Det siger kunderne om produkterne og service

B
Jeg allerede har brugt jeres CBD olie på et stort område af ryggen, hvor alle tidligere har stået på bar bund. Disse dråber har helt klar gjort det bedre, og jeg er rigtig glad for olien😊👍
Kit
Super aften med gennemgang af krystaller, mange tak, vi fik masser af inspiration med hjem.
Susanne
Kan anbefale at købe krystaller hos Krystal & HealerHuset. God behandling - stort udvalg.
A.S.P
Altid super god og kompetent service, hvis jeg har efterspurgt noget der ikke er på lager er det blevet skaffet hjem.. Har købt herfra flere gange og har altid modtaget mine ting med hurtig levering og har altid været meget tilfreds med produkterne.
Lone
Jeg har kun rosende ord at give :) Stort udvalg, hurtig levering og god service :)
Daniella
Jeg har netop modtaget min smukke rosekvarts krystal. Hele forløbet fra at vælge en krystal til at modtage den med posten har upåklageligt, og det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. Så mange tak for god service.
Sanne T.
Hej Er rigtig glad for at handle hos jer ..I har et bredt udvalg .. I er seriøse og venlige
Jette
Dejligt at opleve jeres dejlige butik med dens skønne energi. Jeg vender helt klart tilbage igen en anden gang på grund af jeres holdning til, hvad krystallernes energier skal give jeres kunder. Tusind tak for denne gang
Linda
Jeg blev ringet op omkring hvilke specifikke krystaller jeg skulle bruge, desuden fik jeg yderligere information om købte krystaller og tillige med fik jeg gave med i min forsendelse. Er ovenud tilfreds med Krystal & Healerhuset
W
Vil lige fortælle at, CBD Glucosamine Creme er noget af det bedste jeg har prøvet.

Nu har jeg gennem 1 måned prøvet CBD Glucosamine Cream, jeg smører 2 gange daglig. Mit liv har ændret sig.

Kan varmt anbefale at prøve det
K
Kære jer ❤️🌺
1000 1000 tak for go behandling, og en go snak, samt får råd og vejledning om sten og krystaller 🙏🏻
så dejlig en oplevelse, og fantastisk stemning i har i lokalet. Tak fordi i fik os til at føle os velkomne, og ikke forkerte, det er bestemt ikke sidste gang i ser min datter og jeg KÆMPE KRAM til jer fra os ❤️🙏🏻
N
Hej Krystal & HealerHuset
Jeg købte jeres CBD MSM Glucosamin Creme. Den er god for mig!. Jeg smurte på ryggen i går aftes - den er fantastisk.

Nu har jeg smurt min venstre ankel også.
K
Kære Krystal & HealerHuset,

Tak for super service og fine sager.

Jeg har straks delt min anbefaling af jeres forretning, i de grupper jeg er med i ;-)

Jeg vender helt sikkert tilbage.
Sa
Jeg har modtaget min smukke krystal fra jer ,som jeg er helt forelsket i 😁
Tusinde tak fordi I havde mig i jeres tanker, det sætter jeg som kunde stor pris på.
V
Hej Krystal & HealerHuset

Varerne er ankommet og de er super fine 💜
S
Tusind tak for ALTID venlig betjening og gaven. Var meget tilfreds med krystallerne og den hurtige levering
K
Tusind tak, for ekspres service fra jer, det var hurtigt ... Og tak for hjælpen igen igen. 😇
Sa
Hejsa. Så har jeg modtaget den nye krystal, tak for hurtig ekspedition 🙏Fantastisk energi i de krystaller jeg har købt. Og tak for gaven.
L
Tusinde tak, for alle tre Sten, jeg bruger dem ofte, dejlig energi i dem
C
Hej. Først af alt tak for gaven og de fine poser og en hurtig og go levering. Der er vel nok power i de sten, TAK.
Mal
Kære Krystal & HealerHuset!

Tak for det lille fine Lotusfrø 🤗 - og jeg er glad for de 2 sten, som jeg har bestilt - de er fine❣️ Og du skal have stor ros for de gode og informative beskrivelser i har til jeres sten og krystaller.

Ha en rigtig dejlig dag!
Helle
Super god service fra krystal & healerhuset i hedhusene
Jeg har bl.a bestilt flere krystaller og de er bare pakket så flot ind i nogle farvede gennemsigtig små søde netposer med søde små guld hjerter .
Og der er følger altid en overraskelse med når man har bestilt varene derfra
Tusind TAK
Kan varmt anbefales
Mia
Skulle købe halskæde med spiralophæng.

Fik nogle fine ord med på vejen, som gav inspiration 🙏🌞
M
Hej krystal og Healer Huset
Jeg blev overrasket og meget glad for varen og gaven der fulgte med. Jeg bruger den flere gange i ugen og den gavner mig, når jeg har brug for pusterum i min hverdag, hvilket lige nu er ofte, da jeg bøvler med forskellige ting. Den får mig til at slappe af og mærke min krop dybere.
J
Hej Janne og Thomas
Tak for drømmefangeren, som jeg har købt til min datter på 6 år kæmper med “dumme”-drømme, så håber den hjælper. Den har fået en fin plads på hendes væg over sengen og har hendes fulde opmærksomhed, og vi er glade.
HD
Hej,
Mange tak for min ordre, vedr. k2 krystallen, kan jeg mærke en forandring i min ocd når jeg bruger den, den nærmest bekæmper den tydeligt, kan jeg mærke.

desuden mærkede jeg at da jeg holdt stenen i min lukkede hånd, begyndte den efter cirka 4 minutter at få en ret intens varme. Jeg var nødt til faktisk at lægge den tilbage i min bukselomme. Foruden dette mærkede jeg nogle tårer, der pressede på. Jeg forstår ikke helt, hvad der sker, men det er en fantastisk sten.
PS: Tak for velkomstgaven (bjergkrystal).

Den hjælper min mor, og allerede første gang hun mærkede den, afgav den også varme.
HE
Hej Janne og Thomas

CBDolie-dråberne har jeg brugt i ansigtet, hvor jeg havde lidt udfordringer med huden. Jeg Smurte 3 gange om dagen og efter 4 måneder var min hud tilbage i normale tilstande.

Jeg bruger en lotion hvor jeg blander jeres cbd-dråber ned i, og det har hjulpet på mine solskadepletter i panden og pletterne blev mindre efter bare 6 måneder.
Tusind tak, det er rigtig godt.
Henrik D.
Hej,
tak for hurtig levering, og den lille sten som gave.
Min mor har nu fået bekymringsstenen (hjertet) af mig som gave. Hun sidder lige nu med den og fortæller, at den varmer overalt på hendes krop.
L
Hej!

Jeg fik i forbindelse med et køb en prøve af jeres ansigts creme. Jeg syn’s det er en god creme. Jeres Tandpastaen og mundskyld er også godt.
H
Hej, Jeg er så en af dem, der ikke gør brug af CBD olie, men jeg har givet det videre til en bekendt, der benytter det. Hun er glad for at bruge det og oplever, at det hjælper hende
Kitt
Krystalfremvisning

Super aften med gennemgang af krystaller, mange tak, vi fik masser af inspiration med hjem.
Susanne
Kan anbefale at købe krystaller hos Krystal & HealerHuset. God behandling - stort udvalg.
Mette
Fantastisk fremvisning af sten/krystaller, flot stillet op, og professionel forklaring på virkeområder, alt i hyggeligt miljø
Linnea
Jeg er meget glad for at læse nyhedsbrevet, når jeg køber sten, eller ser hvad der bliver slået op, omkring den enkelte sten, er det en utrolig god beskrivelse som jeg kan bruge. God betjening og hurtig betjening.
Kathe
Har købt sten/ krystaller her, god service og hurtig forsendelse
Anne-Marie
Jeg har efterhånden købt en del krystaller. 5 Stjerner til jer
Anni
Altid super god og kompetent service, hvis jeg har efterspurgt noget der ikke er på lager er det blevet skaffet hjem.. Har købt herfra flere gange og har altid modtaget mine ting med hurtig levering og har altid været meget tilfreds med produkterne.
Daniella
Jeg har netop modtaget min smukke rosenkvarts krystal. Hele forløbet fra at vælge en krystal til at modtage den med posten har upåklageligt, og det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. Så mange tak for god service.
Niels B.
Kvalitetsvarer til gode priser samt kvalificeret rådgivning.
Sanne
Hej Er rigtig glad for at handle hos jer ..I har et bredt udvalg .. I er seriøse og venlige
Linda
Udsøgt servicemindet Jeg blev ringet op omkring hvilke specifikke krystaller i gruppen, desuden fik jeg yderligere information om de købte krystaller, og tillige med fik jeg gave med i min forsendelse. Er ovenud tilfreds med Krystal & Healerhuset
Su
Hej,

Jeg køber CBD salve til min mor. Hun syntes den er fantastisk.
P
CBD olien er super god, giver meget fugt til huden, giver lidt farve når den smøres på. Virker beroligende på min hud 🤩

Min hud har virkelig kunne bruge olien

jeg vil også introducere den til min voksne datter, som har udfordringer med uren hud på kinderne.

Igen Tusind tak 🌸🌺

Jeg giver CBD olien CBD4Harmony mine bedste anbefalinger.
Kirrs
Hej i 2

Jeg har fået en 5 % og en 20 % cbd olie, som jeg bruger flittigt. Jeg hælder ca. 50 dråber i min bodylotion og 20 dråber i min ansigtscreme. Min hud er blevet mere smidig og glansfuld og så er cremen blevet meget lettere at smøre på. Bodylotionen bliver brugt efter hvert bad, og det giver dejlig afslapning i huden.
Tak for det, det er super godt.

Mange hilsner og tak
M L.
Jeg modtog min første CBD olie fra krystal og healerHuset tilbage marts. Jeg var i en periode skidt periode i livet, og blev glad for gaven de sendte. Jeg prøvede den på huden, hvor jeg så en flot ændring på min hud. Trods mine 48 år virker huden nu ren blød og lækker, så den gør noget godt for min hud, herefter har jeg prøvet den i hår bunden, hvor mit hår nu vokser igen, som smukt ukrudt. Der er kommet mange flere hår end før, samtidig med at det skinner så sundt og føles blødt og lækkert. Selv venner og bekendte siger at mit hår virkelig er smukt nu.

Jeg har ingen planer om at stoppe med at bruge min CBD olie. For oven i det hele ved jeg at huden får tilført en masse gode vitaminer, som den i Aller højeste grad havde brug for.
Ki
Hej Janne

Tak for hjælpen indtil nu med healing - der er sket store fremskridt: jeg sover bedre og roligere.

De smerter, jeg havde, er faktisk væk - kommer kun engang imellem. Energi og humør er steget nogle grader og stress har der ikke været meget af i den sidste tid😊

TAK og hilsen
H
Hej med jer, Vi har haft nogle supergode dage 😊 Efter jeg har købt jeres Standard CBD-dråber har jeg brugt dem både direkte på huden, men jeg læste også at man kunne blande dråberne i min farvorit creme, så det tænkte jeg at det skulle prøves, efter at have prøvet CBD-Olien direkte på knæet må jeg sige at det er fantastisk for mig.
Hilsen og god weekend
Git
Hej Janne, jeg har nu brugt jeres CBD MSM Glucosamin Cremen , og jeg syntes den hjælper mig rigtig godt.

Kan kun anbefale det.
Lone K.
Jeg har kun rosende ord at give :) Stort udvalg, hurtig levering og god service :)
Mia S.
Tusinde tak for en særdeles god behandling, ved mit køb af sten og krystaller☺️
Lone K.
Jeg har kun rosende ord at give :) Stort udvalg, hurtig levering og god service :)
Jette
Dejligt at opleve jeres dejlige butik med dens skønne energi. Jeg vender helt klart tilbage igen en anden gang på grund af jeres holdning til, hvad krystallernes energier skal give jeres kunder. Tusind tak for denne gang
Emi...
Hej I to :-)

Tusinde tusinde tak for alt hjælpen, jeg har haft depression igennem noget tid, og har nu haft fået healing, og imellem helingerne har jeg hørt jeres gratis meditation, JEG HAR ALDRIG PRØVET nogen meditationer eller healinger med så stor en virkning før, den er super effektiv, er så glad for alt jeres hjælp, og mærker nu at jeg er på rette vej
Nanna P.
Bedre sted, kan umuligt findes! 🙌🏼 Verdens bedste produkter, og service!
Istill D.
Gode produkter, hurtig levering, nice people
Janne C.
Stor tilfredshed. fine varer. Hurtig betjening. Endda en gave med. Tak for en god oplevelse
mie s.
Hurtig levering med en skøn, lille, personlig hilsen fra ejeren i pakken. Jeg vil bestemt handle der igen.
Lissen D.
Jeg er en tilbagevendende kunde, fordi Krystal & Healerhuset holder, hvad de lover. De har god sevice, hvis den ønskede vare alligevel ikke kan leveres. Ift. Clairvoyance, så er Thomas klar og præcis i sin formidling - de muligheder der er bliver lagt frem og så er resten jo op til mig... 🙂 Den største anbefaling herfra.
Jan E.
En god oplevelse og vejledning, bruger er meget glad, kommer igen. Knus Jan
Anette C.
Dejlig hurtig levering og flotte varer
Henrik D.
Jeg kunne mærke en reel forandring i min OCD. Krystallen - i mit tilfælde K2 - bekæmpede lidelsen, kunne jeg klart mærke. Ikke alene det …men jeg holdt stenen i min lukkede hånd og efter ca 4 min da startede en ret intensiv varme. Jeg måtte faktisk lægge den i min bukselomme igen. Udover dette så kan jeg mærke, at nogle tårer presser på - en form for åndelig åbning. Forstår ik helt hvad der sker men det er så spændende. En ny rejse. Jeg har fået en virkelig god behandling med råd og vejledning af Krystal- og Healerhuset og kan på det varmeste anbefale stedet til andre der ønsker at blive beriget sf denne verden. Jeg er lige begyndt og føler noget godt ske for mig. 🙏🏻 Bh Henrik Due Sjørslev
Helle E.
Jeg besøgte Krystal og HealerHuset for første gang for at hente en vare, jeg havde bestilt på deres hjemmeside. Sikke en kærlighed og energi jeg blev mødt med. Både ift deres flotte showroom, hvor jeg nærmest fik lyst til at købe det hele, og ikke mindst den omsorg og de gode råd, jeg fik med derfra. Det er absolut ikke sidste gang jeg besøgte dem. Mvh Helle Schmidt
Anni W.
Jeg købte en Fønix kæde Jeg købte en Fønix kæde, og er meget glad for den! God service, samt en lille sød besked med en sten i en sød pose! Alt i alt en god oplevelse! 👍🍀

Indkøbskurv