Calcit orange rå/poleret

Plus evt. fragt.kr. 25.00kr. 110.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Calcit orange rå/poleret

Disse fantastisk varme rå/poleret stykker Orange Calcit har en vidunderlig Appelcin/mandarin farve.

Orange Calcit ligner appelsiner

Orange Calcit ligner et stykke friskskrællet appelsin eller grapefrugt – alt der mangler er blot citrus lugten. Orange Calcit er en energibooster. Orange Calcit hjælper med at balancere følelser, fjerner frygt og overvinde depression, sløvhed eller inaktivitet.

Orange Calcit hjælper dig med at skabe nye og innovative strategier og løse problemer samt overvinde stagnation. Orange calcit hjælper med at se omstændighederne fra en anden synsvinkel, opmuntre dig til at se løsninger ud fra gamle mønstre og tidligere opførsel.

Orange Calcit resonerer med en energisk vibration og tilskynder tillid. Dette er en glimrende sten til dem, der er involveret i kreative bestræbelser, fordi Orange Calcit letter “inspirerende Aha-øjeblikke”.

Orange Calcit kan være nyttig til helbredelse af følelsesmæssige problemer i forbindelse med seksualitet, kreativitet og fri vilje. Orange kalcit stimulerer den fysiske krop, såvel som seksuelle og kreative energier.

Prøv Orange Calcit hvis du er lidt nede psykisk eller er vred

Orange Calcit har virkelig mange opløftende energier – “som en solstråle der varmt rammer din krop” den vil varme dig både fysisk og psykisk, med en flydende bevægende energi der cirkulerer omkring dig. I et chakra grid-layout kan Orange Calcit placeres for at aktivere det tredje chakra. Orange Calcit fjerner blokeringer fra meridianbanerne, og er et fremragende krystal værktøj til dem der oplever skam eller sociale fobier.

Orange calcit ballancerer det endokrine system og balancerer hormonerne. Orange kalcit kan også være nyttig ved, galdeblæren, fordøjelsessystemet og tarmlidelser såsom irritabel tarmsyndrom (IBS).

Orange calcit findes mange steder på jorden, og de er ofte forbundet med en højere bevidsthed.

Orange calcit er forbundet med ild elementet, og med stjernetegnene Skytten, Tvillingen, Løven.

Nogle kalder Calcit for: Calsit, kalsit, glædes stenen, som solen der kommer op i horisonten

Se også vores andre Calcit kugler Honning Calcit

Vægt 0.078 kg
Model/Str.:

Calcit Poleret Small, Calcit Poleret Medium, Calcit Rå Small, Calcit Rå Medium

Indkøbskurv