Bjergkrystal Rå

kr. 20.00

Bjergkrystal Rå

Bjergkrystal er en ædelsten, som skaber energi og åbner op for det intuitive (clairvoyante evner) og afbalancerer yin/yang. Den indeholder regnbuens farver og dens virkning er mangesidet, og derfor også den ultimative sten. Bjergkrystallen kan bruges overalt på kroppen. Og ved at bære/arbejde/mediterer med denne ædelsten kan du blive en del af dens energi – det hvide healende lys. Den giver klarhed/indsigt og healer din krop fysisk og psykisk, god mod jord/vandstråling.

Bjergkrystal kan udvikles i en lang række miljøer og findes på alle kontinenter. Af samme årsag er Bjergkrystal i folkemunde beskrevet i mange gamle kulturer verden over. Udtrykket “bjergkrystal” kommer fra det græske ord for “is”. Gamle græske filosoffer som Theophrastus mente, at den gennemsigtige sten var en form for permanent is. Alle gammel kulturer havde hver deres beskrivelse af denne klare bjergkrystals betydning for mennesket. I Japan refererede den klare bjergkrystals betydning til en “perfekt juvel”, de mente den symboliserede rum, renhed og tålmodighed. De Indfødte nordamerikanske kulturer tænkte på stenen som et centralt væsen, og ville give den mad såvel som andre tilbud i respekt for dens klare bjergkrystal betydning. Begge kulturer i Austrailia og Sydamerika havde en lignende beskrivelse. I kulturer i Mellem- og Sydamerika mente man, at det var deres forfædres ånder der blev holdt inde i den klare bjergkrystal som en urne til åndeverdenen. I Skotland og Irland blev bjergkrystalkrystaller ud skåret i kugler. De mente at den klare bjergkrystal havde metafysiske evner til at helbrede plager i deres kvæg.

Hvor på kroppen bruger man bjergkrystal

Mens bjergkrystalegenskaberne kan forbindes med at hjælpe alle chakra, har den også fået et ry som mester healeren, og er især nyttig til at aktivere krone chakraet. Dette chakra styrer, hvordan vi tænker på og opfatter situationer. bjergkrystal kan hjælpe med at åbne sindet og hæve negative perspektiver til mere et oplyst synspunkt. Dens metafysiske formål er kæmpe, fra at hjælpe med at udvide bevidstheden for at lette og åben kommunikation og stimulere alle chakraerne. For dem der behøver klarhed i sindet, vil klar bjergkrystals helbredende egenskaber eliminere energiblokninger og tillade energi at strømme glat gennem hele kroppen.

Selv om intet stjernetegn har en direkte bjergkrystal-betydning, har denne krystal været kendt for at temperere stædigheden fra ​​Stenbukken og Løvens magtlyst. Ved at bruge denne krystal som et element i feng shui i hjemmet, kan den placeres i et område som vindueskarme. bjergkrystal kæmpe kraft vil udstråle sin positive energi, der trækkes ind fra solen og månen og ind i resten af ​​rummet.

Hvordan mediterer man med en bjergkrystal

For at meditere med bjergkrystalen kan man enten implementere ens egne hensigter med et mantra. Et sjovt mantra at bruge med bjergkrystallen er: “Jeg er krystalklar på mine hensigter og mål.” Gentag dette under meditationen, det vil styrke viljen til at nå dit formål og hjælpe med at visualisere dine mål <3

I Danmark er der også nogen der kalder disse krystaller Bjerg Krystal, men det betyder det samme, og bjergkrystal / bjerg krystal har samme egenskaber om det er rå eller poleret overordnet set

Vægt 0.023 kg
Vælg størrelser

, , , , ,

Du kunne også være interesseret i...

  • himmalaya bjergkrystal
  • Ametyst afrika
  • rosakvarts afrika
Indkøbskurv