angst og Stress

Stress og angst 8 krystaller der lindre

Stress repræsenterer for nogle en uundgåelig del af livet. For nogle kan Stress også være som et krydderi på livet – for kommer du det i i de rigtige mængder forbedrer det smagen af ​​en f.eks. en hovedret, kommer du for lidt i bliver det smagsløst, kommer du for meget i bliver det stærkt og måske endda kvælende. Med andre ord, hvis du er rustet til at håndtere stress, kan det være fantastisk, og få os til at præsterer mere, som takle nye og spændende udfordringer, bliver det for meget bliver det overvældende, og kan føre til tilstande af angst og andre sygdomme.

Stress & angst hvordan påvirkes vi?

Stress og angst påvirker alt, hvad vi gør, tænker eller føler. Det kan også påvirke vores kropsfunktioner. Vi kan opleve og håndtere stress forskelligt, men tegnene manifestere sig også på forskellige måder:

Stress tegn på det fysiske plan: muskelspændinger, hyppige forkølelser og infektioner, allergier, diarré eller forstoppelse, fordøjelsesbesvær, sår, hyper ventilering, hjertebanken, kvalme, forhøjet blodtryk, hjerteproblemer, seksuelle problemer, menstruationsproblemer.

Stress tegn på det psykologiske plan: Manglende evne til at koncentrere sig eller træffe selv enkle beslutninger, hukommelsestab, depression, angst, negativ tankegang, humørsvingninger, frustration, irritabilitet, manglende motivation, selvtillid og selvværd.

Adfærdsmæssige stress tegn: Øget afhængighed af kaffe, rygning, alkohol, eller stoffer, arbejdsnarkomani, par forholdsproblemer, selv bebrejdende, søvnløshed, hensynsløshed, aggressiv og flere vredes udbrud.

1. hvordan kan man så overvinde et angst/stress anfald: Ametyst

Ametyst kan for nogen være vores frelser de dage, hvor vi føler os under stort pres, og det ser ud til, at alt vil gå galt. Ametyst bringer klarhed så du kan slappe af i sindet, samtidig med at Ametysten hjælper os med at forstå, hvad der forårsager stressen i kroppen. Denne smukke krystal hjælper dig med at reducere angst symptomerne og tiltrækker de rolige og fredelige energier.

Sådan kan du bruge Ametyst til at mindske angst og stress:

Bær et stykke ametyst i lommen, bh´en eller andre steder på kroppen, nogle køber engletape på apoteket og klistre stenen fast direkte på huden, andre bruger en halskæde med ametyst i blot for at nyde den beroligende energi der kommer fra krystallen igennem hele dagen (husk den skal renses efterfølgende)
hav et stykke ametyst under din seng/madras/hovedpude i dit soveværelse for at skabe en rolig atmosfære, og få en bedre søvn.
Øv meditations teknikker, mens du holder en ametyst i din hånd, forestil dig et rektangel, nede i højre hjørne er der en prik, den skal hele vejen rundt i rektanglet, så inden du begynder at bevæge prikken op visuelt til top højre hjørne, så trækker du vejret ind, mens prikken bevæger sig op ad og du tæller til fire, når den er kommet op holder du en pause i vejrtrækningen mens du tæller til fire, for derefter at bevæge sig over i venstre top, mens du puster ud og tæller til fire, og sådan fortsætter du rundt mens du skiftevis holder vejret i alle hjørnerne og skiftevis puster ind / ud efter du har holdt vejret.

2. Blonde Agat hjælper med stressende, presset/spændt kommunikation

Den fantastiske blide, lyseblå sten kan være yderst hjælpsom i situationer, hvor kommunikationen med andre mangler, intensiteten er høj, og situationen er meget stressende. Blonde Agat er utrolig effektiv til at overvinde kommunikationsvanskeligheder og misforståelser.

Sådan kan du bruge Blonde Agat:

Bær et stykke Blonde Agat i lommen, bh´en eller andre steder på kroppen, nogle køber engletape på apoteket og klistre stenen fast direkte på huden i halsområdet, andre sætter den i en halskæde https://krystal-healerhuset.dk/vare/kobber-guldbelagt-kaede55-cm/ blot for skabe en bedre kommunikation med andre igennem hele dagen (husk den skal renses efterfølgende)

3. Skab balance i følelserne, her kommer vi ikke uden om Rosenkvarts som er fantastisk i stressende tider

Selv kærlighed og medfølelse er meget vigtigt for alle i stressede tider, og Rosenkvarts/rosakvarts fungerer netop som en sådanne. Det er også et kraftfuldt redskab til at skabe følelsesmæssig balance, og holde os centreret under situationen der er nærmest sprængfarlige.

Sådan bruges Rosenkvarts:

Brug rosenkvarts sten for at nyde dens blide og meget kærlige energi
Mediter med den, på samme måde som med ametysten, din håndflade
Hav altid flere stykker rosenkvarts under din seng og rundt om i dit soveværelse for en blid og kærlig atmosfære

4. Kom ind i dig selv, i tider med modgang med Himalaya Bjergkrystal

Himalaya Bjergkrystal, er kendt som master healer, og er et fantastisk power fuldt redskab, der hjælper os med at finde den indre følelse af fred, samt overskuddet, netop det har vi brug for i tider hvor vi befinder os i nød og anspændte tider. Himalaya Bjergkrystal kan effektivt bruges til at hjælpe os med at forblive centreret i spændte situationer.

Sådan bruges Himalaya Bjergkrystal:

Brug klare krystaller for at hjælpe dig med at forblive centreret hele dagen, gerne i lommen en bh, eller i et smykke
Placer evt. stykker og lav et krystal Grids (det kan være du laver en cirkel af Himalaya Bjergkrystal), dette kan forstærke energierne i de andre sten, så do booster energien til dig selv og de andre stens indvirken på dig (er ikke at anbefale i soveværelset)
Himalaya Bjergkrystal er en af ​​de mest effektive krystaller til healing af kroppen og mange shamaner og reiki/healere bruger dem i deres arbejde, som man har gjort igennem millioner af år.

5. Frigør spændingerne og reducer angst med Sort Turmalin

Sort Turmalin er en kraftig og meget power fuld sten, den bruges til at beskytte mod enhver form for negativ påvirkning, men også i husrensninger. Den betragtes som en af ​​de bedste sten til at beskytte mod skadelige EMF’er (elektromagnetisk stråling). Under stressende tider bruges den til at genvinde følelsesmæssig balance og stabilitet.

Sådan kan Sort Turmalin bruges:

Anbring den nær din bærbare PC/TABLET/TELEFON/COMPUTER for at beskytte mod skadelige EMF’er
Brug sorte turmalin til at drage fordel af dens vitaliserende / renegerende effekt på kroppen, herunder når du vil prøve at slappe af hvor den vil hjælpe dig med at frigøre spændinger

6. Sodalit reducer angst og lette panikanfald:

Sodalit omtales ofte som fredens og talerens sten. Den kan hjælpe os med at berolige sindet og lette panik/angst anfald, og den er da også ekstrem nyttigt til at forhindre os i at blive for følelsesladede. Den stimulerer selvtilliden, selvudfoldelse, og giver os en følelse af ro samt hjælper os med at frigøre spændinger, angst og frygt.

Sådan kan Sodalit bruges:

Brug Sodalit i dit soveværelse for at skabe en behagelig atmosfære
Hav altid Sodalit med dig i lommen, hav det evt. også i en halskæde https://krystal-healerhuset.dk/vare/kobber-guldbelagt-kaede55-cm/
Hav den i hånden når du har brug for at slappe lidt af.

7. Overvind depression og angst med Lepidolit

Lepidolit menes at være en effektive sten til stresslindring. Den indeholder naturligt lithium, som bruges i angstdæmpende medicin. Den bringer balance i stressede perioder, hvor vi føler os følelsesmæssigt overvældede eller er for bekymrede.

Brugsvejledning:

Placer Lepidolit på hjerte-området det vil hjælpe dig med at genvinde din følelsesmæssige balance.
Brug Lepidolit til at nyde dens ekstremt beroligende energi om dagen, hav den i lommen eller klistre den direkte hvor hjertet er med engle tape fra apoteket.
Hav det tæt på din seng, således vil du modtage dens vitaliserende og fredelige energi, mens du sover.

8. Overvinde dine angstanfald med Shungit

Denne mystiske sorte sten kan bruges til at lindre angst og forhindre søvnløshed. Dette er en meget gammel, og meget helbredende sten. Den tiltrækker fred, ro og beskyttelse, og fjerner emf stråler, og kan rense dit drikkevand for urenheder.

Brugsvejledning:

Shungit betragtes som en af de bedste sten til at beskytte mod emf-stråler, placer den nær bærbare computere, routere, computere, telefoner, og andet der udsender stråling som tv radio mm.
Bær Shungit armbånd eller sten på kroppen for at drage fordel af dens vitaliserende og rensende effekt på kroppen og dens energi.
hav shungit kugler derhjemme eller på dit kontor, for at beskytte dig mod negativ påvirkning for emf eller andre personer.

Vi gør yderligere opmærksom på, at sten og krystaller ikke er er medicin, og derfor ikke kan diagnosticere, behandle eller kurere sygdomme.

Af juridiske hensyn oplyses, at sten og krystaller ikke har en videnskabeligt medicinal godkendelse

Dette blogindlæg er skrevet med det formål at informere og oplyse. De er på ingen måde ment som en erstatning for samarbejdet med læger og medicinske eller farmaceutiske myndigheder, nærmere tværtimod.

Indkøbskurv