Sort Turmalin

Plus evt. fragt.kr. 35.00kr. 150.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

 • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
 • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
 • MobilePay logo

Sort Turmalin

af alle eksisterende hårde mineraler på jorden er det kun turmalin der besidder et permanent elektrisk potentiale, også kaldet polar krystal, derfor fik den navnet ”gådefuld mineral med polarisation”. Når organismen påvirkes af krystallen, hjælper det med at genopbygge det endokrine system, og er god ved leversygdomme, på det autonome nervesystem, blodcirkulation, hudproblemer. Turmalin øger iltoptagelsen i blodet, forstærker immunforsvaret, hormon systemet og lymfe systemet, hjælper ved onkologiske sygdomme. Mellem folk har stenen derfor fået navnet ”forunderlig læge” for sin positive virkning på helbredet. Under varme udvikler krystallen lav frekvente magnetiske bølger (magnet terapi), som forstærker kroppens blodcirkulation samt forbedre vores organismes energiforsyning i organer og celler.

Indeholder mineraler

Af alle eksisterende hårde mineraler på jorden er det kun turmalinen der besidder et permanent elektrisk potentiale, også kaldet polar krystal, derfor fik den også navnet ”den gådefulde mineral med polarisation”. Denne effekt er også kendt som piezo-elektricitet, som bruges til mange forskellige formål. Turmalin indeholder kalium, calcium, magnesium, mangan, jern, silicium, jod, fluor og forskellige andre komponenter.

Turmalin og ædelsten

Turmalin er en semi-ædle ædelsten, som kan have nogle gavnlige sundhedsmæssige egenskaber, når den bruges som mineralet eller i smykker. Turmalin er en konstant kilde til elektricitet som følge af tilstedeværelsen af negative og positive ioner. Det er en naturlig kilde til ioner og infrarøde stråler ( FIR ).
Forbedrer søvnen

Ifølge hjemmesiden N-Ion , har brugerne rapporterede om bedre og mere rolig søvn, og færre symptomer på træthed og mere energi når man har turmalinen på sig, evt. som smykke.

Beskytter dig, såvel som dit hus, og bruges ofte i husrensninger sammen med rosenkvarts og hvid salvie.

Andre nøgleord om turmalin:

Angst, ordblindhed, frygt, negativitet, mod psykisk angreb, kemoterapi, husrensning, lever sygdomme

Nogle kalder dem også tourmaline, og det findes mange forskellige slags turmalin se dem her

 

Vægt 0.030 kg
Model

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...

 • Ametyst afrika

  Ametyst Afrika

  Plus evt. fragt.kr. 35.00 Tilføj til kurv
 • rosakvarts afrika

  Rosenkvarts Afrika

  Plus evt. fragt.kr. 35.00 Tilføj til kurv
 • Hvid salvie røgelse

  Salvie Hvid røgelse

  Plus evt. fragt.kr. 62.00kr. 120.00 Vælg muligheder
Indkøbskurv