Find dit kraftdyr

Sten kraftdyr

Sådan finder du dit Kraftdyr

Alle har et kraftdyr. Du kan her få et tip til hvordan du finder, forbinder og udvikler et godt forhold til din ånd og dit kraftdyr.

Uanset hvordan du gør det, om det er igennem drømme, meditation, observation i naturen, er der mange måder at finde ud af, hvilket kraftdyr der tilhører dig.

Husk, at du sandsynligvis vil udvikle relationer til flere kraftdyr, der vil guide dig i forskellige faser af dit liv.

Regel nr. 1: Lad dit kraftdyr vælge dig, og ikke omvendt

Der er mange måder at finde ud af, hvilket kraftdyr der forbinder med dig. Når du starter på denne rejse, er det vigtigt at huske, at et kraftdyr ikke kan vælges. Det “vælger” dig.

I de fleste tilfælde vil kraftdyr være det der er mest til stede, når du “rejser” ud af din almindelige sindstilstand, såsom under meditationer, dagdrømme, drømme om natten eller andre ændrede bevidsthedstilstande.

De kan også komme til dig i deres fysiske form. Du vil måske bemærke dem fordi de har en usædvanlig opførsel, eller fordi du tit møder dem igen og igen på kort tid.

Her vil jeg vise dig hvordan du bl.a. kan finde dit kraftdyr

At finde sit kraftdyr kan være svært, men der er mange måder du kan afprøve. Her er nogle af de mest almindelige måder at komme i gang på:

Se i naturen og observer alt omkring dig. Vær opmærksom på dyr og deres opførsel.
Vær opmærksom, når et dyr vises i dit liv på en måde, der er markant, for eksempel har en usædvanlig opførsel, dette kan være et tegn på at dit kraftdyr, prøver at fange din opmærksomhed.

Se efter gentagne møder med dyret enten i dets fysiske eller symbolske form (som objekt eller billede).

Læs bøger om dyr og reflekter over et dyr, der skiller sig ud for dig.

Mediter på det, enten med den generelle hensigt, at finde dit kraftdyr, eller på et bestemt dyr, du har fundet som tidligere beskrevet.
Prøv en guidet meditation så du kan finde dit kraftdyr her: https://youtu.be/vyS0GTX5onU

Vær opmærksom på dine drømme med dyr.

Trommerejse

Med rommerejser, er det muligt at finde sit kraftdyr. Kraftdyret er din vejleder, ven, og den der beskytter dig i det vi kalder den normale bevidsthed. På den anden side af “den normale bevidsthed” er det muligt at kommunikere gennem både tale, tanker og alle de andre sanser, høre, se, lugte, smage mm, med de væsner man møder. Når du møder med dit kraftdyr, er det anbefalelsesværdigt at få aftalt med det hvad der skal til for at ære og opretholde forbindelsen mellem jer. Betragt forbindelsen som var det et normalt venskab mellem mennesker.

Hvad skal jeg gøre, når jeg har fundet mit kraftdyr:

Lær så meget som muligt om dit kraftdyr. Observer det, når du ser det i dets fysisk form, lær om det i bøger eller på nettet, føl det, forestil dig det.

Skriv hurtigt kvaliteterne og egenskaberne ned for det dyr, du mener er dit kraftdyr Se evt. dem du kan vælge i menuen nedenunder her på siden.

Tænk ikke for meget på det, svar så hurtigt som muligt på disse spørgsmål, og se om du kan finde flere ligheder:
Hvordan har dyrets egenskaber relation til dig?
Hvordan forbinder du, dyret og det det repræsenterer, med oplevelser, du har eller har haft i dit liv?
Hvis dit kraftdyr havde en stemme, hvad ville det så sige til dig lige nu?
Hvordan har du det med dyret og dets tilstedeværelse?
Hvis du mødte dit kraftdyr personligt, hvordan ville du da føle? Gå tilbage til rødderne, til øjeblikkets følelsesmæssige udspring: Var du bange? Føler du dig truet? Var du glad for at se dit kraftdyr?
Er der forbindelser mellem dit kraftdyr og situationer eller begivenheder i dit liv?
Er der sammenhæng mellem, hvad du føler for dit kraftdyr, og følelser, du har i andre områder af dit liv? Se, om der opstår nye følelser eller sammenligninger, da de måske har været ude af din bevidsthed indtil nu.

kraftdyret kunne repræsentere dine følelser, men også en person, en begivenhed eller en situation fra dit tidligere eller nuværende liv.
Hvilke egenskaber forbinder du personligt med dit kraftdyr?
Se på karakteristika eller træk eller imaginære kvaliteter eller symboler, som du typisk giver dit kraftdyr. Dette er et godt udgangspunkt for at skabe betydninger og udvikle en stærkere forbindelse med din dyreåndsguide eller guider.

Hvordan fremstilles dyret typisk af samfund eller åndelige traditioner?
Du kan også se på det almindelige billede eller generelle kulturelle fortolkninger, der typisk tilskrives dit kraftdyr. kraftdyr kan være gennemsyret af denne generiske betydning. Medtag dette perspektiv i udforskningen for at finde dit kraftdyr eller brug det til at supplere din forståelse. kraftdyr tilbyder ofte ordspil eller et ordspil for at afsløre en dybere besked. Vær opmærksom over for denne type tilknytning, når du prøver at finde betydningen af kraftdyr.

Af kraftdyr findes bl.a.:  (Kan købes hos Krystal & Healerhuset ved at trykke på navnet).

Coyote
Pindsvin 
Hare – Kanin
Bjørn
Isbjørn
Bison okse
Ørn
Slange
Ulv
Hest
Egern
Gribben
Los
Sommerfugl
Guldsmed
Puma
Kolibri
Ræv
Mariehøne
Fønix fugl

Indkøbskurv