Ildopal Mexikansk rå

Plus evt. fragt.kr. 40.00kr. 60.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Ildopal Mexikansk rå, er naturlige mexicansk Opal i en matrix.

Den Mexicanske Opal er også kendt som Den Mexicanske Ild Opal, og eller Cantera Opal. Den eneste virkelige forskel er mængden af “opal” i forhold til matricen. De større stykker, der er orange- rød, bliver ofte taget og brugt til cabochons og kaldes Mexicansk ILD Opal . De mindre stykker kaldes Cantera Opal, og er lejlighedsvis lavet i mindre cabochons.

Vand opal

Når opal er hvid til klar , kaldes det mexicanske vand Opal. Opal er hovedsageligt lavet af hydrous silica undertiden med jern og aluminium. De kan også indeholde op til 10 procent vand. ILDOPAL findes “rimelig” nemt i Mexico. Det anses for at være en af “de syv hellige sten” af Cherokee folket . det afhænger af , hvilken slags opal du har, hvad den er god til: hvid opal , solsikke opal , sort opal , boulder opal , Sonoma opal , sol opal , bjerg opal, gelé opal , mexican opal, ildopal , cacholong opal eller Califoria opal . Hver især arbejde de forskelligt.

Opal har solen og månens energier

Opal Bærer månen og solens energier, opaler er dannet af kugler af silica. Dette silica har forskellige niveauer af dybde og itensitet, og indeholder vand, det er det der giver, “regnbuefarven”. Opal er en sten der giver glade drømme og er gode til ændringer . Opal kan bruges til at åbne til den “okulte” side . Giver dig forståelse af de højere magter . Denne sten bærer både solen og månens energi. Det er dybest set en måne sten og har kvindelige energi , men har et specielt flash af mandlige energi i iriserende farver og bærer også solens energi . Disse blink tilskynder intuition og indsigt. Disse blink repræsenterer også en “indre ild” , der blidt stimulerer dig i retning af det åndelige rige.

Brug den i astrale rejser

Kan anvendes under astral rejser , men er ikke en stærk sten til astral rejser , energierne er mor subtile. Opal skal fugtes ofte med en naturlig olie eller vand, fordi vandet i stenen fordamper, og så bliver den skrøbelig og kan knække. Opal er bundet til vores følelsesmæssige side. Bringer klarhed ved at forstærke og spejle følelser. Bringer begravet følelser op til overfladen , så de kan blive behandlet. Hjælper en person til “løsne op” og blive mere spontan . Den Mexicanske Ild Opal, har rhyollit værtsbjergart i sig.

OBS!! DISSE OPALER ER SKRØBELIGE, OG SKAL HOLDES FUGTIGE – ALTID

Vægt 0.025 kg
Størrelse

Ildopal XS, Ildopal S, Ildopal M

Indkøbskurv