os på 26 37 90 48, eller booke online her Virksomhedsclairvoyance - Erhvervsclairvoyance
Erhvervs-clairvoyance

Står Din/Jeres virksomhed foran en af forandring/udfordring, hvor beslutninger skal træffes?
Savner I nye indgangsvinkler i problemstillinger?
Skal i opkøbe en anden virksomhed?
Ønsker I at give virksomheden et energi-boost?
Har I brug for råd og clairvoyant vejledning i personaleforhold samt strategiske satsninger (salg, struktur, strategier, økonomi eller samarbejde i og udenfor virksomheden).

Så er VirksomhedsClairvoyance noget for jer.

Det får I:

  1. Muligheden for at se andre og nye muligheder.
  2. Hjælp i beslutningsprocessen, f.eks. ved ekspansion, marketing, drift, ansættelser/fyringsrunder, samarbejde mellem leder/medarbejdere og forretningsforbindelser.
  3. Belysning af konkrete problemstillinger samt løsningsmuligheder i forhold til disse – således at I og personalet kommer godt på vej.
  4. En unik mulighed for at få belyst situationen fra et højere perspektiv.
  5. Et stærkt redskab til ledelsen med fokus på virksomheden

Krystal & HealerHuset kommer gerne ud til virksomheden og afdækker hvad der kan gøres. Under sessionen stilles der ind på virksomheden som helhed, således at I kan sætte resurser ind hvor det gavner virksomheden mest muligt.

Gevinst for Virksomheden:

Virksomhedens gevinst = nye indgangsvinkler til de rigtige beslutninger = Harmoni & vækst.

Jeg behøver ingen kendskab til virksomheden.
Jeg behøver ingen viden om virksomheden på forhånd, men har du noget helt specifikt du vil have set på, gør jeg naturligvis dette, hvori vi også ser på udfordringer og de muligheder der ligger i dette samt virksomheden.

Vækst kommer indefra og ud.

Sådan foregår en Erhvervs-Virksomhedsclairvoyance:

  1. Den kan foregå hos Jer eller i Vores klinik, evt. pr. tlf/skype, med en eller flere involverede.
  2. Før mødet stiller jeg via mine guider ind på virksomheden og deltagerne.
  3. Ved ankomst, stiller jeg ind på de energier der er på selve lokationen.
  4. Ved sessionens start, vil virksomheden normalt få beskrevet hvor den er lige her og nu, samt hvor den har været, og hvilke potentialer der ligger i fremtiden, herefter ses på de strategiske muligheder virksomheden har, både i forhold til opkøb/omstruktureringer og investeringer.
  5. Ved ansættelser/fyringer ser vi på hvilke kandidater der passer bedst i virksomheden, samt virksomhedens kultur, og hvad det vil give Jer

2,5 Time - 6000,-

Pris pr. efterfølgende time inkl. moms 2000 kr.

Krystal & HealerHuset har lavet en lille video om emnet her

Tidsbestilling kan foretages ved at ringe til os på 25 28 36 87 eller booke online her Virksomhedsclairvoyance - Erhvervsclairvoyance

Se også vores Youtube film om Virksomhedsclairvoyance

Lidt om mig.

Jeg er født i 1969 år og har været i IT-Branchen siden 1986, og har lavet stort set alt fra regnskab, salg, IT til ledelse, på tværs af en række industrisektorer og produktsegmenter, fra diverse platforme til Custom Software Development løsninger. Specielt i support og ledelsesrollen har jeg de sidste +15 år fundet min drivkraft og motivation. Jeg har sammen med dygtige kollegaer haft held til at skabe gode resultater i såvel support-, salg- som adm. Dir. roller. Uddannelsesmæssigt har jeg en regnskabsmæssig og NLP baggrund. Herudover arbejder jeg som Clairvoyant rådgiver samt healer i Krystal & HealerHuset.

Se hvordan en Virksomhed kan have glæde af en Ervhvers-Clairvoyance

 

Indkøbskurv