Gavekort til enhver lejlighed

Plus evt. fragt.kr. 50.00kr. 10,000.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Gavekort fødselsdag, julegaver, bryllup Barnedåb, og fra arbejdsgiver skattefri

Et gavekort til Krystal & HealerHuset er den oplagte gave til dem, der ønsker sig f.eks. sten & krystaller healing, clairvoyance, smykker og penduler, samt røgelse eller husrensning. Du kan benytte gavekortet her i shoppen, ELLER fysisk på vores adresse. Du vælger nøjagtig selv hvornår du vil have at modtageren skal have gaven på mail.
Gavekortet kan benyttes i 2 år fra den dato det er udstedt.
Modtag gavekortet gratis på E-mail.

OBS! HUSK AT DU SEELV VÆLGER DESIGNET AF GAVEKORTET NEDENFOR, efter du har valgt beløbet

Nogle bruger også gavekort i højtiderne: Påske, Mors dag, Fars dag, advent, nytårs aften, Valentins Dag, Fastelavn, Store Bededag, Halloween.

Du kan tjekke balancen på dit gavekort her.

Leder kun efter den perfekte gave? I Krystal & HealerHuset kender vi vigtigheden af at give en god gave, når du skal forkæle en du holder af, derfor kan et gavekort fra os, glæde den eller de du har kær. Uanset hvad dit budget er på, så har vi et stort udvalg af sten & krystaller, smykker, røgelse, healing og clairvoyance, som passer til netop din pengepung.

FIND DIN NÆSTE GAVE MED OVERSKUD

Det kan være stressende at finde den perfekte gave. det ved vi alt om specielt hvis den du ønsker at forkæle én, og som ovenikøbet måske ikke engang har en ønskeseddel eller blot har alt. Derudover kan det være svært at definere hvilken gave, der passer til hvilken anledning. Derfor kan du lade ham eller hende selv bestemme. Nemt, praktisk og overskueligt!

Uanset hvilke interesser dine kære har, så kan du være sikker på at vi har noget for enhver smag, til både mænd og kvinder, som giver dig muligheden for at forære lækre gaver til ham eller hende, der trænger til lidt ekstra forkælelse. Med andre ord, så finder du gaveideer her på siden, som vi mener, vil være oplagte at forære til en du har kær. Kik eventuelt rundt i shoppen og lad dig inspirere.

Det er lige meget om det blot er:

Som en Gave til en du er forelsket i, af kærlighed, en date, til den kommende mor/far, Kæreste, fordi det er Valentinsdag, Sankt Valentin, om du skal fri, Forlovelse, til en gave ved et Bryllup, eller til din familie eller en ven, en romantisk gave til din kæreste, om du er Nyforlovet, om det er en værtindegave, gaver til barnedåb/konfirmation, tjek også mærkedage og helligdage hvor mange giver gaver.

Skattefrie Gaver fra arbejdsgiver – kan trækkes fra i skat i virksomheden

Vægt 0.015 kg
Indkøbskurv