Citrin ægte

Plus evt. fragt.kr. 70.00kr. 130.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Citrin Ægte er virkelig kraftige

Ægte Citrin er lidt sjældne nu om dage, og en munter sten, med en opløftende energi, samtidig med at den viser os alle aspekter af vores liv.

Den har også energier der bringer held, velstand og lykke, disse kan forekomme på helt uventede måder. Hvis du arbejder med denne sten er succes og velstand inden for rækkevidde og det er ikke uden grund at den kaldes en “Succes sten”. Det siges at den skaber direkte succes og overflod på alle områder, og på mange måder, specielt i erhvervslivet.

Påviker Solar Plexus

Citrin er en solar plexus chakra sten, og bruges metafysisk til at øge og tydeliggøre personlig magt og energier. Denne øgede personlig magt kan anvendes til at blive mere målrettet samt give viljestyrke. Citrin er en fabelagtig sten til at bekæmpe negativ energier af enhver art, ved at bryde disse op og smide dem ud til højre. Den er nyttigt som et værktøj til at rydde op i uønskede energier fra omgivelserne, hvad enten det er hjemme, kontoret, bilen eller andet rum indendørs eller udenfor. Familie problemer forårsaget af negative energier kan også ryddes med denne. Citrin er også en sten, der bringer håb. Citrin optager ikke negative energier fra omgivelserne, og skal derfor aldrig renses.

Nyttig i meditation

Fordi citrin kan fjerne negative energier og påvirkninger fra vores aura, er den meget nyttigt ved meditation, psykiske bevidsthed og åndelig udvikling, der vil give åndelige og psykiske vækst. På det mentale område, giver den mental klarhed, tillid og viljestyrke. Da citrin bringer selvtillid samt positiv energi, kan den også bruges til at fjerne frygten for at blive dømt af andre. Citrin er altså en glædessten, der kan være med til at opløfte depression, vrede og irrationel humørsvingninger, selvdestruktive tendenser, traumer og sorg. I krystal healing har den en særlig gavnlig virkning på fordøjelsen, mave området, mareridt, andre søvnforstyrrelser, skjoldbruskkirtel, almene sundhedstilstand, hjerte, nyre, lever, muskler, kredsløbssygdomme, vævsregenerering, immunsystemet, diabetes, fibromyalgi. Citrin har også ry for at være god til at fjerne giftstoffer, og overvinde afhængighed. Sensualitet og seksualiteten kan også blive forstærket af citrinen.

Nøgleord: Overflod, diabetes, fordøjelsessystemet, energi, reducerende negativ, madforgiftning, galdeblære, lykke, håb, nyrer, kvalme, fedme, bugspytkirtel, ar, arvæv, sæsonbetinget affektiv lidelse (S.A.D.), selvmordstanker

Se vores andre citrin

Vi har også andre sten online her

Vægt 0.050 kg
Størrelse

, , ,

Du kunne også være interesseret i...

  • Brændt citrin

    Citrin Brændt

    Plus evt. fragt.kr. 30.00 Tilføj til kurv
Indkøbskurv