Stamford relaxing røgelsespinde og cones

Plus evt. fragt.kr. 25.00kr. 35.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Stamford relaxing røgelsespinde & cones/kegler

Stamford relaxing røgelsespinde – cones er en meget afslappende røgelsespind / cones (kegler) kombineret med kardemomme, Cedertræ og patchouli der giver en dejlig afslappende samt lindrende følelse i en stresset og presset dagligdag.

Dette er den perfekte måde hvor på du kan skabe en afslappende, indbydende atmosfære i dit hjem. Fremstillet af materialer af højeste kvalitet, både i harpiks og plante materiale, dette gør at du får en dejlig intens duft, der vil vare ved længe efter at de er slukket. Disse kegler (cones) er cruelty free, hvilket betyder at ingen dyr har lidt under produktionen, og dermed er de også ægte veganske, du kan således bruge dem med god samvittighed. For at bruge dem skal du blot sætte keglen på en røgelsesholder eller et røgelsestårn og tænde spidsen af af denne cones, og vente på at den gløder, så puster du flammen ud og stiller den på din røgelsesholder, herefter kan du læne dig tilbage og nyde den gode aroma samt atmosfære.

Cones – Kegler

der er 15 cones- kegler i hver æske

 

Røgelsespinde: Hver æske indeholder 20 pinde.
Traditionelt bruger medicinmænd, shamaner, healere, clairvoyante mm. røgelsespinde, til at rense mennesker, rum, ting eller dyr. Røgelse er forskelligt tørrede urter, olier & træsorter samt harpiks, som i rigtige blanding har en spirituel betydning, og en stærk, rensende energi. Kan bruges til at hidkalde guddommelige kraft, når der er brug for hjælp og indsigt. Personligt bruger jeg røgelsespindene til at rense rummet, kunderne og mig selv. Videnskabeligt set ved man, at dufte påvirker vores hjerne, i den del der kaldes krybdyrhjernen samt det limbiske system. Røgelsen påvirker disse dele af hjernen, og bringer os i kontakt med de dybeste og mest instinktive lag af vores væsen.

Vægt 0.042 kg
Model

,

Indkøbskurv