Det siger kunderne om produkterne og service


Tusinde tak for en særdeles god behandling, ved mit køb af sten og krystaller☺️

Med venlig hilsen

Mia S. B. H.


 

Jeg har kun rosende ord at give :) Stort udvalg, hurtig levering og god service :)

Lone k. pedersen


Hej Janne, jeg har nu brugt jeres CBD MSM Glucosamin Cremen , og jeg syntes den hjælper mig rigtig godt.
Kan kun anbefale det.
Git


Hej I to :-)
Tusinde tusinde tak for alt hjælpen, jeg har haft depression igennem noget tid, og har nu haft fået healing, og imellem helingerne har jeg hørt jeres gratis meditation, JEG HAR ALDRIG PRØVET nogen meditationer eller healinger med så stor en virkning før, den er super effektiv, er så glad for alt jeres hjælp, og mærker nu at jeg er på rette vej
Emi....


Hej med jer, Vi har haft nogle supergode dage 😊 Efter jeg har købt jeres Standard CDB-dråber har jeg brugt dem både direkte på huden, men jeg læste også at man kunne blande dråberne i min farvorit creme, så det tænkte jeg at det skulle prøves, efter at have prøvet CBD-Olien direkte på knæet må jeg sige at det er fantastisk for mig.

Hilsen og god weekend
H


Hej Janne
Tak for hjælpen indtil nu med healing - der er sket store fremskridt: jeg sover bedre og roligere.
De smerter, jeg havde, er faktisk væk - kommer kun engang imellem. Energi og humør er steget nogle grader og stress har der ikke været meget af i den sidste tid😊
TAK og hilsen
Ki


Vil lige fortælle at, CBD Glucosamine Creme er noget af det bedste jeg har prøvet.
Nu har jeg gennem 1 måned prøvet CBD Glucosamine Cream, jeg smører 2 gange daglig. Mit liv har ændret sig.
Kan varmt anbefale at prøve det
Mange hilsener fra
W


Kære jer ❤️🌺

1000 1000 tak for go behandling, og en go snak, samt får råd og vejledning om sten og krystaller 🙏🏻

så dejlig en oplevelse, og fantastisk stemning i har i lokalet. Tak fordi i fik os til at føle os velkomne, og ikke forkerte, det er bestemt ikke sidste gang i ser min datter og jeg KÆMPE KRAM til jer fra os ❤️🙏🏻


Hej Krystal & HealerHuset

Jeg købte jeres CBD MSM Glucosamin Creme. Den er god for mig!. Jeg smurte på ryggen i går aftes - den er fantastisk.
Nu har jeg smurt min venstre ankel også.
Mvh
N


Kære Krystal & HealerHuset,
Tak for super service og fine sager.
Jeg har straks delt min anbefaling af jeres forretning, i de grupper jeg er med i ;-)
Jeg vender helt sikkert tilbage.

Med de bedste hilsner.

K


Jeg har modtaget min smukke krystal fra jer ,som jeg er helt forelsket i 😁
Tusinde tak fordi I havde mig i jeres tanker, det sætter jeg som kunde stor pris på.
Hilsen Sa.

Hej Krystal & HealerHuset
Varerne er ankommet og de er super fine 💜

Kærligst

V


Tusind tak for ALTID venlig betjening og gaven. Var meget tilfreds med krystallerne og den hurtige levering

hilsen S


Tusind tak, for ekspres service fra jer, det var hurtigt ... Og tak for hjælpen igen igen. 😇

Kærligst K


Hejsa. Så har jeg modtaget den nye krystal, tak for hurtig ekspedition 🙏Fantastisk energi i de krystaller jeg har købt. Og tak for gaven.
Hilsen Sa


Tusinde tak, for alle tre Sten, jeg bruger dem ofte, dejlig energi i dem
Hilsen L


Hej. Først af alt tak for gaven og de fine poser og en hurtig og go levering. Der er vel nok power i de sten, TAK.
C


Kære Krystal & HealerHuset!
Tak for det lille fine Lotusfrø 🤗 - og jeg er glad for de 2 sten, som jeg har bestilt - de er fine❣️ Og du skal have stor ros for de gode og informative beskrivelser i har til jeres sten og krystaller.
Ha en rigtig dejlig dag!
Kh Mal🍀


Super aften med gennemgang af krystaller, mange tak, vi fik masser af inspiration med hjem.

Kit


Kan anbefale at købe krystaller hos Krystal & HealerHuset. God behandling - stort udvalg. Hilsen Susanne


Altid super god og kompetent service, hvis jeg har efterspurgt noget der ikke er på lager er det blevet skaffet hjem.. Har købt herfra flere gange og har altid modtaget mine ting med hurtig levering og har altid været meget tilfreds med produkterne.
A.S.P


Jeg har kun rosende ord at give :) Stort udvalg, hurtig levering og god service :)
Lone


Jeg har netop modtaget min smukke rosekvarts krystal. Hele forløbet fra at vælge en krystal til at modtage den med posten har upåklageligt, og det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. Så mange tak for god service.
Daniella


Kvalitetsvarer til gode priser samt kvalificeret rådgivning.
Niels


Hej Er rigtig glad for at handle hos jer ..I har et bredt udvalg .. I er seriøse og venlige Mvh Sanne Trebbien


Dejligt at opleve jeres dejlige butik med dens skønne energi. Jeg vender helt klart tilbage igen en anden gang på grund af jeres holdning til, hvad krystallernes energier skal give jeres kunder. Tusind tak for denne gang

Jette


Jeg blev ringet op omkring hvilke specifikke krystaller jeg skulle bruge, desuden fik jeg yderligere information om købte krystaller og tillige med fik jeg gave med i min forsendelse. Er ovenud tilfreds med Krystal & Healerhuset
Linda


 

Indkøbskurv