Janne´s Baggrund som healer

Min baggrund som Healer og Coach.

Siden jeg var barn har det spirituelle interesseret mig og har haft flere oplevelser i den retning.

Jeg er uddannet Life Coach ved Sofia Manning, Mindfulness, og Esoterisk Healing ved Thanning samt Healingsmassage ved Kilden, Englekort kursus, Kosmetolog og Sosu-Assistent

Det er i den alternative verden jeg altid har befundet mig bedst i, og det er en stor berigelse, at få lov til at arbejde med energi-healing og med en større forståelse af, hvordan krop, sind, sjæl og ånd hænger sammen i en helhed.
Jeg behandler udfra et Holistisk bevidsthed syn, dette da vi mennesker indeholder både den fysiske og psykiske del.
Vi ønsker vel alle at bliver mere hel i krop, sind og sjæl.

Ubalance der er skabt igennem livene, og som stammer fra vores mønstre, overbevisninger, tanker og handling kan have udviklet karma som kan være fra dette livs ubalance men også fra vores tidligere liv.

Dette kan så forsage smerter psykisk og fysisk skavanker i dette liv og udvikle sig til sygdomme, hvis vi ikke lytter efter signalerne der var inden. Måske vi blev født med en sygdom.

Vi mennesker kan tage ved lære af erfaringer vi har bevidstheds gjort os i gennem tiden og livene og vil skabe mere balance i krop, sind og sjæl ved at handle udfra den nye viden.

Jeg vil mene at det vigtiske vi alle kan lærer er at vælge at stå i kærligheden med krop, sind og sjæl, både til os selv og vores medmennesker.

Janne behandler hovedsageligt i Hvidovre men til tider også Holbæk i ulige uger.

Krystal & HealerHuset

Lyt til hjertet her finder du svaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *