traditioner og julen

Bjergkrystal Calcit Rosenkvarts Julens og festens krystaller

Bjergkrystal Calcit Rosenkvarts Julens-festens krystaller

Alle mulige ting sker, når julens fest starter. Nogle er vidunderlige, nogle interessante, og nogle af dem kan virke helt katastrofale!

Men en ting er sikkert- Krystaller gør det hele bare lidt nemmere, lidt bedre, og får det hele til at fylde lidt mindre.

Så hvad er det, der får halvdelen af ​​planeten til at gå i stå? Hvordan kan det være, at selv de, der planlægger deres festligheder månedsvis i forvejen, stadig farer derud af som en vild gal hest? du kender de der mennesker der virkelig er organiserede med alt de laver, men alligevel farer de omkring sig selv fordi tante Oda melder deres ankomst om 14 dage. Nogen tænker hvorfor har kære tante Oda netop den dag valgt at komme til mad? Hun har jo ikke været hos os i to år, og hun forventer aftensmad… Og hvad med en gave? Og hvad med børnene skal der også være en lille gave fra dem?

Åh ja, jeg fik ikke lige fortalt dig, at klokken er kvart i tre om eftermiddagen, og Det er den 24. december hun kommer!

Nu er det tid til lidt første hjælp:

Første ting er at forblive rolig, sætte sig et kort sekund og træk vejret dybt. Slap af, chill og mediter. Prøv denne guidet meditation bare en gang om dagen i et par uger før jul, det vil ændre din følelse og gøre det lettere for dig at være værten i festlighederne, du kan kvit og frit hente den ned på din telefon. GRATIS meditations lydfil guidet meditation ro <– Lyt til den nu

Foruden meditation behøves healing og overskud

Hmmm… og hvad er det så der skal til for at gøre dit liv bedre?

Kærlighed = Rosenkvarts

Rosenkvarts <—– Kan købes hos Krystal & HealerHuset ved at trykke på navnet.

Er kærlighedsstenen over alle kærlighedssten, ydermere giver den, fred og velvilje. Som et skumbad til dine følelser, breder dens varme energi sig ud over dig og omfavner dig, den bader dit hjerte forsigtigt og blidt i et lyserødt krystal-lys. Det er en utrolig vidunderlig følelse i de mørke vinternætter, eller når som helst du måtte have brug for det. Prøv at lægge eller tage et stykke rosenkvarts med i dit bad, den vil vitaliserer din hud og på nærmest magisk vis suge alt smerte væk. Du kan også lave en rosenkvarts eliksir ved at lade din rosenkvarts ligge i en kande vand natten over og bruge dette vand topisk, til at vaske dit ansigt med om morgenen, dette bringer din ungdommelige hudfarve tilbage til dig.

Energiboost

Hvis du føler, at du har brug for et energiboost samtidig med at du finder glæden og overskuddet i kombination med kærligheden, kan du bruge kombinationen Rosenkvartsen en Bjergkrystal en Orange Calcit her.

Orange Calcit <—– Kan købes hos Krystal & HealerHuset ved at trykke på navnet.

Er en energibooster. Den Orange Calcit bringer munterheden med ind i hele forløbet, uanset hvordan det ser ud, tro mig det virker. Orange Calcit hjælper med at balancere følelser, fjerner frygt og overvinde depression, sløvhed eller inaktivitet. Orange Calcit hjælper dig med at skabe nye og innovative strategier og løse problemer samt overvinde stagnation.

Bjergkrystaller <—– Kan købes hos Krystal & HealerHuset ved at trykke på navnet.

Oplyser hele dit hjem, hæver energien i hjemmet og i dig, samtidig med at den, hvis du har alle tre sten på dig MANGE DOBLER energien i de to andre sten, således vil det være som et kosmisk energi spark lige ind i dig. køb evt. et stykke bjergkrystal til hvert af dine rum, hæng bjergkrystaller op i dit juletræ eller i dine vinduer. Bind bare bånd eller nylontråd om dem, det vil give en hel unik effekt.

Men det er ikke alle der syntes julen er fantastisk

Selvfølgelig nyder alle ikke festlighederne, selvom vi der er rundt om disse, ville ønske at de gjorde, og nogle mennesker finder denne tid på året følelsesmæssigt vanskelig. Her kommer Apache-tårer til sin ret, som magisk vis hjælper med at frigive de dybe siddende følelser i os, tristheden bliver lettet, og det bliver nemmere at acceptere, samt tilgive, men ikke nok med det er de gode som lykke sten, de siges nemlig at bringe held og lykke til alle, der har den på sig. SÅ hvis du føler dig utilpas og utryg ved at nærme juletiden eller andre tider på året, er dette måske stenen du skal kigge efter sammen med bjergkrystallen, rosenkvartsen og calcitten, da de på nænsom vis vil hjælpe dig med, forsigtigt at give slip på fortiden og langsomt føle dig sikre og bedre.

Det var lidt af mange muligheder der er for at komme godt igennem årets højtider, vi håber de vil hjælpe alle, da ingen fortjener at være i ubalance.

Uanset om du vælger at fejre denne højtid eller andre højtideligheder, ønsker VI dig en god og fredelig tid med massere af forkælelse til dig og dine.

Vi gør yderligere opmærksom på, at sten og krystaller ikke er er medicin, og derfor ikke kan diagnosticere, behandle eller kurere sygdomme.

Af juridiske hensyn oplyses, at sten og krystaller ikke har en videnskabeligt medicinal godkendelse

Dette blogindlæg er skrevet med det formål at informere og oplyse. De er på ingen måde ment som en erstatning for samarbejdet med læger og medicinske eller farmaceutiske myndigheder, nærmere tværtimod.

Mange hilsener
Krystal & HealerHuset

Indkøbskurv