Hare – Kanin

Plus evt. fragt.kr. 350.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Hare – Kanin ca 5 cm.

Kaniner & harer giver held, magi, varme, seksuel aktivitet, fertilitet samt succes, men kan også betyde flygtighed eller overflod. Kaninen/haren symboliserer et tillidsfuldt kærlighedsforhold – eller et ønske herom. Den kan også fungere som en guide, der viser dig den rigtige retning i livet.

Kaninen er kædet til måne cyklussen. Og på blot 28 dage, kan den klare sig selv, som alle andre voksne kaniner.

Når der arbejdes med haren – Kaninen

Når du arbejder med haren og kaninen behøver du ikke bruge en masse tid og energi på dine omgivelser eller aktiviteter, før du opdager, hvordan det hele manifesterer sig på den mest legende måde.

Kaninen og haren symboliserer også

Kaninen har dog en mixet symbolisme der bl.a. også er frygt og overblik, men hvorfor nu det? Fordi de stivner, når der kommer et rovdyr i nærheden af dem, eller hvis de bliver overraskede. Det er med andre ord ikke en kamp flugt reaktion, men nærmere en tillært attitude. De fleste rovdyr genkender byttet på grund af dets bevægelser. Det er kaninens evne til at stivne, der gør den rigtig svær at fange, og finde.

Arbejdet med kaninen

Når vi arbejder med kaninen kan den vise os, at er vi usikre i vores tilværelse, og i overført betydning er det jo så godt at stivne, gøre ingenting for at få overblikket (skabe et helikopter overblik). Bliver vi ved med at arbejde med kaninen, f.eks. mediterer med den, vil det tage 28 dage før vi ved nøjagtigt, hvad vi skal gøre, og hvilken retning vi skal gå. Kaninen gør aldrig noget step by step, selvom den må gå tilbage over det gamle areal. Den kommer altid frem i lange, hurtige hop. Selv om vi nogen gange må gå tilbage, tilbage i tiden, vil vi, når der arbejde med kaninen, være i stand til at indhente det forsømte rigtig hurtigt.

Kan også betyde

Kaninen formere sig meget og er kendt for dette. Når vi arbejder med kaninen kan det indikerer, at en cyklus af befrugtning er ved at manifesterer sig i vores liv. Cyklussen kan have et stort potentiale, men vi må være tålmodige og lade den naturlige rytme arbejde for os, så der ikke bliver gjort noget over ilet. Dette er således ikke tiden til at fremtvinge fremad gående bevægelser.

Kaninen viser os med andre ord, hvordan vi genkender de tegn på frugtbarhed omkring os, bl.a. ved at tune ind på måne cyklussen, så vi kan bruge dem til vores bedste. Dette vil over tid gøre os mere frugtbare i alle aspekter i vores liv. Inden 28 dage vil du se, hvordan fremgang og forandring manifesterer sig på nærmest magisk vis ved arbejdet med kaninen/haren.


 

Regnbue flourit hare – kanin
Kommer i en vid kombination af farver, der er forbundet med fluoritter, såsom lilla, blå, grøn, klar og gul og på denne måde blander alle eller flere egenskaberne for hver farve den indeholder.

Fluorit er en stærkt beskyttende og stabiliserende sten, der er nyttig til at skabe jordforbindelse og harmonisering af åndelig energi. Når man arbejder med de øvre chakraer, øger fluoritten dine intuitive evner, forbinder det menneskelige sind med universel bevidsthed og udvikler forbindelse til ånden. Fluorit forankrer yderligere intuitiv indsigt i det fysiske plan, hvilket tillader mental og fysisk koordinering.

Fluorit øger dine mentale evner, hjælper med hurtig organisering og behandling af informationer der kommer, og kan bringer mental klarhed og stabilitet i en ellers kaotisk situation. Fluorit absorberer negative energier fra omgivelserne og er effektiv i Chakra rensning. Fluorit kan også beskytte brugeren mod psykisk manipulation. Fluorit bør renses tit.

Grøn Fluorit hjælper adgang til intuition. Grøn Fluorit kan grounde og absorbere energi, herunder energier i dine omgivelser. Brug grøn fluorit til at rense og genskabe chakraerne.

Lilla flourit stimulerer det Tredje øje chakra og bringer en vis fornuft til psykiske intuitioner. Brug lilla fluorit, når du virkelig ønsker at fokusere på åndens udtryk, og præcist videreformidle dets budskaber.

Hvid Fluorit bruges på krone-Chakraet for at skabe en forbindelse af personlige og åndelige energier. Hvid flourit justerer alle chakraerne og hjælper dig med at se, hvad der holder dig tilbage i din åndelige udvikling.

FYSISK: ADD / ADHD, Aids Koncentration, Artritis, knogle skørhed, Knogle forstærkning, Knogler der er brækket, Tandpine, Spiseforstyrrelser, Fokus, Galleblære, Herpes, Nyresygdomme, Lunger, Hukommelse, Ernæring, Smerter, Lungebetændelse, Reumatisme, Milt, Sår, Virus

EMOTIONELT: fornægtelse, fjerne Negativitet, spiseforstyrrelser, følelsesmæssig balance, ærlighed

SPIRITUELT: Grounding, øger og forbedrer Intuition, Manifestation

 

Husk at rense dine sten og krystaller 1 gang om ugen , se hvordan man kan rense og oplade dem her.


Rosenkvarts Afrika er kærlighed, ro og harmoni og en sten der lærer os tilgivelse. Den giver tryghed og er god mod skadelige strålepåvirkninger. Den styrker kærlighedskraften i dit liv og fremmer harmoni og balance. Den virker beroligende. Rosenkvarts er kendt som kærligheds stenen. Den fremmer kærligheden omkring og i dig. Det er ofte rosenkvartsen eller bjergkrystallen, som er den første sten folk køber.

Den er en nem sten at arbejde med og kan nemt bruges sammen med andre sten. Rosenkvartsen er en meget blid sten, som lærer os at tilgive. Den er også beroligende, samt den skaber bedre balance og harmoni mellem krop og sind. Rosakvarts er også en sten, som bruges til at afskærme skadelige stråler, men dog er oftest en klump af rå rosakvarts som bruges til dette formål. Rosenkvarts eller Rosakvarts findes i Brasilien, Madagaskar og USA.

Rosenkvarts er kærlighedsstenen over alle kærlighedssten, ydermere giver den, fred og velvilje. Som et skumbad til dine følelser, breder dens varme energi sig ud over dig og omfavner dig, den bader dit hjerte forsigtigt og blidt i et lyserødt krystal-lys.

Det er en utrolig vidunderlig følelse i de mørke vinternætter, eller når som helst du måtte have brug for det. Prøv at lægge eller tage et stykke rosenkvarts med i dit bad, den vil vitaliserer din hud og på nærmest magisk vis suge alt smerte væk. Du kan også lave en rosenkvarts eliksir ved at lade din rosenkvarts ligge i en kande vand natten over og bruge dette vand topisk, til at vaske dit ansigt med om morgenen, dette bringer din ungdommelige hudfarve tilbage til dig.

Vægt 0.150 kg
Vælg sten type:

Rosenkvarts hare, Regnbue flourit hare

Du kunne også være interesseret i...

  • Sodalit ørn som kraftdyr

    Sodalit Ørn kraftdyr

    Plus evt. fragt.kr. 295.00 Tilføj til kurv
Indkøbskurv