Afdødekontakt, har du brug for at få vished eller sagt ordentligt farvel?

Afdøde-kontakt

Ønsker du kontakt med én du har kær?

Er der ting du ikke har fået opklaret omkring den afdøde, eller noget du ikke fik sagt, ønsker du at mærke nærværet igen, eller har du brug for støtten eller informationer som denne person har fra den fysiske tid?

Så er en afdødekontakt måske noget for dig!

Der er ingen garanti for at opnå kontakt til den eller de afdøde, da det helt er op til den afdøde om han/hun vil "tage telefonen". Men jeg gør alt for, at den åndelige verden får taletid, således at du får den viden du skal have med dig i livet lige nu og her.

Under kontakten med den åndelige verden, er jeg blot en kanal der er "midt imellem" jer, og jeg vil komme med beskrivelser af de afdøde således at du ikke er i tvivl om hvem der er igennem.
Da jeg kun er kanalen, bestemmer jeg altså ikke hvad den afdøde fortæller, eller hvilke budskaber der skal komme.

Lidt om Mediumisme- Medieskab - Afdødekontakt:

At opnå kontakt til afdøde og få viden fra menneskets/klientens afdøde ved hjælp af åndelige vejledere.

Et medie kan defineres som følger: Et instrument for den åndelig verden, også kaldet en kanal, som er "midt imellem" og anvendes med henblik på at:
Det er mediets opgave er at:
Præsentere oplysninger der er verificerbar, for de nu levende.
Kanalisere beskeder til de nu-levende.

Derfor involverer medieskabet et samarbejde mellem mindst to personer:

En på det jordiske plan, altså en kanal også kaldet mediet.
En fra den åndelige verden, altså en kommunikator.

Man kan dele Medieskab op på to grundlæggende typer:

Mentalt Medieskab
Fysisk Medieskab

Mental Medieskab:

Er den mest kendte form. Modsat det Fysiske Medieskab, foregår det udelukkende på det psykiske plan, og der er som udgangspunkt ikke noget "fysisk" over denne form for kontakt. Ved det mentale Medieskab er det altså udelukkende Mediet, der ser, høre og fornemmer ånderne.

Fysisk Medieskab:

Kan deles op i flere Fysiske fænomener:
Apport: En genstand som kommer fra et andet sted, som dematerialiseres og materialiseres igen, oftest som gave til en af Sitterne.
Asport: En genstand der fjernes fra rummet, der dematerialiseres og materialiseres igen et andet sted i verden.

Automatskrift: Her er det mediet der lader den åndelige verden overtager, således at ånden kan skrive eller male igennem mediet. Nogle medier er i dyb trance mens andre er fuldt ud bevidste, men har ingen kontrol over, hvad der bliver skrevet eller malet.

Berøring: Her kan den åndelige verden berører deltagerne således at deltagerne kan mærke åndernes fysiske tilstedeværelse.

Og der er mange flere måder hvorpå den åndelige verden kan manifesterer sig på bl.a. ved lugte og smagssanserne, flytning af personer og eller genstande samt lysfænomener.

Optil 60 minutter 1.500 kr.

Husk, at vi kan tilbyde denne kontakt  til de afdøde både telefonisk og via skype m.fl., du bestiller din tid via linket nederst i teksten ELLER menuen øverst på siden.

Bestil tid til Afdøde-kontakt her eller under tidsbestilling

5 Tinge du får at vide under en afdødekontakt

Indkøbskurv