Det siger vores kunder om vores healinger.

Det siger kunderne om healingerne

Juli 2018

Hej Thomas
Tak for en fin og anderledes oplevelse.

Jeg er tiltrukket af den alternative verden, som jeg sagde, men har ikke prøvet healing som en behandling. Så jeg havde ikke den store forventning.

Men det var fantastisk at komme ind i dit rum med alle de spændende krystaller, dufte og rolige musik ol.

Mærkede ikke det store under selve healingen, udover en masse farver og… den skønne kølende effekt da du lagde stenen på halsen.

Nogen af tingene du sagde gav mening, andre gjorde ikke helt.
Men interessant var det!

TAK for oplevelsen, og alt mulig held og lykke med byggeriet! Sikker på i får skabt et skønt sted!

Namaste

Pia


Jeg var hos dig Thomas i tirsdags og det var min første oplevelse med healing og jeg var meget skeptisk, men har haft det bedre siden. Der er lidt ømhed i skulderen endnu, men noget bedre. Men er ikke afvisende for en behandling mere.

Hilsen
Lis B


31/12-17
Som sædvanligt en god healing med fokus på min svimmelhed
Efter ca 10 gange hos Thomas er jeg nu nået så langt, at den daglige svimmelhed er væk….og tilbage resterer nu kun små “anfald” på ca 5 SEK.

Hilsen
Emiline ?


24/11-17

Hej

Tusind tak for Healing Janne og Thomas.
Det har gjort mig så godt. Jeg kom og var træt, uoplagt, ked, og med smerter i ryg og hofte.
Efter 1 time på briksen, følte jeg at energien strømmede gennem mig, og mine smerter lettede.
Dagen efter var jeg stadig på toppen, og ikke nær så følelsesmæssig langt nede, jeg kunne styre det så flot.
Det er utroligt hvad det giver.
Selv i dag mandag, har jeg haft en god dag, med masser af aktivitet, og uden èn eneste smertestillende pille for ryg og hofte.
DEN SUPER GODE ENERGI FLYDER IGENNEM MIG
EN STOR TAK
Venlig hilsen
Wivi

24/10-17

Jeg oplevede at blive modtaget meget professionelt, men med en dejlig varme og omsorg og det føltes rigtig trygt-

Jeg har efterfølgende fået en stor ro i mig og denne ro har kunnet give mig overblik til at se nogle af de ting i øjnene vi talte om efter healingen. Jeg har fået en følelse af, at være kommet hjem i mig selv og kan meget bedre blive “på min egen banehalvdel”. Det føles rigtig dejligt og trygt. Jeg kan varmt anbefale Krystal & HealerHuset og for mit vedkommende er det ikke sidste gang jeg prøver en behandling hos jer – tusind tak.
Jannie Rasmussen


31/5-17

Tak til jer begge for en fantastisk og meget powelfull healing, af to meget kompetente personligheder
Hej Thomas og Janne Tak til jer begge for en fantastisk og meget powelfull 4 hånds healing, af to meget kompetente personligheder, en healing der bragte et trauma fra barndommen op til overfladen, en oplevelse som jeg stadig har svært ved at tro på er sket, og at personen jeg havde følelsen af havde gjort det, virkelig har gjort det. Jeg har i de efterfølgende 2 dage været meget ved siden af mig selv, som om jeg ikke rigtig er tilstede i min krop og selv nu 4 dg efter er jeg mega træt, pirrelig og ked af det. Jeg er endnu ikke i processen af at sige fra men selv når jeg går tur kan høre mig selv sige nej mens jeg føler en stærk jordkontakt. Jeg vil rigtig gerne booke en ny 4 hånds healing til 800 som aftalt. I må vurdere om jeg allerede skal komme på fredag for at følge processen op eller om det er bedre at vente. Gi gerne lyd hvad tid det passer jer at jeg kommer?
Af hjertet tak
Knus Kit


28/5-17

Hej Janne og Thomas

Under healingen mærkede jeg flere gange en utrolig varme meget lokalt og gætter på at det var det område Janne lige holdt hænderne over.
Jeg fik smerter over lænden, et meget gammelt problem hos mig
På et tidspunkt havde jeg følelsen af at Janne healede mit højre knæ. Det har faktisk længe generet, hvor jeg vågner om natten og ikke kan rette benet ud. Siden i lørdags har jeg følt det som om jeg har haft forbinding om knæet.
I spurgte hvad det er der gør at jeg har svært ved at give slip. Jeg er kommet i tanker om, at jeg som ganske spæd var indlagt. Den gang måtte mor ikke komme ind til sit barn, hun kunne se mig gennem en glasrude. Så meget tidligt i mit liv var jeg afskilt fra min mor i 2 uger, mens jeg lå og var dødeligt syg.
Da jeg kørte hjem fra Holbæk, følte jeg en lethed og glæde i hele kroppen og den holder ved
Tak for dejlig healing og vi ses måske igen en anden gang
Gitte


01/03-2017

Jeg kom til Krystal og Healerhuset for at få healing for træthed og en følelse af at være ved siden af mig selv. Jeg har haft brystkræft for 7 år siden og har døjet med en del bivirkninger efter kemo og diverse operationer. Bla. så har jeg lymfeødem i højre arm og har gået med kompression armbind en del år.

Efter anden gang healing siger Thomas til mig at han tror at han har fået min lymfe til at løbe. I første omgang tænker jeg ja ja den er god med dig. Men et par uger efter har jeg smidt armbindet og jeg har ikke haft det på siden. Det er nu 9 måneder siden.

Mange hilsner

Lis Spo
Græsted


20/10-2016

Hej Thomas, og tak for igår. Kom godt hjem..
Jeg er blevet 500 kg lettere oppe i hovedet, intet tankemylder mere. Fik en god og dyb@nattesøvn. Og for 1. gang i laaang laaang tid, kunne jeg huske min drøm???????? – massere af vand Og så har jeg jo fået mere ‘selvindsigt’ siden igår..
Og thumps up til dig, og takker…

Behnam


Tusinde tak for healing
Stenene/healingen har altså gjort et eller andet, jeg føler, at jeg hviler lidt mere i mig selv i hvert fald på nuværende tidspunkt
Simone


31/10-16

Jeg er kommet hos Thomas igennem 2 år. Thomas er utrolig dygtig og han er en varm og dygtig og hjertevarm person. Jeg kan varmt anbefale ham. ???
Mange hilsener
Ayo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *