Shungit poleret

Plus evt. fragt.kr. 50.00kr. 80.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Shungit poleret 2-3 cm & 4-6 cm.

Shungit poleret er en af de mest populære naturlige materialer der er til stede her i verden (både fra synspunktet af dens æstetiske egenskaber og dens unikke evne til at have en gavnlig virkning på den menneskelige sundhed).
Ja, det er de transformationer, der opstår i den biologiske energi med shungit blot ved at have den på sig. der forskes regelmæssigt i shungits egenskaber og man har lavet nogle virkelig betydningsfulde opdagelser.
Shungit er et helt unik mineral som besidder levende energi. Det indeholder fullerener – en sjælden carbon udgave i form af hule sfæriske molekyler. Hvis du sætter et stykke sungit i en beholder med almindeligt postevand vil det ændre sin struktur og vil have smeltevandet-lignende struktur. Og de fordelagtige egenskaber smeltevandet har, har netop været kendt siden oldtiden. Denne Shungit har unikke antibakterielle egenskaber og kan desinficere luften rundt om dig.

Geopatiske zoner påvirker os

Beskytter dig mod alt den negative elektromagnetisk stråling og geopatiske zoner, som påvirker os, og dette ekstraordinære naturlige mineral absorberer alle “dårlige” bølger/stråler. Desuden skaber det såkaldte “torsion felter” som aktiverer de selvhelbredende processer i den menneskelige krop, og kan bruges i forbindelse med forskellige kroniske sygdomme, hvor det vil gøre immunsystemet stærkere.
Udover den åbenlyse sundhedsforbedring og de helbredende fordele, shungit fliser har, er shungit meget slidbestandig, der kan modstå både høje og lave temperaturer.

Det er blevet bevist at Shungit:

• Forbedrer kroppens healingssproces i den postoperative periode og efter fødslen;
• Aktiverer interne mekanismer i den menneskelige krop som gør den selvregulerende;
• Lindrer stress og spændinger;
• Fjerner følelsen af træthed;
• Lindrer hovedpine;
• Sikrer psykisk rehabilitering;
• Understøtter beskyttende funktioner i kroppen;
• Gendanner stofskiftets funktioner
• Øger effektiviteten af konventionel terapi (dvs. der er en hurtigere bedring for en række sygdomme);
• Accelererer rehabilitering efter akut forgiftning, accelererer eftergivelse i tilfælde af akut forværring af kroniske sygdomme – mavesår sygdom, kronisk bronkitis, etc.
• Forbedrer tilstanden af mennesker med hypertensive lidelser;
• Normaliserer blodtryk og hjerte-kar-system;
• Forbedrer søvn;
• Lindrer af angst og hyper excitabilitet, samt stopper usædvanlige følelsesmæssige reaktioner;
• Fjerner helt patogene mikrober (indgåelse af børn sanatorium Seagull).

HVORDAN BRUGES Shungit i krystal terapi og hvordan virker de?

For det første er de medvirkende til at fjerne smerter hurtigt og let i benene, ryggen, nakken og lindrer muskeltræthed. Derudover øger de stofskiftet og hjælper med at slippe af med overskydende kropsfedt. Og vigtigst af alt, dette er en simpel procedure, der er en medhelbreder og lindrer nervesystemet. Dette resulterer i fjernelse af hovedpine, lindring af depression og afslapning af hele kroppen.
Her er en mere detaljeret liste over sygdomme, som shungit har været brugt til igennem 2 billioner år i Rusland:
Sygdomme i led
Sygdomme i rygsøjlen
Søvnløshed
Stress
Hovedpine
Pludselig humør svinger
Forstoppelse og diarré
osteochondrose
varikositet
Atrofi af muskler
osteomyelitis

De mest nøjagtige og mest effektive stenmassager udføres i et SPA. Men dette betyder ikke, at hjemmebehandlinger kan skade eller være ineffektive.
Der er kun 3 kontraindikationer: graviditet, hudsygdomme og sygdomme, hvorpå enhver massage er forbudt, såsom blå mærker, knækkede knogler, indre skader. Generelt kan enhver udføre proceduren, hvilket generelt ikke vil være værre end den i en SPA.

Den nemmeste og mest effektive hjemmesession kan være i et badeværelse eller i et bad.

Opvarm stenene op til 40 grader i 15-20 minutter. For at gøre det skal du bare lægge dem ned i vandet og måle temperaturen med et almindeligt vandtermometer til børn. Læg aromatiske olier på din hud, mens stenene opvarmes. Lavendel, mandarin, kamille og basilikumolier er det bedste til denne terapi.

Alle vores shungit produkter er lavet af ren shungit fra Zazhoginsky i rusland (fra vores sted Kan du anvende shungitten uden begrænsninger, og er ugiftige). Der er andre shungit miner i Karelen (rusland), fx. Nigozersky området, men shungit fra Nigozersky adskiller sig betydeligt fra shungit i Zazhoginsky området i dens egenskaber, Bla. har de ikke så kraftige, og har ej de samme sunde egenskaber, der tilskrives shungiten. VÆR FORSIGTIG med at købe shungit uden for Zazhoginsky! På Internettet er der flere sælgere, der sælger shungit af en rigtig dårlig kvalitet. SÅ pas på efterligninger!
I overensstemmelse med kvalitetscertifikat af 6. august 2011, er shungit fra Zazhoginsky området kategoriseret som klasse I. OG kan anvendes uden begrænsninger. og er ugiftige. Certifikat kan fremsendes pr. opfordring

og se vores Rå Shungit her

Vægt 0.022 kg
Størrelse

,

Indkøbskurv