VirksomhedsClairvoyance Erhvervsclairvoyance

VirksomhedsClairvoyance???

 

Står din virksomhed foran en stor forandring eller udfordring? Skal der snart træffes en afgørende beslutning? Savner I nye indgangsvinkler til løbende problemstillinger? Eller ønsker I at give virksomheden et tiltrængt energi-boost?

 

Så er virksomheds-clairvoyance noget for jer.

 

Jeg tilbyder råd og clairvoyant vejledning i personaleforhold og strategiske satsninger – salg, struktur, strategier, økonomi eller samarbejde i og udenfor virksomheden.

 

Vækst kommer indefra og ud

Jeg kan se andre og nye muligheder og hjælper jer i beslutningsprocessen. Det kunne f.eks. være i forbindelse med:

 

  • Ekspansion
  • Drift
  • Ansættelser eller fyringsrunder
  • Samarbejde mellem leder og medarbejdere eller forretningsforbindelser

 

Jeg vil finde frem til konkrete udfordringer og løsningsmuligheder i forhold til de ovennævnte problemstillinger – så I og personalet kommer godt på vej.

 

Virksomhedens gevinst vil være nye indgangsvinkler til de rigtige beslutninger. Og her er virksomheds-clairvoyance en helt unik mulighed for at få belyst situationen fra et højere perspektiv.

 


Sådan foregår en virksomheds-clairvoyance

Krystal & HealerHuset kommer gerne ud til jeres virksomhed og afdækker, hvad der kan gøres. Under sessionen stilles ind på virksomheden som helhed, så I kan sætte ressourcer ind, der hvor det vil gavne mest muligt.

 

Jeg behøver ingen forhåndsviden om virksomheden. Men hvis I har noget helt specifikt, I vil have set på, gør jeg naturligvis gerne dette.

 

Pris 2 timer inkl. samtale: 7.000 kr. (inkl. moms) + 3,50 kr. pr. kørt km. tur/retur.

 

Pris pr. efterfølgende time (inkl. moms) 2.500 kr.

 

Lidt om Thomas Ejsing

 

Jeg er 49 år og har været i IT-Branchen siden 1986. Jeg har lavet stort set alt indenfor regnskab, salg, IT og ledelse. Det har jeg gjort på tværs af en række industrisektorer og produktsegmenter fra diverse platforme til Custom Software Development-løsninger.

 

Sammen med dygtige kollegaer har jeg i mere end 15 år – og specielt i support-, salgs- og ledelsesrollen – skabt gode resultater og fundet min drivkraft og motivation.

 

Uddannelsesmæssigt har jeg en regnskabs- og NLP-baggrund. Herudover driver jeg Krystal & HealerHuset, hvor jeg også arbejder som clairvoyant rådgiver og healer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *