4-håndshealing

4-håndshealing (Fire hænder)

Denne kraftfulde behandling er baseret på polariteten af ​​den mandlig og kvindeligs energier.

Vi lever i en verden af mange modsætninger, som kan findes i alle aspekter af livet, især i følelserne. Vi ved også at der er sorg og glæde, kærlighed og frygt, had & medfølelse, samt vrede & tilgivelse. Modsætningerne afspejler også skabelsens karakter i det separate mandlige og kvindelige energisystem, og at det er eksisterende i hver og en af vores bevidsthed.

Formålet med skabelsen og 4-håndshealingen er at skabe harmoni og balance i følelser, organer mv. med vores specielt rensende energier og harmonisering af det eteriske legeme, samt på det følelsesmæssige og åndelige plan.

En behandling er en meget stærk oplevelse, som bringer vedvarende og dyb forandring, forbedrer sundhed og øger trivselen.

Behandling udføres ved intuitiv healing og kan omfatte en kombination af aura og chakra rensning, samt åndelig vejledning, indre barn healing, kanalisering, samt fjernelse blorkeringer, fysisk & psykisk. Behandlerne er Janne Korsled & Thomas Kofoed Ejsing

Erfaring
Vi har erfaret, at når vi kombinerer vores mandlige og kvindelige energier (kvinde & mand samarbejder), suppleres energierne på en helt unik måde, med et utroligt afkast, nemlig dit velbefindende både på det fysiske og det psykiske plan.

Pris for optil 45-60 min. 1250 Kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *