Historien om Janne Korsled som healer og coach

Janne as a healer

I den inderste del af ledelsen er Janne, der er veluddannet og meget kompetent. Hun bringer en unik kombination af erfaring og empati til vores åndelige fællesskab. Hendes vej ind i den alternative verden begyndte med en passion om at hjælpe andre og støtte dem på deres indre rejse mod balance og velvære.

Jannes behandlinger

Janne har dedikeret sig til at forfine sin ekspertise i healing & healingsmassage, en kunstform, der integrerer fysisk berøring med åndelig energiarbejde. Hendes kyndige hænder og intuitiv forståelse for kroppens energifelter gør hende til en pålidelig guide på vejen til afslapning og indre harmoni. Det er ikke blot som en fysisk oplevelse du vil opleve, men en mulighed for at åbne op for dybere lag af helbredelse, desuden får også nogle gange budskaber under en session, som jeg naturligvis videregiver.

En bred vifte af teknikker at trække på

Janne har en bred vifte af teknikker fra uddannelser, samt viden om energibalancering og krystallernes effekt på kroppen, foruden dette har hun en stor viden og uddannelse om kroppen anatomi, samt dens opbygning af energi punkter, der alle sammen skaber et rum af transformation og selvopdagelse. Hendes venlige og rolige tilgang samt hjertevarme, gør det let for klienter at åbne sig og modtage energien på både det dybeste fysiske og åndelige plan.

Skræddersyet til dine behov

Janne tilbyder personlige sessioner, hvor hun skræddersyr sessionen efter den enkeltes behov. Hun har en fantastisk evne til at skabe et trygt og harmonisk rum, der har gjort hende til en unik leder af firmaet, hvor hun på sin egen magiske vis skaber en velvære og transformation.

Besøg hende her for at opleve Jannes unikke tilgang til krop sind og ånd, samt hendes evne til at facilitere en dyb forbindelse mellem krop og ånd. Lad dig inspirere til at frigive spændinger, genoprette energibalancen og finde indre ro under Jannes kyndige vejledning.

Lidt mere om mig

Det spirituelle har altid været en del af mig. Min første spirituelle oplevelse var, da jeg var fire eller fem år gammel.

En nat så jeg pludselig et stort lys foran mig, og jeg følte, at der var en helt særlig energi i det lys. Så blev jeg bange og kaldte på mine forældre. Men da de intet så, lagde de det fra sig. Da jeg var 11 år, lå jeg i sengen, og pludselig så jeg figuren af ​​​​en mand, der stod for enden af ​​​​sengen. Da mine forældre gik ind på værelset, var han allerede væk. Dette var endnu en oplevelse, som jeg valgte at afvise, i mine teenageår begyndte at høre stemmer kalde på mig til tider.

Jeg skulle blive mere voksen og klar, før det endelig gik op for mig, at alle disse oplevelser ikke bare var min fantasi.

Idag ejer jeg Krystal & HealerHuset, og Thomas hjælper til engang imellem

Min guide forsøgte at tage kontakt til mig.

Jeg har altid befundet godt i den alternative verden og oplever dette som en kæmpe berigelse for mit energiarbejde når jeg skal hjælpe andre. Når jeg hjælper andre, gør jeg det altid ud fra et holistisk bevidsthedsperspektiv, idet jeg ser kroppen, sindet og sjælen som en sammenhængende helhed, hvor hver enkelt mindste celle i kroppen påvirker hinanden.

Vi har alle ubalancer, der udvikler sig over tid og skaber karma. Denne ubalance kan være blevet skabt i dette liv eller et tidligere liv og kan bl.a. stamme fra vores mønstre, overbevisninger, tanker og adfærd. Det vigtigste, vi kan lære, er at elske krop, sind og sjæl – både for os selv og for vores medmennesker.

Jeg mødte Thomas i forbindelse med, at jeg skulle købe nogle spirituelle sten, og siden har vi dannet par. Vi fandt hurtigt ud af, at vi ikke kun havde en fælles interesse for det alternative. Vi havde også mødt hinanden i tidligere liv <3.

Vi har været uadskillelige lige siden. Og I dag deler vi hjem og klinik i vores nye hus i Fløng.

Jeg er både uddannet Life Coach hos Manning Inspire, Mindfulness- og Esoterisk Healer hos Teresa Thaning og jeg har også en uddannelse i healings-massage fra Kilden på Frederiksberg, samt læst anatomi.

Sammen med dig kan jeg hjælpe dig, og du er meget velkommen til at bestille tid hos mig via menupunktet.

Lyt til hjertet her finder du svaret.

Indkøbskurv