Turquois afrika

Plus evt. fragt.kr. 30.00kr. 40.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Turquois afrika er måske den ældste sten i menneskets historie, og har været brugt som talisman for konger, shamaner og krigere. Det er en beskyttelsessten, som er meget kraftig og samtidig meget beroligende og healende for øjet. Dens unikke nuance af den blågrønne farve, har netop givet den navnet, Turquois.

Hvor stammer navnet Turquois fra

Navnet Turquois stammer fra en fransk mand Pierre-Turquois, der betyder den “tyrkisk sten”, dette fordi den blev bragt frem via handelsruterne, fra miner i Centralasien, der gik igennem Tyrkiet.

I tusinder af år har Turquois i alle kulturer, været værdsat og brugt som et symbol på visdom og magt. For de gamle egyptere, persere og kinesere, samt inkaerne i Sydamerika var Turquois ekstremt hellig, og blev brugt til beskyttelse.

Stenen er fundet allerede 3200 f.Kr.

Turquois blev første gang fundet 5000 f.Kr. i det vi i dag kender som Irak, men også egypterne, fandt Turquois 3200 f.Kr.

I århundreder er Turquois blevet anerkendt for at besidde kraften der beskytter cykelryttere mod skader bl.a. hvis de skulle falde. Men også Tyrkiske soldater havde Turquois på deres hjelme, og det menes at den blev lys, hvis dens ejer er/bliver syg eller trist til mode, hvis personen dør, vil den gradvist genvinde sin farve, når en ny og sund ejer får den på sig.

På arbejdspladsen fremmer Turquois lederskab, hjælper med at man som person kan rykke sig, og hvis man fysisk skal rejse i forbindelse med sin karriere, men er også en særlig god amulet for dem, der arbejder med loven, samt regnskabsfolk og computeroperatører hvor den vil sørge for mental afslapning.

Hvis du som almindelig borger skal ud og rejse, vil Turquois beskytte dig og dine ejendele mod tyveri, hjælpe med at forhindre ulykker, især fald og samtidig beskytter hvis du evt. har et kæledyr med dig.

Turquois er en sten til selvaccept som vil opmuntre os til at ære os selv.

Turquois er en styrkende sten, specielt god ved udmattelse, depression eller panikanfald. Den forbedrer de fysiske og psykiske immunsystemer, lindre virusinfektioner, har en antiinflammatorisk effekt og er rigtig god ved sygdomme som gigt, problemer i hjernen, øjne, ører, nakke og hals, især grå stær, migræne og hovedpine og problemer med balancen, luftvejene samt allergier, men kan også være god hvis du stammer. Turquois er en mest effektiv healende sten, der giver trøst til ånden og en ro i kroppen. Lindrer stress og bringer fokus tilbage til hjertet, fortrænger negative energier og fjerner elektromagnetisk stråling fra miljøet. Hjælper med en kreativ problemløsning, stabilisere humørsvingninger og er meget styrkende, hvis du føler dig mobbet i skolen eller på arbejdet

Turquois forbedrer evnen til at se alle aspekter af os selv, gode som dårlige, og til at integrere disse aspekter i en stor helhed.

Af andre helbredende egenskaber kan siges: Lindrer gigt, mave problemer, virusinfektioner, øger vækst, muskelstyrke, lindrer smerter, anti-inflammatoriske og afgiftende virkninger, bør bæres på solar plexus.

Mange får fejlagtigt købt den turkis howlit som ikke er den ægte version

Vægt 0.090 kg
Størrelse

Small, Medium

Indkøbskurv