Hvid Salvie røgelsespinde 20 stk.

Plus evt. fragt.kr. 35.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo
KØB 10 FOR 250 Kr.

Hvid Salvie røgelsespinde fra SAC & Aromatika  – Danmarks reneste 

Nu bliver det ikke nemmere, fri for gløder fra det “tørret” hvid salvie, samt svineriet ved selv at lave det.

Duften:

Dens duft er frisk, og lidt som naturlægemidler med en blanding af træ – som man ville kunne forvente det – uden at blive for tung.

Hvad bruges den til?

Indianernes foretrukne plante er Hvid Salvie som de bruger i ritualer, samt til rensning af huse/lejligheder/personer/dyr/Sten & krystaller/chakra systemet/ånden samt andre spirituelle ting.

Lægeplante:

Salvie har siden tidernes begyndelse været et højt elsket krydderi og lægeplante, som er i stand til mere end det moderne mennesker er klar over.

Udvortes er den ekstremt antiseptisk, slår mange af de moderne betændelses dræbende midler. Et afkog er ekstremt effektivt på tandkødsbetændelse, inflammationer i gane og hals, trøske (hvide belægninger på og i munden), betændte mandler hos børn, karies og tandbylder.

Ritualer:

Igennem mange kulturer verden over helt tilbage fra mennesket opstod har man brugt Hvid Salvie i ritualer & ceremoniel praksis. Indianerne har brugt jordens planter, både friske og tørrede til healing.

Enhver plante bærer deres egen unikke energi, ligesom vores kroppe og omgivelser gør. Kunsten at rense med salvie er at fokusere på ens eget ritual og de bønner der tilhører som derved hjælper med at fjerne negativ og uønsket energi. fjerner renser, rebalancere og åbner op for frisk energi så vores liv og energi fortsætter med at flyde som var det vandet der løb ned gennem en flod, så vi kan komme videre. Stagnerende og gammel energi, holder os fra at leve et energisk autentisk liv!

Intentionen bag:

Når du brænder hvid salvie af, kan det være en god idé at fokuserer på det du virkelig ønsker skal ske, da den hvide salvie på nærmest magisk vis, fjerner negative og uønsket energier. Derved kan du give plads til ren og frisk energi i dit energifelt og i dit chakra system, der gør at du kan være mere autentisk igennem livet. At brænde røgelse af, er som et personligt ritual, såvel som de bønner, der siges.

At brænde din salvie

Til afbrænding af Salvien vil man som regel bruge en abelonskal, eller en krukke/skål af ler. Ligesom et ild, har salvie brug for luft for at kunne “brænde”. For at få skabt luft, samt at kunne fører røgen derhen hvor du måtte ønske det, har du brug for en fjer eller et andet til dette. Når disse tre ting er fundet frem skal du forbinde dig med de tre, og for at gøre dette skal du blot sidde ved siden af dem og se på dem et øjeblik.

Nu er det tid til at fokuser på det du vil opnå, ved at brænde salvien af, f.eks. at fjerne stagneret energi i huset, i personen, dyret, stenen, rense dine sten og krystaller, eller hvad det måtte være.

TÆND NU SALVIEN og sig disse ord mens du fører din fjer hen over den antændte salvie, jeg renser dig og fjerner alt negativt fra denne matrikel (hus/lejlighed/sten/person/dyr).

Når du afbrænder salvie, skal du vifte med din fjer hen over salvien, så der kommer luft til, samtidig med at du bevæger dig rundt om f.eks. en person, eller rundt i rummet, sørg for at komme hele vejen rundt og ud i alle hjørner, langs vægge og kanter, med den rygende hvide salvie.

Det kan du med lidt øvelse mærke:

Du vil som regel kunne mærke når energien bliver lettere, og først da bevæger du dig videre. Til at starte med vil du muligvis ikke mærke noget, men prøv dig frem, giv det tid og eksperimenter.

Efter rensning med salvie:

Når du har renset hjemmet, personer, sten og krystaller eller hvad det måtte være, går du en tur rundt om det hele igen og siger højt, det intentionen var, for at du brændte salvien af.
Du kan evt. bruge blid musik, eller andet, der løfter energien og styrker intention yderligere.

Færdig og tid til at fejre:

Når du er færdig er det en god ide at fejre den “nye” begyndelse med en form for fysisk fejring, det kunne være med mad, dans sang eller noget helt tredje.

SAC´S vision
Vores enestående vision er at være det firma der har de reneste varer, samt den største eksportør af røgelse i hele verden.

Sandesh investerer i deres medarbejdere, som er en af ​​faktoren, der gør at vores produktsortiment er matchløse. Vi har et Special team af højt uddannet håndrullere og erfarne parfymeapparater. Vores produktionskapacitet har også været en grund til, hvorfor vores kunder ikke ser andre steder.

Den nuværende administrerende direktør Mr. Shoban Babus dagsorden er at vores produkter skal være til rådighed i alle lande selv det mindste lille hjørne af kloden.

SAC er medlem af All India Agarbathi Manufacture Association og deltager aktivt i røgelseproducenters fora rundt om i verden.

Aromatica

Røgelsen fra Aromatica er en naturlige Masala røgelsespinde der er lavet efter gammel traditionel opskrift fra ayurveda der stammer fra Indien. Du skal bare tænde en røgelsespind og vente på, at dit hjem bliver forvandlet med disse lyse og energigivende aromaer.

Aromatika røgelsespinde er håndrullet i Indien og disse røgelsespinde er ikke fyldt med giftige stoffer, og er fri for kemikalier. Disse røgelsespinde giver trækulsfri røg.

Vægt 0.042 kg
Model

Aromatica Salvie røgelsespinde, SAC salvierøgelsespinde

Du kunne også være interesseret i...

  • Hvid salvie røgelse en af de ældste lægeurter
Indkøbskurv