Hvid Salvie røgelses kegler en af de ældste lægeurter

Plus evt. fragt.kr. 30.00kr. 35.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Hvid Salvie røgelses kegler fra HEM 10 stk & Stamford 15 stk.

Nu bliver det ikke nemmere, fri for gløder fra det “tørret” hvid salvie, samt svineriet ved selv at lave det. Du kan få tre forskellige modeller, En fra HEM og to fra Stamford, den ene er Californien hvid salvie

Duften:

Dens duft er frisk, og lidt som naturlægemidler med en blanding af træ – som man ville kunne forvente det – uden at blive for tung.

Hvad bruges den til?

Indianernes foretrukne plante er Hvid Salvie som de bruger i ritualer, samt til rensning af huse/lejligheder/personer/dyr/Sten & krystaller/chakra systemet/ånden samt andre spirituelle ting.

Lægeplante:

Salvie har siden tidernes begyndelse været et højt elsket krydderi og lægeplante, som er i stand til mere end det moderne mennesker er klar over.

Udvortes er den ekstremt antiseptisk, slår mange af de moderne betændelses dræbende midler. Et afkog er ekstremt effektivt på tandkødsbetændelse, inflammationer i gane og hals, trøske (hvide belægninger på og i munden), betændte mandler hos børn, karies og tandbylder.

Ritualer:

Igennem mange kulturer verden over helt tilbage fra mennesket opstod har man brugt Hvid Salvie i ritualer & ceremoniel praksis. Indianerne har brugt jordens planter, både friske og tørrede til healing.

Enhver plante bærer deres egen unikke energi, ligesom vores kroppe og omgivelser gør. Kunsten at rense med salvie er at fokusere på ens eget ritual og de bønner der tilhører som derved hjælper med at fjerne negativ og uønsket energi. fjerner renser, rebalancere og åbner op for frisk energi så vores liv og energi fortsætter med at flyde som var det vandet der løb ned gennem en flod, så vi kan komme videre. Stagnerende og gammel energi, holder os fra at leve et energisk autentisk liv!

Intentionen bag:

Når du brænder hvid salvie af, kan det være en god idé at fokuserer på det du virkelig ønsker skal ske, da den hvide salvie på nærmest magisk vis, fjerner negative og uønsket energier. Derved kan du give plads til ren og frisk energi i dit energifelt og i dit chakra system, der gør at du kan være mere autentisk igennem livet. At brænde røgelse af, er som et personligt ritual, såvel som de bønner, der siges.

At brænde din salvie

Til afbrænding af Salvien vil man som regel bruge en abelonskal, eller en krukke/skål af ler. Ligesom et ild, har salvie brug for luft for at kunne “brænde”. For at få skabt luft, samt at kunne fører røgen derhen hvor du måtte ønske det, har du brug for en fjer eller et andet til dette. Når disse tre ting er fundet frem skal du forbinde dig med de tre, og for at gøre dette skal du blot sidde ved siden af dem og se på dem et øjeblik.

Nu er det tid til at fokuser på det du vil opnå, ved at brænde salvien af, f.eks. at fjerne stagneret energi i huset, i personen, dyret, stenen, rense dine sten og krystaller, eller hvad det måtte være.

TÆND NU SALVIEN og sig disse ord mens du fører din fjer hen over den antændte salvie, jeg renser dig og fjerner alt negativt fra denne matrikel (hus/lejlighed/sten/person/dyr).

Når du afbrænder salvie, skal du vifte med din fjer hen over salvien, så der kommer luft til, samtidig med at du bevæger dig rundt om f.eks. en person, eller rundt i rummet, sørg for at komme hele vejen rundt og ud i alle hjørner, langs vægge og kanter, med den rygende hvide salvie. Husk at bruge en røgelsesholder der er velegnet til det formål eller den her til kegler udelukkende

Det kan du med lidt øvelse mærke:

Du vil som regel kunne mærke når energien bliver lettere, og først da bevæger du dig videre. Til at starte med vil du muligvis ikke mærke noget, men prøv dig frem, giv det tid og eksperimenter.

Efter rensning med salvie:

Når du har renset hjemmet, personer, sten og krystaller eller hvad det måtte være, går du en tur rundt om det hele igen og siger højt, det intentionen var, for at du brændte salvien af.
Du kan evt. bruge blid musik, eller andet, der løfter energien og styrker intention yderligere.

Færdig og tid til at fejre:

Når du er færdig er det en god ide at fejre den “nye” begyndelse med en form for fysisk fejring, det kunne være med mad, dans sang eller noget helt tredje.

Om Hem

Hem Corporation har været i røgelsesindustrien siden 1975. HEM fremstiller et stort udvalg af røgelsespinde i mere end 100 dufte. HEM røgelse er et overlegent brand inden for røgelse, der laver deres røgelse ved hjælp af rene æteriske olier, naturlige planter, frø og træekstrakter. HEM Incense Research and Development-teamet er dedikeret i den fine videnskab om dufte, og udvikler konstant nye dufte med fokus på at finde medicinske egenskaber, der er almindeligt anvendt i aromaterapi og har været det i tusindvis af år.

Hver HEM-pind er håndrullet i et produktionsanlæg i Mumbai og Bangalore, Indien. Strenge kvalitetskontrolprocesser sikrer, at du kun modtager de fineste pinde og ren aroma tilfredshed.

Vægt 0.042 kg
Model

Californian salvie fra Stamford, Salvie kegler fra HEM, Salvie Kegler fra Stamford

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud! Gratis meditation - Beskyt dig selv mod sygdomme

    Guidet Meditation – Download den gratis her

    Plus evt. fragt. Original price was: kr. 0.00.Current price is: kr. 0.00. Tilføj til kurv
Indkøbskurv