Morning Star røgelsespinde

Plus evt. fragt.kr. 35.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Morning Star røgelsespinde

Har i flere årtier været Vestens foretrukne og mest populære røgelse, og dette er ikke uden grund, for den findes nu i hele 12 forskellige fine, rene dufte. De mange og meget delikate dufte gør, at du kan sammensætte din helt unikke duftkombination. Dette gøres ved at brænde en eller flere af de japanske røgelsespinde samtidigt.

I 2004 udarbejdede Miljøstyrelsen en analyse over de forskellige røgelsers skadelige virkning, dem der var på det danske marked dengang, og Morning Star røgelsespindene, var på det tidspunkt en af de eneste, og mest udbredte japanske røgelser i Danmark, kom ud med nogle de bedste værdier i alle målingerne.

Røgelsespinde fra Japan

Op i mod halvdelen af den røgelse, der bliver solgt i Japan, er lavet af firmaet Nippon Kodo, og det er heller ikke uden grund, for firmaetes historie går helt tilbage til 1575. Nippon Kodo designer nogle af den fineste og mest eksklusive røgelser i verden, og Morning star-serien er ingen undtagelse, for denne kom til verden i 1960’erne i Japan, og var egentligt ment som en videreudvikling af Mainichi Koh-røgelsen der første gang så dagens lys i 1912.

Morning star serien kan tilskrives en stor del af æren for, at den japanske røgelse har fået så stor en udbredelse i hele verden. En fantastisk kvalitet, rene og enkle noter (dufte), og ydermere er der medfølgende en lille røgelsesholder samt 50 pinde, alt sammen pakket i en lille handy æske der gør, at du har alt der skal bruges for at kunne nyde den japanske røgelse. Morning star-serien har nu flere forskellige dufte, så således at du har muligheden for at finde lige netop din røgelse eller sammensætning af dufte.

Sammensæt din egen duft fra dine røgelsespinde

Morning star røgelsespindene har hver især en ren røgelsesduft. Du vil selvfølgelig kunne nyde dem, som de er – hvilket for de fleste er mest almindeligt – men du kan kan også sammensætte dine pinde på flere forskellige måder, blot ved at lade sindet være åbent og eventyrlysten og brænde to eller flere forskellige røgelsespinde af forskellige dufte samtidig, og hvis du skal være rigtig PRO. hvor du ønsker at der skal være mere duft af en type frem for den anden, kan du for inden brække pindene over i forskellig længde, således kan du opnå den perfekte fordelingen af duftene der passer til din smag.

Nogle forslag kunne være at du brugte Green Tea røgelsespindene sammen med Vanilla – Sandalwood røgelsespinde og Musk – Cederwood røgelsespinde og Pine – Sandalwood røgelsespinde og Patchouli – eller Jasmine røgelsespinde og Lavender. Mulighederne er nærmest uendelige!

Kilde bogen: Zen, Mindfulness og Japansk Røgelse af Ole Kalyana Kjær & Laila Johansen Morning Star røgelsespinde japansk røgelse

Af andre røgelser Nippon Kodo har lavet, er den meget eksklusive serie KaFuh

Vægt 0.150 kg
Dufte:

Jasmin røgelsespinde, Lavender røgelsespinde, Gardenia røgelsespinde, Lotus røgelsespinde, Pine røgelsespinde, Rose røgelsespinde, Musk røgelsespinde, Patchouli røgelsespinde, Sandalwood røgelsespinde, Amber røgelsespinde, Cedarwood røgelsespinde, Frankincense røgelsespinde

Du kunne også være interesseret i...

  • Ka-Fuh - Daphne Japanske røgelsespinde 120 stk
  • Ka-fuh Carnation røgelsespinde
  • Ka Fuh - Hinoki Duften af cypress røgelsespinde
Indkøbskurv