Husrensning - Spøgelser - uforklarlige hændelser

Husrensning spøger

Hjemmet er det sted, hvor du skal føle sig allermest tryg og afslappet. Alligevel har mange oplevet ubehagelige og mystiske hændelser, der både kan virke skræmmende og udmattende.

For nogle føles det:
Som lidt uro, og man kommer nemmere op og toppes.
Eller som om en tung og dårlig energi, der hænger i luften.
Andre hører trin og lyde og oplever, at lyset pludselig tændes eller slukkes.
Og for nogen er det så voldsomt, at de har set ting flytte sig.
Andre oplever at blive skubbet til.
Føler sig chikaneret og overvåget.
Nogle bruger det når de skal flytte i nyt hus/lejlighed

Har du også oplevet underlige eller mærkelige ting i dit hjem? Så kan det være, der findes et åndeligt aftryk i dit hjem, og du har brug for en husrensning.

Booke en tid til Husrensning her.

Hvem er ånderne, og hvad vil de mig?

Den sjælelige aktivitet i dit hjem kommer som regel fra en eller flere afdøde personer, som tidligere har boet eller arbejdet på stedet. Nogen gange kan det også være dig eller én i din familie, som har tiltrukket en sjæl udefra.
Der kan være mange årsager til, at en sjæl sidder fast i den fysiske verden. Men fælles for dem alle er, at de har brug for at komme hjem, og at de har et budskab til dig eller din familie. Og ofte er der stærke kræfter på spil.

Sådan foregår en husrensning:

Jeg starter med at gå en tur rundt i dit hjem. Her mærker jeg mig frem til, hvilke sjæle og energier, der er til stede.
Derefter snakker jeg med de afdøde og beroliger dem. Typisk fortæller de så mig, hvorfor de er i hjemmet, og jeg fortæller dem, hvorfor de ikke længere hører til her. Til sidst hjælper jeg de afdøde over på den anden side.

Efter rensningen viderebringer jeg de afdødes beskeder og budskaber til familien. Til sidst taler jeg med jer om årsagen til, at problemet er opstået. Og jeg rådgiver jer om, hvad I selv kan gøre for at forhindre en lignende situation i fremtiden.

Et hus/lejlighed betegnes som værende på Max 180 kvm. Du skal regne med at afsætte 1 time i alt til en husrensning. En til et par uger efter husrensningen følger jeg op med en telefonisk rådgivningssamtale.
Pris 1800 kr. for en husrensning og op til en times telefonisk opfølgning. (Transport til og fra dit hjem er ikke inkluderet i prisen. Dette beregnes efter statslig transporttakst)

Vi har alt, hvad der skal bruges for at løse opgaven. Til alle husrensninger følger der altid fire poser sten/krystaller med (til beskyttelse af hvert hushjørne) samt lidt salvie røgelse.

Sig dog endelig til på forhånd, hvis der skal bruges yderligere remedier såsom røgelse, sten og krystaller.

Husk at vi kan udføre Husrensning på fjernafstand, så uanset hvor i verden du befinder dig, kan få ro i dit hjem.

Du kan booke en tid til rensning af huset her, Booke en tid til Husrensning her.

Hvad siger andre om vores husrensning.

Se hvorfor andre ønsker en husrensning

Indkøbskurv