Fjernhealing = healing hvor i verden du end er

Lad os starte med det grundlæggende: Du har et personligt energifelt, som omgiver din krop. Dit energifelt er forbundet med universel kraft, og dine chakraer bevæger energi ind og ud mellem hinanden, der nærer dit energifelt og dermed din krop.Fjernhealing helbreder næsten alt

Når fjernhealing udføres, gøres det på ved at du sidder der hjemme, kontoret, sommerhuset etc., og jeg i mit behandler værelse, herfra bliver healingen så sendt til dig, uanset hvor du er i verden.

Bestil din fjernhealing her.

Healing = helbredelse

Hvad der sker i dit eget energifelt er spejlet i din krop, så når dit chakra er dysfunktionelle, bevæger energien sig ikke rigtigt, og din psyke og krop vil manifestere sig med mindre energistrøm og som f.eks. depression, angst eller endda sygdom og skade. Når en healer hjælper dig med at foretage korrektioner til blokerede chakraer eller andre forvrængninger i dit energifelt, korrigerer det også det tilsvarende problem i psyken og kroppen. Ved at rydde ud/op i, oplade og afbalancere chakraerne, kan én healer behandle krop sind og ånd, OG der er ikke kun en måde, hvorpå healing er unik. Her er lidt flere:

1. Fjernhealing kan for langt de fleste op-hele kroppen.

Med vores mange års erfaring som healere, har vi set at healing hjælper de fleste, det være sig lige fra næsten helt lukket chakra, til depression, folk der skulle hjælpes op af trappen da de kom, som efterfølgende gik ned af trappen efter endt behandling – til kunder der har været svimle i over 30 år, som på kun 10 gange ikke var svimle mere, til stor glæde for patienten, og til healing af store kræft svulster der beviseligt på skanningsbilleder på kun 4 gange blev væsentligt mindre, knuste hjerter, brudte knogler, astma mm. Vi har ikke kun set det, men også oplevet dette. Fjernhealing kan bruges til mange ting, så længe det er tilpasset individets livsplan. Vi har hjulpet mange mennesker med mentale, følelsesmæssige og fysiske lidelser. Healing har ingen grænser, fordi det universelle energifelt ingen grænser har.

2. Fjernhealing opdager sygdom, før de fysiske symptomer udvikler sig.hvem kan have gavn af healing

Traditionel vestlig medicin er meget kropsbaseret, hvilket betyder, at den behandler fysiske problemer, men Hvis der ikke endnu er fysiske symptomer, kan vestlig medicin i virkeligheden ikke stille meget op. Du har måske oplevet det: Du går til en læge og beklager dig over et symptom, men lægen kan ikke finde noget “forkert”, selv om du mærker det i din krop, og at du ved at noget er “forkert”. her er det et problem i dit energifelt, som blot ikke er kommet op til overfladen ENDNU.
En dygtig fjernhealer kan mærke sygdom og lidelser i dit energifelt, længe før de manifesterer sig som en rigtig fysisk skavank. Forvrængninger eller blokeringer i dit energifelt vil efterhånden vise sig i kroppen som smerte eller sygdom, men med fjernhealing kan du behandle grunden hertil, og eliminere tilstanden, før den nogensinde manifesterer i fysisk din krop.

3. Fjernhealing kan helbrede alle aspekter af dig: krop, sind og sjæl.

Mens vestlig medicin er fremragende til behandling af fysiske problemer, er det straks værre når vi snakker mentale, følelsesmæssige eller åndelige aspekter i en sygdom. Alle disse aspekter af dit væsen er som sammenvævede tråde, lidt som i et tæppe hvor du ikke kan trække i en tråd uden at alle de andre, bliver påvirket. Du kan med andre ord ikke behandle en del af dit væsen og forvente, at alle andre dele også skal fungere fint.
For eksempel, hvis du har højt kolesteroltal, men disse ikke fungere ordentligt, kan det skyldes uorden i dit hjerte chakra. Et ubalanceret chakra vil fortsat medføre en fysisk sygdom, og indtil du helbreder energi flowet, vil du ikke blive helbredt i din krop heller.

4. Fjernhealing er smertefri og har ingen negative bivirkninger.Bliv fri for alle slags smerter

Vi vil for god ordens skyld lige uddybe dette, alle er på udkig efter “mirakler”, som er smertefri, og som ingen negative bivirkninger har. Det kan fjernhealing hjælpe dig med. Nogle mennesker føler en smule varme, der omgiver området, hvor du har modtaget healingen, nogle bliver lidt svimle, andre får lidt hovedpine, og andre gange kan healing medfører gråd/tårer, men healingen er generelt smertefri og vil stille dig bedre end da du kom. Da Healing bruger energi til at helbrede, er der ingen ar eller restitutions tid. Du skal dog drikke masser af vand efter fjernhealing, men der er ingen behov for hverken hospitalsseng eller anden receptpligtig medicin efterfølgende.

5. Fjernhealing virker med næsten enhver anden form for behandling.

Vi er stor fortaler for kan angribe sygdomme fra alle vinkler. Hvis du er syg, vil du nu have muligheden for en effektiv behandling, som kan arbejde sammen med andre behandlinger og helbrede dig helt, det omfatter vestlig medicin og med andre helbredelses former, som akupunktur eller massage. Tanken er, at du helbreder din krops- energifelt helt, hvilket kan kræve at du rettes op fra flere fronter. Healing er et allround godt valg: solide resultater, grænseløse helbredende evner og nul negative påvirkninger. Hvorfor ikke prøve det?

Bestil din fjernhealing her.

Når bestillingen af fjernhealingen er gennemført, skal vi bede dig sende et vellignende billede af dig selv, eller personen, der skal heales, til adm@krystal-healerhuset.dk. Samt læse og udfylde det skema du får tilsendt

kærlige tanker
Krystal & HealerHuset

Indkøbskurv