Firehånds-healing

firehånds healingVi lever i en verden af mange modsætninger. De kan findes i alle aspekter af livet - men især i følelserne. Vi ved, der er sorg og glæde, kærlighed og frygt, had og medfølelse, vrede og tilgivelse.

Modsætningerne afspejler skabelsens karakter i det separate mandlige og kvindelige energisystem, som er eksisterende i hver og én af vores bevidstheder.

Formålet med skabelsen og firehånds-healingen er at skabe harmoni og balance i følelser, organer mv. Det gøres med vores specielt rensende energier og harmonisering af det æteriske legeme, samt på det følelsesmæssige og åndelige plan.

En firehånds-healing er en meget stærk oplevelse, som bringer vedvarende og dyb forandring, forbedrer sundheden og øger trivslen.

Sådan foregår en firehånds-healing

Denne kraftfulde behandling er baseret på polariteten af den mandlig og kvindeligs energier.

Firehånds-healing udføres ved intuitiv healing. Den kan omfatte en kombination af aura og chakra rensning, åndelig vejledning, indre barn-healing og kanalisering. Og resultatet vil ofte resultere i fjernelse af både fysiske og psykiske blokeringer.

Behandlingen udføres af Janne og Thomas. Vi har nemlig erfaret, at når vi kombinerer vores mandlige og kvindelige energier (kvinde og mand samarbejder), suppleres energierne på en helt unik måde og med et utroligt afkast - nemlig dit velbefindende på både det fysiske og det psykiske plan.

Bestil din tid til firehånds-healing her Pris 1.250 kr. for 45-60 minutters firehånds-healing

Indkøbskurv