Lavendel røgelsespinde & kegler

Plus evt. fragt.kr. 65.00kr. 110.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Lavendel røgelsespinde & kegler Danmarks reneste produkter.

Det er ingen hemmelighed, at lavendel er en af ​​de mest værdifulde urter, som du overhovedet kan have. Pakket med magi og til nem daglig brug kan du drage fordel af ikke at skulle have en masse Lavendel liggende til tørre året rundt, det har vi nemlig gjort for dig. Så du kan have dem med dig over alt.
Vi bruger den reneste lavendel til at fremstille vores røgelse, og i dag vil fortælle dig lidt om alle de ting, Lavendel Røgelse kan gøre din krop og dit sind!

Mange har brugt Lavendel igennem tiden og her er nogle af de muligheder Lavendel giver:

Vidste du, at da arkæologer brød ind i kong Tutankhamens grav, duftede der af lavendel, som for mere end 3000 år siden? Og at man i Indien brugte Lavendel til at distrahere slanger?

I Feng Shui:
Hvis du ønske en energisk og afslappet atsmosfære, er duften fra lavendel vidt brugt i Feng Shui.

Meditation, afslapning og fjernelse af stress.
Som en anti-angst urt, er lavendel mere end blot en blomst. Når den brændes af som røgelsespinde under meditation, slapper musklerne mere af og derved fjernes stresshormonerne i hjernen, og erstatter det samtidig med afslappethed.

Lavendel har igennem tiderne været brugt som et antidepressivt middel, som hjælper dig med at holde dit sind klart og uden distraktioner, når du mediterer med disse røgelsespinde, og er ideel, hvis du konstant bliver stresset, når du kommer hjem fra arbejdet, dette sker tit for de fleste kvinder og mænd, og hver aften når du kommer hjem, løsningen er dog simpel tænd en lavendel-røgelse og sed blot i nærheden af den evt. i mens din partner giver dig en blid fodmassage.

Hvis du er kvinde, og lider af infertilitet, kan lavendel hjælpe dig til at få børn, sid blot i den og lad roen falde over dig, da er du mere modtagelig.

Kommunikation med dine Guider & Astral rejser
Har du nogensinde ønsket at møde din skytsengel? Nu har du med disse lavendel røgelser en fantastisk måde.

Lavendel hjælper med at rense dit sind og din og beskytte dig, så du kan gå ind i åndernes verden uden der sker dig skade. Når du mediterer eller drømmer med en lavendel røgelse brændende ved din seng, har den en tendens til, at hjælpe dig med at kommunikere med dine åndelige vejledere.

Men ikke kun det, Lavendel kan hjælpe dig med astral rejser ud i den kosmiske verden. Prøv det i aften!

Hvordan man bruger lavendel røgelse?
I gamle dage kastede kvinder vådt tøj over lavendelbuske for at få stoffet til at absorbere lavendelduften under tørring?

Lavendel Røgelse sammen med krystaller & sten
tag 10 ametyster og brug dem sammen med Lavendel røgelse i et rensnings ritual.
Kan også bruges til chakra træning, når du bruger krystaller der tilhører det specifikke chakra, kan lavendel være med til at oprense og justere flere chakraer på én gang.

Tag f.eks din krystal til kronchakraet f.eks en ametyst.
Tænd nu Lavendel røgelsen og med cirkel bevægelser cirkeler du nu over stenen tre gange.
Lad stenen absoberer røgen ved at holde røgelsen under stenen.
Nu er din sten renset

Lavendel Røgelse til infertilitet

Til dette skal du bruge 50 røgelsespinde/kegler
Tænd lavendel-røgelsen.
Sid i lotusposition modsat din partner.
Hold lavendel-røgelse imellem jer.
Lave en afstand på 4 meter imellem jer.
Tag dyb indånding.
Forestil jer, at lavendelrøg går igennem jer begge.
Visualiser røg, der skaber en baby i refleksion af jer begge.
fremsig følgende bøn til den hinduistiske gudinde for fertilitet kaldet Parvati.

Om Bandhooka varnaam arunam sugathram,

Shambhum samudhisya sanairupetam,

Ambhoja mrudhweem abhilasha dathreem,

Sambhavaye nirjjara dharu kalpam
Gentag øvelsen i én HEL måned.

Lavendel er en af ​​de bedste healende urter i verden. Det er godt for alle og har ingen bivirkninger. Den nemmeste måde at bruge lavendel-røgelse på er ved at bruge den i dit soveværelse for at skabe kærlighedsvibrationer og lidenskab.

Lavendel har igennem gennerationer været brugt som en anti-angst urt, og når den brændes af under meditation, slapper du af i musklerne og tømmer hovedet for stresshormonet i hjernen, og erstatter det samtidig med det afslappende hormon.

Lavendel har også igennem tiderne været brugt som et antidepressivt middel, samt et middel til at holde dit sind klart uden distraktioner, når du mediterer med Lavendel røgelsespinde.
Den afslappende røgelse er også mere end blot ideel, hvis du konstant er stresset efter du er kommert hjem fra arbejdet, HVIS dette sker tager du så snart du kommer hjem og tænder en Lavendel røgelse og blot går rundt i nærheden af den eller sidder ved siden af den, efter kort tid vil du mærke kærligheden til dig selv, og den beroligende atsmosfære, evt kan du forkæles af din partner yderligere med en god gang fodmassage.

Magiske egenskaber: Søvn, langt liv, fred, ønsker, beskyttelse, kærlighed, oprensning, visioner, tiltrækning af mænd, klarhed i tankerne.

Den magiske måde at bruge lavendel på:

Lavendel er en aromatisk blomsterurt der som sagt er kendt for sin beroligende egenskaber, OG det er enda videnskabeligt bevist, at lavendel reducerer stress bedre end nogen anden medicin.

I kærlighed: Især mænd tiltrækkes af lavendel. Og det siges at man helt fra oldtiden brugte Lavendel til at tiltrække Kærlighed, så skal du finde din nye mand/kærligheden så tænd blot lidt lavendel røgelse inden han kommer hjem til dig, hvi du allerede har manden i dit liv eller der er lidt gnister i parforholdet, så er det en fantastisk måde at berolige og fjerne ægteskabelige uenigheder og holde kærligheden sund og stærk.

Beskyttelse: For at hjælpe med at beskytte i dit hjem stiller du en lavendel røgelse i de 4 hjørner af dit hjem/hus hvorefter du tænder dem.

Længere levetid: Ved at brænde lavendel af siges det at øge din levetid. Dette giver god mening da lavendel reducere dit stressniveau, som derved føre til et sundere, og lykkeligere liv.

Husrensning: En af de mest populære midler til oprensning af hjemmet/krystaller mm er Lavendel og skal det være ekstra kraftigt kan du samtidig tænde en hvid salvie røgelsespind, den renser krystaller og fjerne negativitet fra alle rum.

Fred og lykke: Du har måske bemærket et mønster her. Lavendel påvirker stress, følelser og vrede, og fjerner dette hos dem, der udsættes for det.

Et kolik barn kan beroliges og på magisk vis lulles i søvn fra lugten af en lavendel røgelse, lavendel på puden eller som røgelse i soveværelset skaber en frisk og lethed, som vil give dig en fantastisk søvn.

Vægt 0.140 kg
Model

100 stk. lavendel røgelsespinde, 25 stk. lavendel røgelses kegler, Stamford lavendel røgelsespinde

Indkøbskurv