Det siger kunderne om healingerne:


Med lidt forsinkelse vil jeg gerne ønske dig et rigtig godt og lykkebringende 2024, og så vil jeg gerne sige stor tak for den hjælp, du ydede mig sidste år, og som jeg er meget taknemmelig for. Jeg føler, at du med dine evner, vedr. healingen fik skubbet mig i den rigtige retning, og det er jo alt værd. Hvis jeg synes, at der på et tidspunkt er noget, der må 'udlignes', så vil jeg vende tilbage :-)

Mange gode hilsener
Marianne


Behanddlingen hos Janne har betyder rigtig meget for mig.
Det at få ryddet op i fortrængte ting og sager som så havde sat sig
forskelige steder i kroppen, hvor det gav ubalance og tappede energi og glæde
som skulle bruges på at komme videre.
jeg har nu en meget bedre kontakt med mit indre, og kan meget hurtigere
stoppe op, og tage mig af problemet, og derved øges min livskvalitet.
jeg er glad for, at jeg kan komme hos dig få ryddet op og komme videre.
jeg er glad for de helt jordnære råd om vejrtrækning og graudning.
mange hilsener fra Stine.


Hej Janne.

Tusind tak for din behandling med Healingsmassage i lørdags. Det var dejligt, lige hvad jeg trængte til. Du gav dig god tid til at høre om mine udfordringer og udstrålede under hele behandlingen en ro som blev videregivet til mig, så jeg helt afslappet kunne nyde behandlingen.

Her efter behandlingen føler jeg mig afslappet, med mere indre ro, og mere overskud/overblik. Desuden sover jeg bedre.

Bestiller en ny behandling inden for nærmeste fremtid.

Venlig hilsen

Lil


Kæreste Janne.
jeg er meget glad for at komme i dine kyndige hænder og vejledninger
fra de højre magter som jeg altid har troet på og vist har hjulpet mig
igennem livet.
jeg glæder mig til vores forsatte samarbejde.

kærlige hilsner og tanker fra Stine


kære Janne.
tak for en vidunderlig healing, jeg mærker tydelig forskel på mig selv
efter 2 behandlinger.
Jeg har fået en ro og styrke til ikke, at reagere lige med det samme,
men lige tænke mig om , over hvad skal jeg stille op med det her, og så
kan sige fra på en ordentlig måde, det er en ny side, som jeg er meget
glad for at havde fået.
jeg er også glad for vejrtræknings øvelsen som jeg bruger flittigt, det
kan jeg mærke renser ud.
jeg er også glad for vejledningen i brug af, mine sten og ny sten er
kommet til, det er så fint.
jeg syntes også det er sjovt at du har givet mig farve vejledning, så
mit grønne tørklæde vi komme i brug meget mere og et gult vi blive føjet
til garderoben.
jeg glæder mig til fortsat samarbejde.
De kærligste hilsner og tanker fra Stine Rasmussen.


Hej :-)

Havde en utrolig dejlig oplevelse med healingsmassage. Dette valg er udsprunget af stress og søgte derfor "alternative" løsninger, jeg har aldrig prøvet healing eller andet i den krog før.
Behandlingen var enormt givende og samtidig var Janne fantastisk! Kan kun anbefale dette sted og Janne.
Kommer helt sikkert tilbage.

Med venlig hilsen
SES


Jeg har gået i et forløb med fjernhealing hos Thomas fra krystal og healerhuset. Forløbet har strækket sig over flere måneder. Jeg var i starten meget skeptisk om Thomas vil kunne hjælpe mig med min problemstilling. Min skepsis blev hurtigt manet til jorden efter et par gange i forløbet.

Thomas har en superkraft som han bruger til at hjælpe mennesker der oplever forstyrrelser i deres aura. Han kan endda bruge den på afstand så man ikke behøver at møde op i klinikken.

Det har været et meget lærerigt forløb og jeg er meget taknemmelig for Thomas hjælp. Jeg kan på det varmeste anbefale Krystal og healerhuset.
Mange tak for forløbet
Hilsen
Ch


Kære Thomas

Først tak for fjernhealingen af M. i fredags.

Lige lidt info: M. har smadret hælepuden 8. august 22. og fik forleden pludselig, så højt et infektionstal at hospitalet ikke kunne måle det, siden har han fået at vide at han med stor sandsynlighed aldrig kommer til at kunne lave gymnastik igen.

Den første healing og snak: M. syntes det var en meget anderledes oplevelse og måske også lidt grænseoverskridende, da han fik mange informationer om ham selv, hvor du ramte spot on. Han syntes ikke han kunne mærke noget undervejs, men i timerne efter fik han det meget bedre både i fod og humør. Pludselig var M. “kommet tilbage”, det var så tydeligt at der var sket noget. Og vi er ikke i tvivl om at det gør en forskel.
Så stor Tak!

Endnu engang Tak for at du greb os i går.

M. er i dag fuldt udskrevet fra hospitalet, og har fået grønt lys til at tage tilbage til efterskolen i morgen.

Kærlig Hilsen fra en glad Mor K


Jeg kontaktede Krystal og Healerhuset for nogen tid siden, for at få et råd om jeg skulle vælge noget healing eller en clairvoyance, Da jeg stod ved en mulig skillevej efter et længerevarende forhold. Jeg har så fået fjernhealing et par gange nu, hvor jeg har haft nogle behagelige samtaler med Janne både som indledning og afslutning på behandlingen. Jeg har ikke mærket det store under selve behandlingerne, men der har efter hver behandling været mange små ændringer der til sammen udgør et enormt fremskridt både på adfærd og mental klarhed, Og samtidig givet lyst til selv at arbejde videre med mine problemer. Det jeg oprindeligt søgte svar omkring er ligeledes kommet af selv ved at der blev bragt mere balance i systemet. Så jeg kan på det varmeste anbefale Krystal og Healerhuset. Manhe hilsener Kenni


Krystal og helerhusrt
Kan varmt anbefale dem

J. H


Healing og samtale.
Kan varmt anbefales. Jeg var totalt udbrændt men efter behandling hos Thomas føler jeg mig frisk og let i kroppen, med ro i sind og sjæl. Dybt professionelt. 5.stjerne ingen tvivl

Annkarr...


Jeg gik rundt med irriterende rygsmerter over en længere periode. Jeg var hos Janne og fik healing og mærker stort set til gener mere. Altid venlig og god behandling. Kan varmt anbefales. Jeg ville ikke tøve med at komme der igen.

Klaus


Ro i krop og sind
Med ustyrlig mange tanker og uro i kroppen, har jeg efter 1. Healing hos Thomas mærket STOR forskel! Til start var jeg lidt skeptisk, men der er ingen tanker og uro - utroligt at det kan føles så godt i hovedet, uden alle de tanker! Kan varmt anbefale Thomas

Ann-L


Healing hos Janne
Jeg oplevede at blive modtaget meget professionelt, men med en dejlig varme og omsorg og det føltes rigtig trygt- Jeg har efterfølgende fået en stor ro i mig og denne ro har kunnet give mig overblik til at se nogle af de ting i øjnene vi talte om efter healingen. Jeg har fået en følelse af, at være kommet hjem i mig selv og kan meget bedre blive "på min egen banehalvdel". Det føles rigtig dejligt og trygt. Jeg kan varmt anbefale Krystal & HealerHuset og for mit vedkommende er det ikke sidste gang jeg prøver en behandling hos jer - tusind tak.

Jannie


Fantastic service ❤️❤️❤️
Thank you for an always fantastic service one a great healing I warm recommend ❤️❤️❤️❤️

Pia


Det er som altid en fornøjelse at komme hos Thomas som er dygtig og engageret. Han har afhjulpet/minimeret mine problemer. Vil give min varmeste anbefaling af Thomas.

Emmeline


Hej Janne

Jeg har det OK. Der har været en kæmpe fremgang siden jeg startede hos jer.
Min venstre tå og fod har det rigtig godt. Engang i mellem er der lidt krampe i skinnebenet og "kold tå",  men jeg kan klare at gå 2,5 - 3 km. hver dag og nogle gange bl.a. på Spejderlejren, hvor vores barnebarn deltager,  klarede jeg 4,7 km. - helt fantastisk.
Med Hein går det fint med at få strømper på og bøje sig ned og snøre kondiskoene det er helt fantastisk.
Humøret er OK, dog har der været lidt nedture p.g.a. eftervirkninger fra corona bl.a. træthed, manglende appetit.
K&H

Jeg oplevede at blive modtaget meget professionelt af Thomas da jeg kontaktede Krystal og HealerHuset, Jeg kontaktede dem i håb om at kunne få hjælp i horhold til smerter og sygdom.

Vi talte sammen, kort efter begyndt jeg så med den første behandling. Før behandlingen havde jeg ondt i knæet i nogle måneder, og meget plaget af Astma, fik op til 6 masker om dagen og flere inhalation medicin og diabetes hvor jeg fik ca. 150 enheder insulin daglig.

Siden 1. behandling har jeg ikke haft behov for astma medicin.

Siden 2. behandling har jeg haft behov for hel del mindre insulin og har ikke haft behov for smertestillende medicin for mit knæ, men kan mærke lidt smerte engang imellem, men ikke noget af stor betydning.

Efter 3. behandling har min insulin behov været næsten halveret. min søvnapnø er også blevet bedre og mit kolesteroltal er kommet på normalt område igen efter at have været for højt i nogle år

Efter 4. healing har jeg hellere ikke haft lige så meget behov for min medicin til psoriasis. Jeg er ikke helt færdig med behandlinger endnu. Men kan kun sige at der har været rigtig stor forandring mit liv siden jeg begyndte på healing, det er klart kun til den bedre side. Så jeg ville helt klart anbefale Krystal og HealerHuset. Så er der nogen som har smerter, har sygdomme eller er i tvivl med hvad de skal lave i fremtiden , SÅ PLEASE vær sød, gør jer selv den fantastiske tjeneste vær ikke bange for at kontakt Krystal og HealerHuset. De er vildt dygtige og de kan vejlede om alt muligt og for mit vedkommende har de gjort mit liv meget nemmere forhold til det jeg har henvendt mig om.
Så Thomas tak fordi du er du, og sidst men ikke mindst 1000 tak for fantastisk behandling og deres venlighed, De er 100% sikker at dette var ikke sidste gang jeg har kontaktet jer. KLART 5 STJERNER HERFRA

Hilsener

Fríð


 

Kære Janne

Jeg kontaktede Krystal og Healerhuset for nogen tid siden, for at få et råd om jeg skulle vælge noget healing eller en clairvoyance, Da jeg stod ved en mulig skillevej efter et længerevarende forhold.

Jeg har så fået fjernhealing et par gange nu, hvor jeg har haft nogle behagelige samtaler med Janne både som indledning og afslutning på behandlingen. Jeg har ikke mærket det store under selve behandlingerne, MEN der har efter hver behandling været mange små ændringer der til sammen udgør et enormt fremskridt både på adfærd og mental klarhed, Og samtidig givet lyst til selv at arbejde videre med mine problemer. Det jeg oprindeligt søgte svar omkring, er ligeledes kommet af selv, netop ved at der blev bragt mere balance ind i systemet. Så jeg kan på det varmeste anbefale Krystal og Healerhuset, følg deres råd, lad dem mærke ind på dig, SÅ NÅR I LANGT.

Hilsener

Kenn..


Kære Janne
Lige lidt nyt fra mig efter Corona. Jeg slap heldigt med et par dage med feber, træthed og hovedpine Takket være dig og healingen.
Var faktisk ret hurtig frisk igen. Går en tur hver dag, og det går meget meget fint, og nu er jeg begyndt at træne langsomt på trapper. Benene og højre hofte har det ikke altid ok - ikke perfekt endnu, men det bliver det. Jeg har et mål om at komme op og gå Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro i slutningen af april sammen med mine to børnebørn og datter.
Jeg havde det super godt næsten uden host i 2 dage efter den ekstra healing den 7.2., men så var der et par dage med meget hoste. De sidste 2 dage har der været lidt hoste.
Jeg har fået lavet sundhedstjek med en masse blodprøver - plus et ekstra stik i fingeren for at tjekke, om jeg havde infektion i kroppen, men det havde jeg ikke.
Blodprøverne var meget flotte - ingen bakterier i mine lunger - måske virus.
Mit blodtryk var fint.
Vores læge sagde, at der ikke var mange i vores alder, som havde så flot blodtryk og prøver. Super dejligt.
Så bliver jeg rigtig glad og tænker: Fedt at jeg kan smører mig med cbd olien og at healingen i den grad hjælper hjælper. Det er jo den eneste grund til, at det hele ser så godt ud.
Jeg drikker sort the hver dag og tager bruger glucosamin, som vi har snakket om sidste gang.
TAK for din store hjælp, dejligt at DU tager dig tid og har lyst til det.
Håber DU har det godt.
Mange hilsner
Kirr


Jeg kontaktede Krystal og Healerhuset for nogen tid siden, for at få et råd om jeg skulle vælge noget healing eller en clairvoyance, Da jeg stod ved en mulig skillevej efter et længerevarende forhold. Jeg har så fået fjernhealing et par gange nu, hvor jeg har haft nogle behagelige samtaler med Janne både som indledning og afslutning på behandlingen. Jeg har ikke mærket det store under selve behandlingerne, men der har efter hver behandling været mange små ændringer der til sammen udgør et enormt fremskridt både på adfærd og mental klarhed, Og samtidig givet lyst til selv at arbejde videre med mine problemer. Det jeg oprindeligt søgte svar omkring er ligeledes kommet af selv ved at der blev bragt mere balance i systemet. Så jeg kan på det varmeste anbefale Krystal og Healerhuset.
Mange hilsener
K. L.


Tak Janne

Som hver gang jeg har været til healing hos Janne, er hun professionel og dybt arrangeret i mig, så jeg føler mig helt tryg og i gode hænder.

Denne gang var der meget mere ro på, der var nogle tanker, men meget mere ro, det var dejligt, behageligt og afslappende, en god og fantastisk varme fra Jannes hænder, så varme at da hun flyttede sine hænder, fra mit solar plexus, var det som om at hendes hænder, stadig var på det samme sted.

Da jeg cyklede hjem, gjorde jeg et stop i naturen, hvor jeg nød naturens skønhed og roen i det.

På resten af cykelturen hjem blev jeg meget afslappet, og glædede mig til, at komme hjem og slappe af, og kun bruge energien på mig selv, ligesom Janne sagde var vigtigt, var træt den aften og faldt stille og roligt i søvn, det var meget rart.
Cam..


Kære Janne
Tak for en fantastisk behandling og super super god healing og en god samtale.
Min krop er fyldt med energi. Jeg har følt en kriblen i arme og ben og ryggen både i nat og i dag. Så der arbejdes hårdt, tror jeg.
Jeg har haft ondt i venstre arm og skulder og hostet en del i dag, men jeg kan mærke at der sker en forandring, og jeg har det rigtig godt i hele kroppen.
Igen igen TAK for din hjælp - helt fantastisk
Mange hilsner
kirsten


Min første healing hos Janne d. 05.06.2021

Jeg følte varme, masser af varme, det var så dejligt afslappende, og jeg slappede mere og mere af i hele min krop, det hele gav mere og mere slip i mig. Jeg havde til at starte med nogle tanker, de blev mindre og mindre, men forsvandt ikke helt.

Jeg lyste op, jeg var lyset.

Til slut da Janne var færdig med at heale mig, var jeg så hengivet til healingen, at min krop ikke ville ud af den igen, jeg kunne havde ligget der i lang tid.

Da jeg satte mig ned for at tale med Janne igen, var jeg helt anderledes, på den gode måde, mere fattet i mit hoved, der var meget varme på min ryg, en fantastisk god fornemmelse.

Glæder mig til næste gang.

På min cykeltur hjem kunne jeg mærke, at jeg var meget mere afslappet, jeg kan mærke, at jeg har fået mere ro på i det hele taget, det er så rart.

Jeg var træt, da jeg kom hjem, og fik lyst til at hvile mig.

Dagen efter fik jeg ondt i min ankel, en smerte som gik væk igen, jeg fik også hovedpine, som gik væk igen, har lettere ved at falde i søvn om aftenen nu, uden alt for meget tankemylder.

Camilla


Hej Krystal & HealerHuset, efter kun få gange føler jeg at det går stille fremad: Jeg kan nu rejse mig fra en stol uden støtte, Komme ned og snøre mine sko, Tage strømper på de fleste dage
Så det er jo positivt😊
Mange hilsner
H.E.


Hej Janne
Tusinde tak for en super healing. God og afslappende oplevelse med en del svien og boblende følelser i venstre ben efter healing. Dagen efter havde jeg meget ondt i hofte og venstre ben - det hjalp efter at der blev skabt lidt plads til nervebanerne 2 dage efter, da jeg igen fik fjern healing. I dag fredag er det den dejligste ro i mig.
Hilsen Kirst H.


Hej Krystal & HealerHuset
Jeg synes, at det har været en rigtig positiv oplevelse og er blevet behandlet rigtig godt - og så at jeg kan ligge herhjemme og få behandlingen det er rigtig dejligt.
Super👍. Mine smerter i knæ og ryg er blevet mindre, og jeg kan nu gå forsigtig op og ned af trapper, og jeg kan rejse mig op fra gulvet nu efter at have siddet på mine knæ, og løbe lidt, DET har jeg ikke kunne før i mange år.
Jeg har fået lidt mere ro i kroppen og fået hjælp til at få nogle gamle blokeringer ud af kroppen, og så tænker jeg lidt mere over, hvad jeg siger og hvordan når jeg snakker med andre. For første gang i mange år har jeg sovet godt i nat.
Mange hilsner og tak
H


Kære Janne
Lige lidt nyt fra “patienterne”:
Heini har det bedre og bedre. Øjnene løber kun engang imellem. Knæene har det godt. I tirsdags løb og gik han 9 km uden problemer 😊.

Jeg har fået det meget bedre i hele kroppen, så der er sket gode fremskridt.
Venstre fod og storetå er stadig lidt stride, men i dag har jeg gået næsten 3 km og været til en times træning hos min fysioterapeut👍 og min krop er glad.
Hosten driller lidt - men længere imellem anfaldene 😊. Har lavet en ny hosteprøve med slim fra lungerne. Resultatet kom i går og jeg har talt med min læge. Prøven viser ikke noget.
Jeg er sikker på at det er healingen der hjælper mig.
Rigtig god weekend og tak fordi du hjælper os.
Hilsen Kirrsten og Heini


Jeg er super tilfreds med både husrensning og fjernhealingen, som jeg er i gang med. Du er en yderst behagelig healer. Jeg sidder og reflekterer på seancen i går. Jeg kan godt sige dig, at jeg får meget ud af vores samtale – tager det ind og bearbejder det. Men det er jo også det der gør at jeg ”rykker” mig. Det er ikke altid, man selv mærker det – ser det. Men da du satte ord på, at jeg ikke havde tankemylder osv, så tænkte jeg over det. Det, at det bliver italesat for mig, gør en stor forskel.

Når jeg tænker tilbage til 2020, så synes jeg godt nok, jeg har forandret mig mere over i den jeg oprindeligt skal være – takket være din hjælp. Tak fordi du roser mig mht mit ”arbejde” med mig selv. Tak for du er den du er.
Mvh
Nin.


Tusinde tak for en kombineret healing og clairvoyance af min datter
Efter at have været ved dig kun én gang med healing og clairvoyance i samme session er min store datter som født på ny, hun har det super godt, hun fik forståelsen af hvorfor tingene var som de var, og nogle super gode redskaber at arbejde med og de rykker virkelig kan vi mærke i familien. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig og familien.
KH.
M

Tak for en god oplevelse, efter behandlingen var jeg meget træt, men ellers ok. Dagen efter om morgenen kunne jeg mærke min gigt i hele kroppen, men det har fortaget sig fuldstændig i løbet af onsdagen.
Jeg har slappet af som du anbefalede mig, og gjort nogle gode ting for mig selv, og glæder mig til næste behandling.
Mvh
A <3


Hej Krystal & HealerHuset

Gennem hele mit kemo-forløb, har healing været en stor grund til at jeg har kunne klare bivirkningerne ved kemo behandlingerne, samtidig har healing også gjort at min psykiske tilstand har været stabil lige siden, og været med til at give mig troen på at alt nok skulle gå. På trods af mit lange forløb med medicinsk behandling har jeg haft ro i min krop - KORT FORTALT, uden healing havde jeg med GARANTI ikke haft sådan en positiv indstilling til mit liv. I de sværeste perioder var healing mit absolutte positive og faste holdepunkt. Jeg kan helt klart anbefale healing hos jer - og til alle mennesker som har diverse udfordringer i livet, eller bare til folk som har brug for mere ro i krop og sind i en travl hverdag, DET VIRKEDE ihvertfald på mig  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak for en altid god behandling Tumps up🏼Tumps up🏼

Mange hilsner

Mette


Juli 2018

Thomas har hjulpet min datter en aften hvor angsten var i top.
Han er meget venlig og fortæller alt hvad han gøre under forløbetSærdeles godvi har været der 2 gange indtil videre og allerede første gang var der ro i min datters krop og sindTumps upjeg kan 100% anbefale stedet hvis du/i går med det samme problem, angst/ocd

Mvh

kafiye


Godmorgen Thomas.
Jeg har det på mange måder bedre efter, at jeg var hos dig i fredags.
Bortset fra at jeg faldt i fælden og troede på en svindler.
Heldigvis mistede jeg ikke yderligere 8500 kr. Takket være din clairvoyante besked en sen mandag aften på SMS.
Jeg glæder mig til at finde ud af hvad jeg vil med mit arbejdsliv.
Jeg har mange drømme om hvad jeg godt ville lave.
Og ved helt sikkert at det bedste for mig er, at være mig selv.
Jeg er mæt af at arbejde sammen med stressede mennesker.
Men elsker jo stadig at arbejde med mennesker.
Jeg vil allerhelst arbejde med at udvikle mig selv og de evner jeg har.
Så jeg ikke igen går helt ned i et sort hul.
Jeg ved at der er traumer i mit liv, som jeg ikke skal gå dybere ind i end jeg har gjort gennem mange år.

Mit fysiske helbred er blevet lidt bedre efter blot en healing og jeg sover bedre nu end jeg har gjort længe, tak.
Vi ses på fredag.
Kh Sonja


TUSINDE Tak for din tid!

Jeg er en 34 årig kvinde, der lidt spontant besluttede mig for at få en healing ved Krystal & HealerHuset. Jeg var I en forvirret livssituation og min krop reagerede i øst og i vest, så jeg havde brug for at får ‘ro’ på kroppen /nerverne mv. Således at jeg ku tænke klart igen.
Jeg vil i den grad sige at healingen gjorde mig afslappet og nærværende, under forløbet.
Dagene efter følte jeg mig ‘lettet’ og mere i balance, det var en rar oplevelse jeg stærkt vil anbefale man får lavet når som helst, man kan komme til det 🌸

Vi ses klart igen 🌸

Venlig hilsen Tanja 🌸


Hej Thomas
Tak for en fin og anderledes oplevelse.

Jeg er tiltrukket af den alternative verden, som jeg sagde, men har ikke prøvet healing som en behandling. Så jeg havde ikke den store forventning.

Men det var fantastisk at komme ind i dit rum med alle de spændende krystaller, dufte og rolige musik ol.

Mærkede ikke det store under selve healingen, udover en masse farver og... den skønne kølende effekt da du lagde stenen på halsen.

Nogen af tingene du sagde gav mening, andre gjorde ikke helt.
Men interessant var det!

TAK for oplevelsen, og alt mulig held og lykke med byggeriet! Sikker på i får skabt et skønt sted!

Namaste

Pia


Hvad giver Fjernhealing mig.... Efterfølgende har jeg fået både clairvoyance og husrensning

Rent tilfældigt googlede jeg “healing” en dag.... jeg havde en tid gået med tanken om, at det måtte kunne hjælpe mig....

Om det var et tilfælde, at min søgen førte mig forbi krystal og healer huset, ved jeg snart ikke....

Med en udførlig beskrivende hjemmeside, og med meget hurtig respons, var jeg ikke i tvivl om det var her jeg skulle søge hjælp.

Jeg stod midt i en krise situation i mit liv. Et knust hjerte, et itu parforhold, og en stress historik, som var mere end 5 år gammel, men som dagligt spøgte mig, var mit sind mildest talt desperat efter RO!

Jeg mærker ting, energier om man vil.... og for første gang i mange år, blev jeg mødt med en forståelse på et meget dybere plan.

Mine frustrationer, hjertebanken og følelsen Af “sammenbrændt hjerne” stod alle i alarmerende signaler og nødhjælp, og jeg aftalte med krystal og healer huset, at jeg skulle have en fjernhealing.

Første gang var telefonisk. Det er svært at beskrive hvad der præcist skete. Men overskyggende følelser var sårbarhed, ro og en utrolig “mæthed i sind og krop”...

Den ro jeg så længe havde savnet, var faktisk vendt tilbage....

Jeg har fået healing 5-6 gange hos krystal og healerhuset nu. En af gangene var imens jeg var på ferie i Italien. - så uanset hvor du befinder dig, kan du altid få hjælp.

Et nyt kapitel i mit liv åbnede sig, med ny bolig. Et hus med fantastisk beliggenhed, men af ældre karakter. Jeg elskede huset, men følte mig ikke rigtig hjemme. - Det var som om huset var “en andens”.

Jeg bookede Krystal og healer huset til at komme til Jylland og lave en hus clearing / rensning.

Her viste det sig der var flere sjæle som havde brug for at få hjælp til at blive sendt over på den anden side, og min følelse af der var trængsel, blev bekræftet.

Dagene efter var vilde. Jeg fik også healing imens de var her i Jylland.

Forestil dig følelsen af når du lige er vågnet efter en perfekt søvn. Den ro og harmoni du har i krop og sind.... sådan havde jeg det. Stress var smeltet væk, og negativt tankemylder forsvundet.

Ro og grounding var i fokus. Og mit hjem.... ja det var som om det var klar til mig... jeg følte at huset blev mit efter den husrensning. - her var rene energier, og jeg kunne trække vejret på en måde som var mere frit og berigende.

Jeg giver krystal og healer huset mine varmeste og mest taknemmelige anbefalinger.

De har hjulpet mig i en tid, hvor sorg, ensomhed og stress var i fokus.

I stedet er min krop og sind blevet fyldt med gode energier, balance og positivitet.

Jeg er “kommet for at blive” med månedlige healinger, for at opretholde indre ro og balance.

Af hjertet tak
JFik healing mod voldsomme smerter i skulderen

Jeg var hos dig Thomas i tirsdags og det var min første oplevelse med healing og jeg var meget skeptisk, men har haft det bedre siden. Der er lidt ømhed i skulderen endnu, men noget bedre. Men er ikke afvisende for en behandling mere.

Hilsen Lis B31/12-17
Som sædvanligt en god healing med fokus på min svimmelhed
Efter ca 10 gange hos Thomas er jeg nu nået så langt, at den daglige svimmelhed er væk efter healing....og tilbage resterer nu kun små "anfald" på ca 5 SEK.

Hilsen
Emiline ?


24/11-17

Hej

Tusind tak for Healing Janne og Thomas.
Det har gjort mig så godt. Jeg kom og var træt, uoplagt, ked, og med smerter i ryg og hofte.
Efter 1 time på briksen, følte jeg at energien strømmede gennem mig, og mine smerter lettede.
Dagen efter var jeg stadig på toppen, og ikke nær så følelsesmæssig langt nede, jeg kunne styre det så flot.
Det er utroligt hvad det giver.
Selv i dag mandag, har jeg haft en god dag, med masser af aktivitet, og uden èn eneste smertestillende pille for ryg og hofte.
DEN SUPER GODE ENERGI FLYDER IGENNEM MIG
EN STOR TAK
Venlig hilsen
Wivi

24/10-17

Jeg oplevede at blive modtaget meget professionelt, men med en dejlig varme og omsorg og det føltes rigtig trygt-

Jeg har efterfølgende fået en stor ro i mig og denne ro har kunnet give mig overblik til at se nogle af de ting i øjnene vi talte om efter healingen. Jeg har fået en følelse af, at være kommet hjem i mig selv og kan meget bedre blive "på min egen banehalvdel". Det føles rigtig dejligt og trygt. Jeg kan varmt anbefale Krystal & HealerHuset og for mit vedkommende er det ikke sidste gang jeg prøver en behandling hos jer - tusind tak.
Jannie Rasmussen


31/5-17

Tak til jer begge for en fantastisk og meget powerfull healing, af to meget kompetente personligheder
Hej Thomas og Janne Tak til jer begge for en fantastisk og meget powerfull 4 hånds healing, af to meget kompetente personligheder, en healing der bragte et trauma fra barndommen op til overfladen, en oplevelse som jeg stadig har svært ved at tro på er sket, og at personen jeg havde følelsen af havde gjort det, virkelig har gjort det. Jeg har i de efterfølgende 2 dage været meget ved siden af mig selv, som om jeg ikke rigtig er tilstede i min krop og selv nu 4 dg efter er jeg mega træt, pirrelig og ked af det, selvom jeg ved det er på en god måde. Jeg er endnu ikke i processen af at sige fra men selv når jeg går tur kan høre mig selv sige nej mens jeg føler en stærk jordkontakt. Jeg vil rigtig gerne booke en ny 4 hånds healing til 800 som aftalt. I må vurdere om jeg allerede skal komme på fredag for at følge processen op eller om det er bedre at vente. Gi gerne lyd hvad tid det passer jer at jeg kommer?
Af hjertet tak
Knus Kit


28/5-17

Hej Janne og Thomas

Under healingen mærkede jeg flere gange en utrolig varme meget lokalt og gætter på at det var det område Janne lige holdt hænderne over.
Jeg fik smerter over lænden, et meget gammelt problem hos mig
På et tidspunkt havde jeg følelsen af at Janne healede mit højre knæ. Det har faktisk længe generet, hvor jeg vågner om natten og ikke kan rette benet ud. Siden i lørdags har jeg følt det som om jeg har haft forbinding om knæet.
I spurgte hvad det er der gør at jeg har svært ved at give slip. Jeg er kommet i tanker om, at jeg som ganske spæd var indlagt. Den gang måtte mor ikke komme ind til sit barn, hun kunne se mig gennem en glasrude. Så meget tidligt i mit liv var jeg adskilt fra min mor i 2 uger, mens jeg lå og var dødeligt syg.
Da jeg kørte hjem fra Holbæk, havde jeg en følelse af en lethed og glæde i hele kroppen og den holdt ved
Tak for dejlig healing og vi ses måske igen en anden gang
Gitte


01/03-2017

Jeg kom til Krystal og Healerhuset for at få healing for træthed og en følelse af at være ved siden af mig selv. Jeg har haft brystkræft for 7 år siden og har døjet med en del bivirkninger efter kemo og diverse operationer. Bla. så har jeg lymfeødem i højre arm og har gået med kompression armbind en del år.

Efter anden gang healing siger Thomas til mig at han tror at han har fået min lymfe til at løbe. I første omgang tænker jeg ja ja den er god med dig. Men et par uger efter har jeg smidt armbindet og jeg har ikke haft det på siden. Det er nu 9 måneder siden og ingen lymfeødem, det virker.

Mange hilsner

Lis Spo
Græsted


20/10-2016

Hej Thomas, og tak for igår. Kom godt hjem..
Jeg er blevet 500 kg lettere oppe i hovedet, intet tankemylder mere. Fik en god og dyb@nattesøvn. Og for 1. gang i laaang laaang tid, kunne jeg huske min drøm???????? - massere af vand Og så har jeg jo fået mere 'selvindsigt' siden igår..
Og thumps up til dig, og takker...

Behnam


Tusinde tak for healing
Stenene & healingen har altså gjort et eller andet, jeg føler, at jeg hviler lidt mere i mig selv i hvert fald på nuværende tidspunkt
Simone


31/10-16

Jeg er kommet hos Thomas igennem 2 år. Thomas er utrolig dygtig og han er en varm og dygtig og hjertevarm person. Jeg kan varmt anbefale ham. ???
Mange hilsener
Ayo

Indkøbskurv