Tilbud!

Salvie Hvid røgelse

Plus evt. fragt.kr. 60.00kr. 120.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

 • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
 • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
 • MobilePay logo

Salvie Hvid røgelse

Vælg mellem 10 cm eller ca 23 cm. Det er den tykke variant du køber her <3

Vores leverandør laver helt unikke og autentiske håndplukket, hvid salvie fra Californien, som kan bruges i ritualer, der renser sindet, kroppen, chakraerne og ånden, dine sten og krystaller, samt kan bruges i husrensninger.

Salvie Hvid røgelse. er en af indianernes foretrukne røgelse, når der skal renses rum, huse, dig på det mere subtile plan, og giver kontakt til den åndelige verden.
Når du brænder hvid salvie, og fokuserer på dit ønske/ritual og dine bønner, så medvirker det til at opløse negative, og uønsket energi. Du giver plads til ren og frisk energi i dit felt og dit chakrasystem, hvor din energi kan flyde frit igen, og du kan flyde mere fri/autentisk igennem livet.
Dens duft er frisk, og lidt ala. naturlægemidler samt lidt træagtig – som man ville kunne forvente det – uden at blive for tung. De er fremragende til brug i rituelle rengøringer og rensning, uanset om dig selv, et værelse, krystaller eller andre spirituelle værktøjer.
Salvie er da også en af vores mest skattede lægeplanter som er brugt siden oldtiden som både krydderi og lægeplante. Den er i stand til mere end moderne mennesker er klar over. Udvortes er den et kraftigt antiseptisk (Slår betændelses dræbende) middel, et afkog er ekstremt effektivt på tandkødsbetændelse, inflammationer i gane og hals, trøske (hvide belægninger på og i munden), betændte mandler hos børn, karies og tandbylder.

At brænde røgelse med Salvie er blevet brugt i ritualer/ceremoniel praksis, gennem mange kulturer verden over helt tilbage fra mennesket opstod. Indianerne har brugt jordens planter, både friske og tørre, i healing. Enhver plante bære deres egen unikke energi, ligesom vores kroppe og omgivelser gør. Kunsten at rense med salvie er at fokusere på ens eget ritual og de bønner der tilhører som derved hjælper med at fjerne negativ og uønsket energi. fjerner renser, rebalancere og åbner op for frisk energi så vores liv og energi fortsætter med at flyde som var det vandet der løb ned gennem en flod, så vi kan komme videre. Stagnerende og gammel energi, holder os fra at leve et energisk autentisk liv!

At brænde røgelse af, er som et personligt ritual, såvel som de bønner, der siges. Til afbrænding af røgelse vil man generelt set bruge en abaloneskal, eller en krukke/skål af ler. Ligesom et bål, har salvie brug for luft for at kunne “brænde”, og for at få skabt luft samt at kunne fører røgen derhen hvor du måtte ønske det, har du evt. brug for en fjer eller et special redskab til dette. Når disse tre ting er fundet frem skal du forbinde dig med dem, sid blot ved deres side og kig på dem et øjeblik, fokuser herefter på det du vil opnå med dit renselses ritual, f.eks. fjerne stagneret energi, husrensning, og sig disse ord mens du fører din fjer hen over det antændte salvie, f.eks. jeg renser dig og fjerner alt negativt fra denne matrikel (hus/lejlighed).

Åbn vinduer og døre, så den gamle energi kan slippe ud.

Når du afbrænder salvie, skal du tænde din salvie og vifte med din fjer hen over salvien, så der kommer luft til, samtidig med at du bevæger dig rundt om en person, eller rundt i rummet, sørg for at komme hele vejen rundt og ud i alle hjørner. Røgen repræsenterer bønner, der går ud til universet. Tæl dine bønner eller ønsker, mens du vifter med din fjer hen over salvien.

For at rense kan det være en god ide at komme helt op langs vægge og hjørner med den rygende hvide salvie
Du vil som regel kunne mærke det når tungheden fjernes, og først da bevæger du dig videre. Til at starte med vil du muligvis ikke mærke noget, men prøv dig frem giv det tid og eksperimenter.

Når du har renset hjemmet, personerne eller hvad det måtte være, krystallerne, tager du en tur rundt om det hele igen og siger det intentionen var for at du brændte salvien af.
Du kan evt. bruge blid musik, røgelse eller andet, der løfter energien og styrker intention yderligere.

Når du er færdig er det en god ide at fejre den nye begyndelse med en form for fysisk fejring, det kunne være med mad, dans sang eller noget helt tredje

Vægt 0.100 kg
Størrelse

Ca. 10 cm., Ca. 23 cm

Du kunne også være interesseret i...

 • green man røgelsespinde

  Green Man røgelsespinde

  Plus evt. fragt.kr. 45.00 Tilføj til kurv
 • Grøn hånd røgelsesholder

  Grøn hånd røgelsesholder

  Plus evt. fragt.kr. 229.00 Tilføj til kurv
 • Hvid salvie røgelse en af de ældste lægeurter
 • Ka Fuh - Hinoki Duften af cypress røgelsespinde
 • Fairy dreams røgelsespinde
Indkøbskurv