Husrensning - Spøgelser - uforklarlige hændelser

Husrensning spøger

Trænger dit hjem til at få fornyet energien og en dybdegående rensning? Så kan vi hjælpe dig med at få fjernet negative energier samt uønskede tilstedeværelser fra afdøde, det der også kaldes sjæle/spøgelser. Det vil for dig være med til at skabe en atmosfære af positivitet og velvære i dit hjem, samt i krop og sind!

Hvorfor vælge vores husrensning?

Energiopfriskning: Vi har mange års erfaring med husrensning og er højt specialiseret i at afsløre og fjerne negative energier samt uønskede påvirkninger fra det hinsides, med andre ord, alt der kan have akkumuleret sig i dit hjem over tid. Vi skaber en atmosfære af fred, ro og harmoni.

Personlig tilgang: Vi forstår, at hvert hjem er unikt, som også de mennesker der bor der er, og vi tilpasser vores husrensning til dine specifikke behov og ønsker. Vi lytter til dine bekymringer og skræddersyr vores ydelse for at opnå de bedste mulige resultater for dig.

Beskyttelse og tryghed: En husrensning kan bidrage til at beskytte dit hjem mod negativ energi og uønskede energier, så du kan føle dig tryg og sikker indenfor din matrikel- dine egne fire vægge.

Åndelig vejledning: Ud over at rense dit hjem vil vi give dig værdifuld rådgivning og teknikker til at bevare en positiv atmosfære i dit hjem og i dit liv.

Bestil tid til husrensning hos clairvoyant og healer

Hvornår skal du overveje en husrensning?

Hvis du oplever uforklarlige og gentagne problemer eller uheld i dit hjem.
Hvis du føler dig ubehagelig, stresset eller urolig i dit eget hjem.
Efter en stor livsforandring, som skilsmisse, tab af en elsket eller alvorlige konflikter.
Hvis du ønsker at forny dit hjem´s energi og skabe en positiv atmosfære.

Giv dit hjem en frisk start!

Lad altid et professionelt husrensningsteam hjælpe dig med at genopfriske og forny dit hjem´s energi. Oplev den dybdegående renseproces og den positive forandring, det kan medføre. Kontakt os i dag for at planlægge din husrensning og skab et hjem fyldt med positiv energi, harmoni og velvære. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå den atmosfære, du fortjener!

Hvordan føler andre, hvis der er spøgelser

Mange har igennem sagt at de har følt:
Som om der er lidt uro, og at de nemmere bliver uenige, eller ligefrem begynder at skændtes.
At de føler de er omgivet af en tung og dårlig energi, der ligesom hænger i luften.
Nogle hører lyde eller trin, og nogle oplever at lyset / tv og andre elektriske apparater tændes eller slukkes.
For andre er det så voldsomt, at de har oplevet ting flytte sig, bestik eller service skubbes ud af hånden (det kan også være møbler).
Nogle oplever at de bliver skubbet ned af sengen/trappen.
Som at de bliver chikaneret eller at der pludselig føles koldt og at der står en bag ved dem.

Hvis du har oplevet underlige eller mærkelige ting i dit hjem, så har du har brug for en husrensning.

Bestil tid til Husrensning på knappen nedenfor

Bestil tid til husrensning hos clairvoyant og healer

Hvem er de afdøde, og hvorfor er de hos mig?

Mange oplever at den sjælelige aktivitet du oplever i hjemmet stammer fra en eller flere afdøde personer, nogle af disse har måske tidligere boet eller arbejdet på stedet, hvorfor de har et tilhørsforhold til stedet. Vi oplever også at en eller flere familie medlemmer, har tiltrukket en sjæl udefra (det kan være fra hospitalet, kirkegårde, arbejdspladser mm.).
Men for at kunne forklarer det lidt bedre, kan man sige at det er en sjæl der sidder fast her i den fysiske verden. De fleste har brug for at komme "hjem", og for nogle sjæles vedkomne har de da også et budskab til dig eller din familie. Du vil hurtigt opleve at der er stærke kræfter på spil.

Sådan foregår en husrensning:

Det hele starter med at vi bydes indenfor, vi tager en kort snak om hvad der kommer til at ske, hvorefter vi starter med at gå en tur rundt i dit hjem. Her mærker vi os frem til, hvilke sjæle og energier, der er til stede.
Når vi har fundet ud af dette snakker vi med de afdøde og prøver at få dem beroliget. Typisk fortæller de os også, hvordan de er kommet til hjemmet og hvorfor de er her, hvad de lavede mens de var her på jorden. Herefter begynder selve renselsen af dit hjem, vi lytter til sjælen, og følger den stille og roligt "hjem", og fortæller dem, at de ikke længere hører til her. Det er en lang proces, men også en rigtig fin og kærlig en.

Når alt er gennemført viderebringer vi de afdødes beskeder og budskaber til familien. For herefter at tale om årsagen til, at problemet er opstået. VI rådgiver jer også om hvordan i kan forhindre en lignende situation i fremtiden.

Vores maximum definition af et hus/lejlighed betegnes som værende på Max 170 kvm. Er det over dette, skal du bestille to tider, i nogenlunde forlængelse af hinanden. Til en rensning skal du afsætte 1-1½ time. Ugen efter at vi har lavet selve husrensningen følger jeg op med en telefonisk rådgivningssamtale, hvor vi også mærker ind på huset, for at sikre os at der ikke er nogle sjæle tilbage.

Prisen er 1800 kr. + transport for en husrensning med op til en times telefonisk opfølgning. (Transport er til OG fra dit hjem, og er IKKE inkluderet i prisen. Dette beregnes efter statslig transporttakst. Kørsel længere end én time fra vores bopæl beregnes ekstra 100 kr. pr. kørt time).

VI har erfaringen, og hvad der skal bruges for at løse opgaven. Du får altid fire poser sten/krystaller med (til beskyttelse af hvert hushjørne) samt lidt salvie røgelse.

Vores erfarne team kan udføre Husrensning på fjernafstand, så uanset hvor i verden du befinder dig, kan få ro i dit hjem.

Du kan booke en tid til rensning af huset her, Booke en tid til Husrensning her.

Hvad siger andre om vores husrensning.

Se hvorfor andre ønsker en husrensning

Læs mere om clairvoyant husrensning her

Indkøbskurv