Azurit blåbær

Plus evt. fragt.kr. 629.00kr. 729.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Azurit blåbær

Azurit er blåbærfarvet, og kendt som en “stone of heaven”.

Stimulere følelsen af ​​det himmelske selv, og det at opnå en psykiske udvikling. Den er meget rensende og stimulerende på det “tredje øje”, og giver dig den nødvendige vejledning der skal til for at din spiritualitet kan udfolde sig. Den højner dine kreative evner og eliminerer ubeslutsomhed. Den fylder intellektet med kærlighed og hjælper med at kommunikere med et åbent hjerte.

Clairvoyance

Azurit er med andre ord en clairvoyance sten, der også er god ved tydning af horoskoper og stjernelæsning. På nærmest magisk vis åbner den sindet for alt der er gemt og glemt i din spirituelle læring og aktiverer dit tredje øje. Den vil samtidig styrke dine kommunikative evner, og hjælpe dig til bedre at kunne vidre give dine evner.

Den hjælper dig med at udvikle det tredje øje og psyken. Der er ingen sten, der har så rent et blåt skær som denne Azurit, og dens farve har nøjagtige den samme frekvens som det ” tredje øje” og kan bruges som et naturligt redskab, til at aktiverer det tredje øjes energi center.

Dette er den perfekte sten for alle, der vil være en elev af livet. Azurit kan være en god støtte i fastholdelse af nye opfindelser og idéer. På højere niveauer kan Azurit bruges til at styrke det astrale og æteriske legeme, hvilket gør dig mindre sårbare over for psykiske angreb. Denne sten kaldes “blåbær” på grund formen og farven; samt dens interne sammensætning af azurit og chrysocolla samt i nogle af dem malakit.

Den vækker udviklingen af ​​det psykiske selv, og giver mulighed for indsigt i alle områder af dit liv. Hold blot Azuritten i hånden og bed om at de besværlige tanker fordufter, og se hvad der sker.

Azurit hjælper din: knoglestruktur, nyrerne, lymfesystemmet, milt samt skjoldbugskirtel. Er god at have ved sig ved kemoterapi. Den hjælper med afgiftning af kroppen, og er god mod kramper og tics.

Vægt N/A
Azurit:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Indkøbskurv