Mangano Calcit

Plus evt. fragt.kr. 150.00kr. 160.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo
Spar 10% frem til søndag den 18/12-2022

Mangano Calcit er helt unik på mange måder fordi den forstærker energien i kroppen fra krone charaet og faktisk helt ned til hjerte chakraet, og det siges at den har en direkte forbindelse til englene, hvilket også bevises med dens meget blide men kraftigt virkende energi. Lige så unik den er, lige så svær er den at tage et billede af da det er utroligt svært at få de helt reelle farver frem.

Hvilke former kan man få dem i og hvad er de gode til?

Den vil hjælpe dig til at få mere selvværd samt selvtillid. Den vil øge din medfølelse til andre, lindre stress og angst, læs mere nedenfor

for det første kan man få dem som poleret og rå, desuden er der nogle der er formet som kramme sten, palmstone, andre som hjerter og du kan sågar få dem som som fade.

Disse Mangano Calcit hjerter og krammesten er helt fantastiske bløde og lækre at holde om, og i det her tilfælde repræsenterer hjertet tilgivelse.
Den lyserøde Mangano Calcit hjerte op heler hjertet.

Dette hjerte af en sten vil hele alt på dit hjerte, og opfordre dig til kærlighed, venlighed og medfølelse både over dig selv men til andre. Den vil hjælpe dig til at stresse af, samt slappe af under en meditation f.eks., fjerne spændinger og angst, og er god at have ved sin side hvis man får massage.

Fjerner spændinger

Mangano Calcit fjerner nogle af alle de spændinger som kan komme fra angst, og traumer, den hjælper også med at løsne op for de psykiske smerter der opstår under en angst periode. Den opfordre til harmoni (fred & ro) samt en mere roligt sindstilstand. Hvis du ønsker at bruge den pink Mangano Calcit i en meditation, kan du blot holde stenene i hånden eller lægge den på et hvilket som helst sted på kroppen, og du vil hurtigt mærke at den får dig til at geare ned, og får et fantastisk følelse af velvære i hele kroppen.

God til massage

Når vi snakker massage, er der også mange fordele ved at bruge Mangano Calcit da den hjælper patienten med at slappe af og lindre stress. og da både Mangano Calcit hjertet og krammestenen har en fantastisk blød overflade er de hel perfekte til at kører rundt på kroppen.

Mangano Calcit hjælper til at lindre stress samt spændinger, også de der kommer helt tilbage fra tidligere traumer, men også hvis du har mistet en du har kær/elsket, eller hvis du har været ude i et vanskeligt brud, eller hvis du har været ude for et følelsesmæssigt eller fysisk misbrug, samt hvis du har PTSD. Således kan du have stor gavn af Mangano Calcit hvis du har PTSD, angst, traumer, stress, er i en sorg, eller har har søvn problemer.

Alle palmstone krammesten, hjerter er helt unikke, og derved er der ikke en eneste der er den samme.
Du kan med fordel give det lyserøde Mangano Calcit hjerteformet eller krammestenen som en gave til en du har kær eller elsker, det er ligeledes en helt unik gave at give til en der har fødselsdag, eller til mors dag, et jubilæum eller på valentinsdag, det kunne også være som en gave til en der er syg, som symbol på at du ønsker at personen bliver rask, det kan også bare være det skal være en gave bare fordi du er dig eller jeg tænker på dig -gave. Lige meget hvad lejligheden er er det en fantastisk gave at give og få eller bare købe til sig selv, og nu kan du dele din kærlighed og påskønnelse en ven en partner eller et medlem af familien, hvor dette Mangano Calcit hjerte vil komme til sin rette!

Sådan kan du bruge Mangano Calcit

Der er mange måder at bruge Mangano Calcit på, men jeg vil foreslå, at du sidder med den i hånden, du kan også lægge den direkte på det sted det er hvis du ved hvor der er en ubalance, andre igen bruger engle tape, og taper den fast

Denne lyserøde krystal er også fantastisk sammen med andre sten og krystaller, og her vil den fremhæve sine kvaliteter som er beroligende og foryngende, og i forhold til både stress og angst vil den som sagt være helt fantastisk.

Af gode sten og krystaller du kan sætte sammen med Mangano Calcit:

Rosenkvarts/rosa kvarts
Rhodochrosit
Rød turmalin

Mangano Calcit hvad er det, og er det en ny sten?

Mangano Calcit, er lyserød sten, som er fantastisk at have ved sin side hvis man har brug for at slappe af (afslapning), har brug for at mediterer, eller blot har brug for at få et indblik i sindets univers. Mangano Calcit er en del af alle de andre Calcitter der også findes, men denne her har et stort indhold af mangan & calciumcarbonat. Og det er ikke en ny sten der er kommet på listen, den har såmænd været fundet helt tilbage til år 1846 hvor den blev fundet i Banská, Štiavnica i Slovakiet af en tysk mineralog.

Dog blev Calcit første gang omtalt var da den blev navngivet af Gaius Plinius Secundus i år 79 e. Kristi fødsel, her blev den identificeret som et mineral. De den gang levende folk brugte calcit i det vi i dag kender som marmor, til at bygge statuer og skulpturer osv. Mange egyptere brugte den gule calcit (alabast) i deres udskæringer.

Mangano Calcit har en kemisk formel CaCO3. Og dens hårdhed er 3 ud af 10, det vil sige at den blød og skrøbelig, og det gør også at den bearbejdet form bliver meget dyr, fordi der er så meget spild når de skal bearbejdes, Den kan findes i jord overfladen, og findes tit hvor der er kridt, sedimenter og nogle få gange hvor der er muslingeskaller. Det mest typiske for calcit er at de dannes i store masser af marmor eller kalksten.

Calcit igennem tiden

Calcit har i gennem tiderne en rig og historisk fortælling da de blev brugt i mytologien, samt arkitektur, udskæringer. MEN MANGANO CALCIT har igennem historien ALTID været et af de vigtigste symboler på healing samt tilgivelse, brugt til at lindre spændinger, stress og angst og i det hele taget til at fremkalde en mild energi.

Mangano Calcit arten har en svag lyserød farve helt over til de hvide farver. Nogle af de finere af slagsen har endda nogle gange hvide streger (bånd) i sig. Nogle af Mangano Calcitterne har hvide indeslutninger i sig.

Nu til dags kommer de største mængder af Mangano Calcit som findes på markedet, fra Japan, Peru, Rumænien, Bulgarien, Mexico, og de der er i bedste kvalitet som disse her kommer fra Madagaskar.

Du skal vide at du bør kigge dig godt for, og købe hos en forhandler du har tillid til når vi snakker Mangano Calcit, for der er mange på markedet, og 80% af dem er det der hedder Pink Calcit og det er absolut ikke det samme, men mange tror det.

Hvad er forskellen på Mangano Calcit & Pink Calcit

Mange vil du så sige, jamen hvad er da forskellen på Pink Calcit & Mangano Calcit? Det har der da også været talt om i rigtig mange år. Men du kan som udgangspunkt sige at for du kan kalden en sten for en Mangano Calcit, skal den have minimum 30% mangan indhold i sig, og det skal den Pink Calcit ikke. Foruden dette kan det være svært at se forskel på dem, dog kan vi sige at en Pink Calcit minder meget om Rosen Kvarts, som du også kan finde i vores shop .  Nogen vil også kalde disse for Calsit eller kalsit

Vægt N/A
Størrelse

Lille hjerte 5-6 cm, Palmstone 6.3 – 7.8 cm, Stort hjerte 6 – 7 cm

Indkøbskurv