Månesten Poleret

Plus evt. fragt.kr. 15.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Månesten Poleret

Månesten Poleret er fra farveløse til hvidlige krystaller ofte med iriserende skær. Kendt som “Renhedens sten”. Er en sten for håb og ønsker. Forbedre psykiske kræfter. God i beslutningsprocesser. Lindrer følelsesmæssige spændinger. Fremmer kreativitet og selvudfoldelse. Renser negativitet fra chakra.

Fremmer åndelig forståelse. Fjerner forhindringer på ens vej.

En talisman for lykke. God til PMS. Feber.

Astrologisk tegn: Krebsen.

Det er også en sten der går ind på kvindens underliv og bryster. Den har en beskyttende virkning, som en mor der puster, på et skrabet knæ, når vi har slået os, smerter i underlivet, hormonale problemer.

Månesten siges at være lige så gammel som månen selv. Denne kraft kan give næring, give lidenskab og vække dine feminine energier til live på den mest forunderlige måde. Den kan heale og guide dig, til din indre vej. Den udstråler en glødende vitalitet, der kan genoplive sindet og kroppen og fjerne alt negativit.

En sand perle der giver intuition, balance og håb. Kan hjælpe med at skelne mellem hvad der er nødvendigt i livet, i forhold til hvad der egentlig ønskes. Når du bærer din Månesten regelmæssigt, vil du begynde at kunne se igennem de negative energier, du er omgivet af og som påvirker dit væsen for til sidst at kunne helbrede dig selv.

Månesten er forbundet med kron-, tredje øje- og hjertechakraet beroliger og aflaster ved stress, alt i mens den frigiver kærlighed på alle plan.

Vægt 0.015 kg
Størrelse

Small, Medium

Indkøbskurv