Ka-Fuh – Hinoki Japanske røgelsespinde

Plus evt. fragt.kr. 42.00

Tilgængelig på restordre

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Ka-Fuh – Hinoki Japansk røgelsespinde 50 stk.

Ka-fuh Hinoki har blide og raffineret forfriskende nåletræsduft af japansk cypres. Denne pakke med røgelse får dig til at forestille dig sollyset glimte igennem grene og blade, i en rolig skov, efter det har regnet, alt imens den milde duft af blomster og gran svæver blidt rundt i luften.

En duftserie af røgelsespinde hvor der ingen røg er?

Som vi har sagt det før er det en forretningshemmelighed, hvordan japanerne fremstiller røgelsen, hvor der stort set ingen røg kommer, og det er også det du vil komme til at opleve med den her røgelse – Mestrene i røgelse kommer fra Japan og firmaet Nippon Kodo:

Ka-Fuh er en lille serie af røgelsespinde, der ikke ryger! Det eneste tidspunkt du vil opleve dette på er lige efter at du har tændt den, men ellers står den bare og brænder/gløder, renser luften og dufter. Nogen vil måske endda sige at det ikke er en røgelse, når der ingen røg er.

Den gennemsnitlige brændetid er cirka 25 minutter pr. røgelsesPind, men fordi der ikke er en træpind i midten, kan du på forhånd brække, således at du kan få en kortere brændetid. Og du vil måske opleve at nogen af dem allerede er brækket for dig, det er til de helt specielle dage!

1 æske INDEHOLDER 50 røgelsespinde pakket ind i en stilfuld æske med japanske skrifttegn.

Japansk røgelse er noget nær det ypperste du kan finde i verden
OG det er ikke uden grund at næsten halvdelen af al røgelse, der bliver solgt i Japan, netop kommer fra firmaet Nippon Kodo.
Nippon Kodo fremstiller noget af den fineste og mest eksklusive røgelse i verden, og har fra starten af 60’erne stået bag den utroligt populære Morning Star serie. Nippon Kodo fremstiller dog også mange andre fine røgelser – og historien går da også helt tilbage til 1575, hvorfor de derved har over 400 års erfaring i at fremstille og forvandle de bedste naturlige råvarer, til udsøgte og velduftende røgelsespinde.

Japansk røgelse hvad er det? Er det ganske almindelig røgelse?

JAPANSK RØGELSE ER IKKE BARE EN GANSKE ALMINDELIG RØGELSE!

Det Japanske ord for alt røgelse hedder ‘Koh’, og netop japanerne har de sidste 1400 år anvendt Koh “RØGELSE” til åndelig berigelse og som en påmindelse på at få skabt ro og fordybelse i en ellers travl hverdag. Koh er som blomsternes duft – Der bringer dig i kontakt med det ikke-fysiske i dit liv. Røgelsen renser din krop og dit sind samt fjerner de negative energier i et rum, og vil hjælpe med at bringe ro i selv store forsamlinger, Og den vil bevarer opmærksomheden når du udfører meditation, og den vil hjælpe dig med at opleve glæden ved at være alene.

Nippon kodos hjemmeside

Vægt 0.150 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Ka-fuh Carnation røgelsespinde
  • Tilbud! Hvid salvie røgelse smudge stick bundtet

    Salvie Hvid røgelse

    Plus evt. fragt.kr. 60.00kr. 120.00 Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Indkøbskurv