Historien om Janne Korsled som healer og coach

Janne as a healer

Det spirituelle har været en del af mig lige siden jeg var barn. Jeg havde min første spirituelle oplevelse som fire-fem årig.

En aften så jeg pludselig et stort lys for mig og havde en fornemmelse af, at der var en helt speciel energi i det lys. Jeg blev dengang bange og kaldte på mine forældre. Men de kunne intet se og slog det hen.

Som 11-årig lå jeg i min seng, da jeg pludselig så skikkelsen af en mand stå for enden af den. Da mine forældre kom ind på værelset, var han væk. Det var endnu en oplevelse, som jeg valgte at slå hen, selvom jeg derefter i mine teenageår til tider begyndte at høre stemmer, der kaldte på mig.

Det var først som voksen, at det endelig gik op for mig, at alle disse oplevelser ikke bare var min fantasi.

Det var min guide, som forsøgte at tage kontakt til mig.

Jeg har altid befundet mig bedst i den alternative verden og oplever det som en stor berigelse at arbejde med energi-healing. Når jeg behandler, gør jeg det altid ud fra et holistisk bevidsthedssyn, hvor krop, sind og sjæl ses som en helhed, der hænger sammen, og hvor de enkelte dele påvirker hinanden.

Vi kan alle have en ubalance, der med tiden kan udvikle sig og give karma. Ubalancen kan være skabt i dette eller tidligere liv og stammer fra vores mønstre, overbevisninger, tanker og handlinger.

Det vigtigste, vi alle kan lære, er at stå i kærligheden med krop, sind og sjæl - både til os selv og til vores medmennesker.

Jeg mødte Thomas i forbindelse med, at jeg skulle købe nogle sten og krystaller. Vi fandt hurtigt ud af, at vi ikke kun havde en fælles interesse for det alternative. Vi havde også mødt hinanden i tidligere liv <3 .

Vi har været uadskillelige lige siden. Og I dag deler vi hjem og klinik i vores nye hus i Fløng.

Jeg er både uddannet Life Coach hos Manning Inspire, Mindfulness- og Esoterisk Healer hos Teresa Thaning og jeg har også en uddannelse i healings-massage fra Kilden på Frederiksberg.

Krystal & HealerHuset

Sammen kan jeg hjælpe dig med healing og healingsmassage, coaching samt med sten, krystaller, sten, røgelse, smykker, og du er meget velkommen til at bestille tid hos Janne til healing, healingsmassage eller coaching.

Lyt til hjertet her finder du svaret.

Indkøbskurv