Turmalin krystal Kvarts Poleret Str. S/M

Plus evt. fragt.kr. 45.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Turmalin Kvarts Poleret Kval A

Denne Turmalin krystal renser og forstærker egne energier og beskytter mod negativitet, den danner et kraftfuld skjold omkring dig, og afhængigt af hensigten, forstærker og returnere den afsenderens negative energier, eller konvertere den negative energi til positiv. Giver jordforbindelse, styrker kroppens energifelt mod udefra skadelige påvirkninger. Dens befriende magt mod negativ energi kan bruges til at hjælpe os med at samle den nødvendige styrke, og afhjælpe negative eller fjendtlige relationer og situationer. Afbalancerer yin / yang energier. Psykologisk, lindre selv-sabotage, skyggesider, harmoniserer meridianer, samt de subtile organer og chakraerne.

Chakra: Alle
Vibrerer på nummer 4
Fødselstegn: Skorpion
Forbedre energien og beskytter dig
Element: Luft

Turmalin kvarts krystal har energierne fra både turmalin og bjergkrystal / kvarts.

Sort Turmalins rensende og groundende indflydelse på kvartsen holder den fri for alt negativitet. Kvarts forstærker den Sorte Turmalins rensende energier.
Kombinationen af Kvarts og Sort Turmalin gør denne krystal til et rigtig power fuldt værktøj hvis du ønsker at fjerne dårlige vibrationer.

De lange sorte tråde som optræder i kvartsen styrker kroppens energifelt mod eksterne påvirkninger og skaber et energetisk skjold mod skadelige stråler. Turmalin kvarts krystal renser auraen og fjerner de energimønstre, der resulterer i stagnation. Turmalin kvarts hjælper med at fjerne dine skyggesider.
Denne krystal hjælper dig med at forstå og håndtere fjendtlige situationer og parforhold. Fjerner på magisk vis destruktive og slidte adfærdsmønstre. Er nyttigt for de mennesker, der har brug for hjælp til at forblive på den åndelige vej.

Styrker immunforsvaret, behandler gigt, giver smertelindring og hjælper med at tilpasse rygsøjlen. Kvarts er en master healer og kan bruges til enhver tilstand. Stimulerer immunforsvaret og bringer kroppen i balance. Hjælper med blod cirkulationsforstyrrelser og styrker venens struktur.

Hvis du bærer en Turmalin kvarts på dig, vil du skabe en boble af lys og beskyttelse omkring dig. Det er en af de fantastiske sten du kan bruge i husrensninger.

Kan bruges som hjælp til dem, der ønsker at afgifte og rense kroppen efter f.eks. stofmisbrug eller til dem, der ønsker at forbedre deres kost.
Harmoniserer meridianerne og den subtile krop, og gendanner balancen i alle chakraerne hvorefter den skaber en generel følelse af velvære. Giver klarhed og renselse på fysiske, følelsesmæssige og det spirituelle plan.

Energien i denne sten kan med fordel kombineres med Charoit, Sugilit, Sort Obsidian og Citrin.

Vægt 0.012 kg
Størrelse

,

Indkøbskurv