fbpx

Det siger kunderne om healingerne:


Tak Janne

Som hver gang jeg har været til healing hos Janne, er hun professionel og dybt arrangeret i mig, så jeg føler mig helt tryg og i gode hænder.

Denne gang var der meget mere ro på, der var nogle tanker, men meget mere ro, det var dejligt, behageligt og afslappende, en god og fantastisk varme fra Jannes hænder, så varme at da hun flyttede sine hænder, fra mit solar plexus, var det som om at hendes hænder, stadig var på det samme sted.

Da jeg cyklede hjem, gjorde jeg et stop i naturen, hvor jeg nød naturens skønhed og roen i det.

På resten af cykelturen hjem blev jeg meget afslappet, og glædede mig til, at komme hjem og slappe af, og kun bruge energien på mig selv, ligesom Janne sagde var vigtigt, var træt den aften og faldt stille og roligt i søvn, det var meget rart.
Cam..


Min første healing hos Janne d. 05.06.2021

Jeg følte varme, masser af varme, det var så dejligt afslappende, og jeg slappede mere og mere af i hele min krop, det hele gav mere og mere slip i mig. Jeg havde til at starte med nogle tanker, de blev mindre og mindre, men forsvandt ikke helt.

Jeg lyste op, jeg var lyset.

Til slut da Janne var færdig med at heale mig, var jeg så hengivet til healingen, at min krop ikke ville ud af den igen, jeg kunne havde ligget der i lang tid.

Da jeg satte mig ned for at tale med Janne igen, var jeg helt anderledes, på den gode måde, mere fattet i mit hoved, der var meget varme på min ryg, en fantastisk god fornemmelse.

Glæder mig til næste gang.

På min cykeltur hjem kunne jeg mærke, at jeg var meget mere afslappet, jeg kan mærke, at jeg har fået mere ro på i det hele taget, det er så rart.

Jeg var træt, da jeg kom hjem, og fik lyst til at hvile mig.

Dagen efter fik jeg ondt i min ankel, en smerte som gik væk igen, jeg fik også hovedpine, som gik væk igen, har lettere ved at falde i søvn om aftenen nu, uden alt for meget tankemylder.

Camilla


Hej Krystal & HealerHuset, efter kun få gange føler jeg at det går stille fremad: Jeg kan nu rejse mig fra en stol uden støtte, Komme ned og snøre mine sko, Tage strømper på de fleste dage
Så det er jo positivt😊
Mange hilsner
He


Hej Janne
Tusinde tak for en super healing. God og afslappende oplevelse med en del svien og boblende følelser i venstre ben. Dagen efter havde jeg meget ondt i hofte og venstre ben – det hjalp efter at der blev skabt lidt plads til nervebanerne 2 dage efter. I dag fredag er det den dejligste ro i mig.
Hilsen Kirsten


Hej Krystal & HealerHuset
Jeg synes, at det har været en rigtig positiv oplevelse og er blevet behandlet rigtig godt – og så at jeg kan ligge herhjemme og få behandlingen det er rigtig dejligt.
Super👍. Mine smerter i knæ og ryg er blevet mindre, og jeg kan nu gå forsigtig op og ned af trapper, og jeg kan rejse mig op fra gulvet nu efter at have siddet på mine knæ, og løbe lidt, DET har jeg ikke kunne før i mange år.
Jeg har fået lidt mere ro i kroppen og fået hjælp til at få nogle gamle blokeringer ud af kroppen, og så tænker jeg lidt mere over, hvad jeg siger og hvordan når jeg snakker med andre. For første gang i mange år har jeg sovet godt i nat.
Mange hilsner og tak
H


Jeg er super tilfreds med både husrensning og fjernhealingen, som jeg er i gang med. Du er en yderst behagelig healer. Jeg sidder og reflekterer på seancen i går. Jeg kan godt sige dig, at jeg får meget ud af vores samtale – tager det ind og bearbejder det. Men det er jo også det der gør at jeg ”rykker” mig. Det er ikke altid, man selv mærker det – ser det. Men da du satte ord på, at jeg ikke havde tankemylder osv, så tænkte jeg over det. Det, at det bliver italesat for mig, gør en stor forskel.

Når jeg tænker tilbage til 2020, så synes jeg godt nok, jeg har forandret mig mere over i den jeg oprindeligt skal være – takket være din hjælp. Tak fordi du roser mig mht mit ”arbejde” med mig selv. Tak for du er den du er.
Mvh
Nin.


Tusinde tak for en kombineret healing og clairvoyance af min datter
Efter at have været ved dig kun én gang med healing og clairvoyance i samme session er min store datter som født på ny, hun har det super godt, hun fik forståelsen af hvorfor tingene var som de var, og nogle super gode redskaber at arbejde med og de rykker virkelig kan vi mærke i familien. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig og familien.
KH.
M

Tak for en god oplevelse, efter behandlingen var jeg meget træt, men ellers ok. Dagen efter om morgenen kunne jeg mærke min gigt i hele kroppen, men det har fortaget sig fuldstændig i løbet af onsdagen.
Jeg har slappet af som du anbefalede mig, og gjort nogle gode ting for mig selv, og glæder mig til næste behandling.
Mvh
A <3


Hej Krystal & HealerHuset

Gennem hele mit kemo-forløb, har healing været en stor grund til at jeg har kunne klare bivirkningerne ved kemo behandlingerne, samtidig har healing også gjort at min psykiske tilstand har været stabil lige siden, og været med til at give mig troen på at alt nok skulle gå. På trods af mit lange forløb med medicinsk behandling har jeg haft ro i min krop – KORT FORTALT, uden healing havde jeg med GARANTI ikke haft sådan en positiv indstilling til mit liv. I de sværeste perioder var healing mit absolutte positive og faste holdepunkt. Jeg kan helt klart anbefale healing hos jer – og til alle mennesker som har diverse udfordringer i livet, eller bare til folk som har brug for mere ro i krop og sind i en travl hverdag, DET VIRKEDE ihvertfald på mig  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak for en altid god behandling Tumps up🏼Tumps up🏼

Mange hilsner

Mette


Juli 2018

Thomas har hjulpet min datter en aften hvor angsten var i top.
Han er meget venlig og fortæller alt hvad han gøre under forløbetSærdeles godvi har været der 2 gange indtil videre og allerede første gang var der ro i min datters krop og sindTumps upjeg kan 100% anbefale stedet hvis du/i går med det samme problem, angst/ocd

Mvh

kafiye


Godmorgen Thomas.
Jeg har det på mange måder bedre efter, at jeg var hos dig i fredags.
Bortset fra at jeg faldt i fælden og troede på en svindler.
Heldigvis mistede jeg ikke yderligere 8500 kr. Takket være din clairvoyante besked en sen mandag aften på SMS.
Jeg glæder mig til at finde ud af hvad jeg vil med mit arbejdsliv.
Jeg har mange drømme om hvad jeg godt ville lave.
Og ved helt sikkert at det bedste for mig er, at være mig selv.
Jeg er mæt af at arbejde sammen med stressede mennesker.
Men elsker jo stadig at arbejde med mennesker.
Jeg vil allerhelst arbejde med at udvikle mig selv og de evner jeg har.
Så jeg ikke igen går helt ned i et sort hul.
Jeg ved at der er traumer i mit liv, som jeg ikke skal gå dybere ind i end jeg har gjort gennem mange år.

Mit fysiske helbred er blevet lidt bedre efter blot en healing og jeg sover bedre nu end jeg har gjort længe, tak.
Vi ses på fredag.
Kh Sonja


TUSINDE Tak for din tid!

Jeg er en 34 årig kvinde, der lidt spontant besluttede mig for at få en healing ved Krystal & HealerHuset. Jeg var I en forvirret livssituation og min krop reagerede i øst og i vest, så jeg havde brug for at får ‘ro’ på kroppen /nerverne mv. Således at jeg ku tænke klart igen.
Jeg vil i den grad sige at healingen gjorde mig afslappet og nærværende, under forløbet.
Dagene efter følte jeg mig ‘lettet’ og mere i balance, det var en rar oplevelse jeg stærkt vil anbefale man får lavet når som helst, man kan komme til det 🌸

Vi ses klart igen 🌸

Venlig hilsen Tanja 🌸


Hej Thomas
Tak for en fin og anderledes oplevelse.

Jeg er tiltrukket af den alternative verden, som jeg sagde, men har ikke prøvet healing som en behandling. Så jeg havde ikke den store forventning.

Men det var fantastisk at komme ind i dit rum med alle de spændende krystaller, dufte og rolige musik ol.

Mærkede ikke det store under selve healingen, udover en masse farver og… den skønne kølende effekt da du lagde stenen på halsen.

Nogen af tingene du sagde gav mening, andre gjorde ikke helt.
Men interessant var det!

TAK for oplevelsen, og alt mulig held og lykke med byggeriet! Sikker på i får skabt et skønt sted!

Namaste

Pia


Hvad giver Fjernhealing mig…. Efterfølgende har jeg fået både clairvoyance og husrensning

Rent tilfældigt googlede jeg “healing” en dag…. jeg havde en tid gået med tanken om, at det måtte kunne hjælpe mig….

Om det var et tilfælde, at min søgen førte mig forbi krystal og healer huset, ved jeg snart ikke….

Med en udførlig beskrivende hjemmeside, og med meget hurtig respons, var jeg ikke i tvivl om det var her jeg skulle søge hjælp.

Jeg stod midt i en krise situation i mit liv. Et knust hjerte, et itu parforhold, og en stress historik, som var mere end 5 år gammel, men som dagligt spøgte mig, var mit sind mildest talt desperat efter RO!

Jeg mærker ting, energier om man vil…. og for første gang i mange år, blev jeg mødt med en forståelse på et meget dybere plan.

Mine frustrationer, hjertebanken og følelsen Af “sammenbrændt hjerne” stod alle i alarmerende signaler og nødhjælp, og jeg aftalte med krystal og healer huset, at jeg skulle have en fjernhealing.

Første gang var telefonisk. Det er svært at beskrive hvad der præcist skete. Men overskyggende følelser var sårbarhed, ro og en utrolig “mæthed i sind og krop”…

Den ro jeg så længe havde savnet, var faktisk vendt tilbage….

Jeg har fået healing 5-6 gange hos krystal og healerhuset nu. En af gangene var imens jeg var på ferie i Italien. – så uanset hvor du befinder dig, kan du altid få hjælp.

Et nyt kapitel i mit liv åbnede sig, med ny bolig. Et hus med fantastisk beliggenhed, men af ældre karakter. Jeg elskede huset, men følte mig ikke rigtig hjemme. – Det var som om huset var “en andens”.

Jeg bookede Krystal og healer huset til at komme til Jylland og lave en hus clearing / rensning.

Her viste det sig der var flere sjæle som havde brug for at få hjælp til at blive sendt over på den anden side, og min følelse af der var trængsel, blev bekræftet.

Dagene efter var vilde. Jeg fik også healing imens de var her i Jylland.

Forestil dig følelsen af når du lige er vågnet efter en perfekt søvn. Den ro og harmoni du har i krop og sind…. sådan havde jeg det. Stress var smeltet væk, og negativt tankemylder forsvundet.

Ro og grounding var i fokus. Og mit hjem…. ja det var som om det var klar til mig… jeg følte at huset blev mit efter den husrensning. – her var rene energier, og jeg kunne trække vejret på en måde som var mere frit og berigende.

Jeg giver krystal og healer huset mine varmeste og mest taknemmelige anbefalinger.

De har hjulpet mig i en tid, hvor sorg, ensomhed og stress var i fokus.

I stedet er min krop og sind blevet fyldt med gode energier, balance og positivitet.

Jeg er “kommet for at blive” med månedlige healinger, for at opretholde indre ro og balance.

Af hjertet tak
JFik healing mod voldsomme smerter i skulderen

Jeg var hos dig Thomas i tirsdags og det var min første oplevelse med healing og jeg var meget skeptisk, men har haft det bedre siden. Der er lidt ømhed i skulderen endnu, men noget bedre. Men er ikke afvisende for en behandling mere.

Hilsen Lis B31/12-17
Som sædvanligt en god healing med fokus på min svimmelhed
Efter ca 10 gange hos Thomas er jeg nu nået så langt, at den daglige svimmelhed er væk efter healing….og tilbage resterer nu kun små “anfald” på ca 5 SEK.

Hilsen
Emiline ?


24/11-17

Hej

Tusind tak for Healing Janne og Thomas.
Det har gjort mig så godt. Jeg kom og var træt, uoplagt, ked, og med smerter i ryg og hofte.
Efter 1 time på briksen, følte jeg at energien strømmede gennem mig, og mine smerter lettede.
Dagen efter var jeg stadig på toppen, og ikke nær så følelsesmæssig langt nede, jeg kunne styre det så flot.
Det er utroligt hvad det giver.
Selv i dag mandag, har jeg haft en god dag, med masser af aktivitet, og uden èn eneste smertestillende pille for ryg og hofte.
DEN SUPER GODE ENERGI FLYDER IGENNEM MIG
EN STOR TAK
Venlig hilsen
Wivi

24/10-17

Jeg oplevede at blive modtaget meget professionelt, men med en dejlig varme og omsorg og det føltes rigtig trygt-

Jeg har efterfølgende fået en stor ro i mig og denne ro har kunnet give mig overblik til at se nogle af de ting i øjnene vi talte om efter healingen. Jeg har fået en følelse af, at være kommet hjem i mig selv og kan meget bedre blive “på min egen banehalvdel”. Det føles rigtig dejligt og trygt. Jeg kan varmt anbefale Krystal & HealerHuset og for mit vedkommende er det ikke sidste gang jeg prøver en behandling hos jer – tusind tak.
Jannie Rasmussen


31/5-17

Tak til jer begge for en fantastisk og meget powerfull healing, af to meget kompetente personligheder
Hej Thomas og Janne Tak til jer begge for en fantastisk og meget powerfull 4 hånds healing, af to meget kompetente personligheder, en healing der bragte et trauma fra barndommen op til overfladen, en oplevelse som jeg stadig har svært ved at tro på er sket, og at personen jeg havde følelsen af havde gjort det, virkelig har gjort det. Jeg har i de efterfølgende 2 dage været meget ved siden af mig selv, som om jeg ikke rigtig er tilstede i min krop og selv nu 4 dg efter er jeg mega træt, pirrelig og ked af det, selvom jeg ved det er på en god måde. Jeg er endnu ikke i processen af at sige fra men selv når jeg går tur kan høre mig selv sige nej mens jeg føler en stærk jordkontakt. Jeg vil rigtig gerne booke en ny 4 hånds healing til 800 som aftalt. I må vurdere om jeg allerede skal komme på fredag for at følge processen op eller om det er bedre at vente. Gi gerne lyd hvad tid det passer jer at jeg kommer?
Af hjertet tak
Knus Kit


28/5-17

Hej Janne og Thomas

Under healingen mærkede jeg flere gange en utrolig varme meget lokalt og gætter på at det var det område Janne lige holdt hænderne over.
Jeg fik smerter over lænden, et meget gammelt problem hos mig
På et tidspunkt havde jeg følelsen af at Janne healede mit højre knæ. Det har faktisk længe generet, hvor jeg vågner om natten og ikke kan rette benet ud. Siden i lørdags har jeg følt det som om jeg har haft forbinding om knæet.
I spurgte hvad det er der gør at jeg har svært ved at give slip. Jeg er kommet i tanker om, at jeg som ganske spæd var indlagt. Den gang måtte mor ikke komme ind til sit barn, hun kunne se mig gennem en glasrude. Så meget tidligt i mit liv var jeg adskilt fra min mor i 2 uger, mens jeg lå og var dødeligt syg.
Da jeg kørte hjem fra Holbæk, havde jeg en følelse af en lethed og glæde i hele kroppen og den holdt ved
Tak for dejlig healing og vi ses måske igen en anden gang
Gitte


01/03-2017

Jeg kom til Krystal og Healerhuset for at få healing for træthed og en følelse af at være ved siden af mig selv. Jeg har haft brystkræft for 7 år siden og har døjet med en del bivirkninger efter kemo og diverse operationer. Bla. så har jeg lymfeødem i højre arm og har gået med kompression armbind en del år.

Efter anden gang healing siger Thomas til mig at han tror at han har fået min lymfe til at løbe. I første omgang tænker jeg ja ja den er god med dig. Men et par uger efter har jeg smidt armbindet og jeg har ikke haft det på siden. Det er nu 9 måneder siden og ingen lymfeødem, det virker.

Mange hilsner

Lis Spo
Græsted


20/10-2016

Hej Thomas, og tak for igår. Kom godt hjem..
Jeg er blevet 500 kg lettere oppe i hovedet, intet tankemylder mere. Fik en god og dyb@nattesøvn. Og for 1. gang i laaang laaang tid, kunne jeg huske min drøm???????? – massere af vand Og så har jeg jo fået mere ‘selvindsigt’ siden igår..
Og thumps up til dig, og takker…

Behnam


Tusinde tak for healing
Stenene & healingen har altså gjort et eller andet, jeg føler, at jeg hviler lidt mere i mig selv i hvert fald på nuværende tidspunkt
Simone


31/10-16

Jeg er kommet hos Thomas igennem 2 år. Thomas er utrolig dygtig og han er en varm og dygtig og hjertevarm person. Jeg kan varmt anbefale ham. ???
Mange hilsener
Ayo

Shopping Cart