OM THOMAS EJSING.

Healer & Clairvoyant

Clairvoyant & Healer Thomas Kofoed Ejsing

Det var ikke noget, der blev talt mere om. Men jeg blev klar over, at jeg kunne noget med mine hænder. Min farmor vidste det også, og jeg tror, hun havde de samme evner. Men dengang var det ikke noget, man snakkede om.

Som barn brugte jeg også mine evner, hvis en skolekammerat havde det skidt. Jeg lagde min hænder på ham eller hende, og så fik vedkommende det hurtigt bedre. Jeg syntes allerede dengang, at det var en rar fornemmelse at kunne hjælpe andre.

Det var også i den periode, jeg begyndte at interessere mig meget for sten, som jeg fandt på stranden.

Dengang vidste jeg dog ikke, at jeg kunne leve af mine evner. Så jeg tog en uddannelse i kontor og regnskab, og senere har jeg også arbejdet som IT-konsulent i forskellige virksomheder.

I sommeren 2014 åbnede jeg Krystal & HealerHuset med salg af sten & krystaller, røgelse, CBD, healing, clairvoyance og husrensning for både private og virksomheder.

Her hjælper vi også folk med at afklare mere generelle spørgsmål om tilværelsen.

Når jeg siger vi, er det fordi, at jeg i dag deler klinikken med Janne, som jeg mødte for to år siden - og som jeg har kendt i tidligere liv ❤️

I 2015 startede jeg desuden på Clairvoyancevejleder Skolen i København. Mens jeg fulgte undervisningen der, havde jeg samtidig klienter til clairvoyant vejledning i Krystal & HealerHuset.

For mig er det en stor glæde at hjælpe andre og arbejde med en forståelse af, hvordan krop, sind og ånd hænger sammen i en større helhed.

Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at hjælpe dig, og du er meget velkommen til at bestille tid her til Healing, Clairvoyance, Virksomhedsclairvoyance, Husrensning, Telefon clairvoyance-healing samt Sten og krystal fremvisning her

Krystal & HealerHuset

Indkøbskurv