Oplev healing på afstand: Fjernhealing ved behov

Fjernhealing helbreder næsten alt

Fjernhealing er en mulighed du har, hvis du har udfordringer med helbredet eller blot ønsker lidt ekstra velvære, uden at forlade dit hjem/arbejde. Lige meget hvor du er i verden, kan du nu modtage den gavnlige virkning fra healing på fjernafstand og finde balance i din krop og sjæl.

Hvad er Fjernhealing?

Fjernhealing er en kraftfuld anerkendt metode hvorpå healeren kan sende helbredende energier til en person, uanset hvor i universet de befinder sig. Så lige meget om du har en fysisk eller psykisk smerte, stress, eller blot ønsker at forbedre dit generelle velbefindende, så kan det være vejen til dig der en hurtig lindring og indre harmoni, og så er det oven i nemt, da du kan gøre det lige der hvor du ønsker det, vi skal blot vide hvor du er.

Hvordan Fungerer Det?

Når vi fjernhealer benytter vi de åndelige vejledere og kiruger, samt en bestemt kombination af energi, meditation og intentionssætning, kanalisere positiv energi der afbalancere dit energifelt og fremmer helbredelsen. Afstanden er ingen hindring, da energi jo ikke er begrænset af fysiske grænser.

Fordele ved Fjernhealing:

Smertelindring: Lider du af fysisk eller Psykisk smerte? Så kan du prøve den her vej da det kan lindre smerte og ubehag.

Stressreduktion: Find indre ro og slip af med stress og angst.

Energibalancering: Genopret din krops naturlige balance og energistrømme.

Mental Klarhed: Forbedre din mentale skarphed og fokus.

Følelsesmæssig Helbredelse: Håndter dine følelser bedre og finde indre ro.Bestil tid til healing

Din Rejse til Helbredelse Begynder Nu!

Vi kan begge fjernheale, og er meget dedikerede i vores arbejde med dig og den åndelige verden, hvilket vil hjælpe dig så du hurtigt kan blive frisk igen. Uanset dine behov, uanset hvor du befinder dig, kan det være nøglen til en sundere og gladere fremtid. Tag det første skridt mod en forvandling i dit liv og lad fjernhealing bringe dig mod balance og helbredelse.

Få din Fjernhealings-session i dag!

Opdag fordelene ved denne behandling og oplev en dyb forandring i dit helbred og velvære. Kontakt os nu og begynd din rejse mod en sundere og mere harmonisk livsstil. Din velbefindende fortjener det bedste - og denne behandlingsform kan lede dig til netop det.

 

Alle kan få op-helet kroppen.

Med over 500+ af disse behandlinger har vi den nødvendige erfaring og MANGE års erfaring som healer, har vi set at denne behandlingsform hjælper de fleste, det være sig lige fra næsten helt lukket chakra, til depression, folk der skulle hjælpes op af trappen da de kom, som efterfølgende gik ned af trappen efter endt behandling – til kunder der har været svimle i over 30 år, som på kun 10 gange ikke var svimle mere, til stor glæde for patienten, og til healing af store kræft svulster der beviseligt på skanningsbilleder på kun 4 gange blev væsentligt mindre, knuste hjerter, brudte knogler, astma mm. Vi har ikke kun set det, men også oplevet dette. Behandlingen kan bruges til flere ting, og vi tilpasser den specielt til dig og dit behov. Intet er for stort, det er et spørgsmål om tid.

Vestlig medicin er kropsbaserethvem kan have gavn af healing

Traditionel vestlig medicin er meget kropsbaseret, hvilket betyder, at den behandler fysiske problemer, dvs det er behandling af fysiske symptomer, men hvad med de psykiske, som er alle dem vi ikke fysisk har mærket endnu?. Mange har oplevet det: at de går til lægen med et symptom, hvorefter de får et svar: vi kan ikke se der er noget galt ud fra de prøver vi har taget, det være sig selv om du altså selv kan mærke det stadigvæk, og du ved bare at der er noget "galt”. De fleste gange er det et dybere liggende problem i dit energifelt, der ikke er blevet så voldsomt endnu at det kan måles på blodprøver mm..
Vi kan mærke din sygdom og lidelse i dit energifelt, lang tid før det kan måles under en mikroskop eller i en blodprøve, altså med andre ord længe før det manifesteres som en rigtig fysisk skavank.

Vi arbejder med din krop, sind og sjæl.

Der er opfundet meget vestlig medicin der er fremragende når vi snakker om behandling af fysiske problemer, dog er vi ikke så langt når vi snakker mentale, følelsesmæssige eller åndelige aspekter i en sygdom. Og da du ikke kan blive 100% rask uden at have alle aspekter med af krop sind og ånd, så er vi nød til at forstå at mennesket er som et tæppe, der har en masse tråde, og klipper du en af trådene midt i, så risikerer du at alt falder fra hinanden når du næste gang løfter dit tæppe. Det vi prøver at sige er: at du ikke kan nøjes med at behandle en del af dit væsen og så forvente, at alt er som det skal være.
For eksempel, hvis du har højt kolesteroltal, men disse ikke fungere ordentligt, kan det skyldes uorden i dit hjerte chakra. Et ubalanceret chakra vil fortsat medføre en fysisk sygdom, og indtil du helbreder energi flowet, vil du ikke blive helbredt i din krop heller.

Er behandlingen smertefri og fri for bivirkninger.Bliv fri for alle slags smerter

Du vil kunne risikerer at mærke en forværring i starten, det får langt de fleste dog ikke, og det har ingen negative bivirkninger. Mange af vores klienter føler en varme eller kulde, der hvor de har fået behandlingen, nogle oplever lidt svimmelhed, andre igen kan få lidt hovedpine, og nogle kan blive mere grådlabile, men generelt set er behandlingen smertefri og du vil opleve at du er bedre stillet end da du kom, og du vil ikke opleve ar eller restitutionstid. Det vigtigste er dog at du skal drikke en masse vand ca. 2 liter efter endt behandling i løbet af dagen. Så kan du måske oven i købet slippe for for en hospitalsseng og anden receptpligtig medicin efterfølgende.

Behandlingen virker med andre former for behandling.

Vi mener at en sygdom skal behandles fra alle vinkler, selv hvis det omfatter vitaminer / mineraler eller vestlig medicin samt andre helbredelses former, som akupunktur eller massage. Det gør vi fordi at kroppens- energifelt kan have brug for at opheale på flere fronter. Men den her behandling hos os er altså et allround godt valg, med solide resultater, grænseløse helbredende evner og nul negative påvirkninger. Hvorfor ikke prøve det, som det første?

Hvis du ønsker det kan du bestille en tid til fjernhealing her

Når bestillingen af fjernhealingen er gennemført, skal vi bede dig sende et vellignende billede af dig selv, eller personen, der skal heales, til adm@krystal-healerhuset.dk. Samt læse og udfylde det skema du får tilsendt

Lyt til hjertet
Krystal & HealerHuset

Indkøbskurv