Sort Turmalin

Plus evt. fragt.kr. 35.00kr. 150.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

 • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
 • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
 • MobilePay logo

Sort Turmalin

Blandt alle jordens hårde mineraler besidder kun turmalin et vedvarende elektrisk potentiale, også kendt som en polar krystal, hvilket har givet den betegnelsen “gådefuld mineral med polarisation”. Når kroppen påvirkes af denne krystal, bidrager den til genopbygningen af det endokrine system og viser gavnlige virkninger ved leversygdomme, det autonome nervesystem, blodcirkulation og hudproblemer. Turmalin fremmer iltoptagelsen i blodet, styrker immunsystemet, hormonsystemet og lymfesystemet, og den har vist sig at have gavnlig virkning ved onkologiske sygdomme. På grund af sin positive indvirkning på sundheden er stenen blevet kaldt “forunderlig læge” blandt mennesker.

Under påvirkning af varme genererer krystallen lavfrekvente magnetiske bølger (magnetterapi), som forbedrer kroppens blodcirkulation og øger energiforsyningen i organer og celler.

Stort indhold af mineraler

Turmalinen skiller sig ud blandt alle de hårde mineraler der er på jorden, ved at have et vedvarende elektrisk potentiale. Den kaldes også “polar krystal” og betragtes nu som “det gådefulde mineral med polarisation”. Denne unikke egenskab kendes som piezo-elektricitet og anvendes til forskellige formål. Turmalin indeholder en sammensætning af calcium, kalium, mangan, jern, magnesium, silicium, jod, fluor og forskellige andre komponenter.

Turmalin og ædelsten

Turmalin, en semi-ædelsten, besidder gavnlige sundhedsmæssige egenskaber, både når den anvendes som mineral og indarbejdet i smykker. Turmalin er en vedvarende kilde til elektricitet på grund af tilstedeværelsen af både negative og positive ioner. Den udgør naturligt ioner og infrarøde stråler (FIR).

Anvendelsen af turmalin, enten som mineral eller i form af smykker, har vist sig at have positive effekter på sundheden. N-Ion-hjemmesides brugere har mange skrevet om at de fik en mere rolig og afslappet søvn samt færre symptomer på træthed og øget energi, når de har turmalin tæt på kroppen, for eksempel som en del af et smykke.

Beskytter dig, såvel som dit hus, og bruges ofte i husrensninger sammen med rosenkvarts og hvid salvie.

Andre nøgleord om turmalin:

Det har igennem århundrede været sagt at turmalin er god hvis man er i eller har en af følgende problematikker, angst, kemoterapi, lever sygdomme, eller hvis man udfører husrensning.

 

Vægt 0.030 kg
Model

Rå Str. XL, Rå Str. XXL, Rå XS, Poleret, Rå

Du kunne også være interesseret i...

 • Ametyst afrika

  Ametyst Afrika

  Plus evt. fragt.kr. 35.00 Tilføj til kurv
 • Tilbud! Hvid salvie røgelse smudge stick bundtet

  Salvie Hvid røgelse

  Plus evt. fragt.kr. 60.00kr. 120.00 Vælg muligheder
 • rosakvarts afrika

  Rosenkvarts Afrika

  Plus evt. fragt.kr. 35.00 Tilføj til kurv
Indkøbskurv