Apache tårer

Plus evt. fragt.kr. 20.00kr. 30.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

APACHE TÅRER

Apache tårer siges at lindre sorg og tristhed samt bistå i at give og acceptere, samt tilgivelse. Kan hjælpe med at frigøre negative følelser, og balancere ens følelsesmæssige tilstand. De er gode som lykke sten, og siges at bringe held og lykke til alle, der har den på sig. De er fremragende ved meditation, især til at afklare spørgsmål og få indsigt. Apache tårer er en blidt grounding sten. I den fysiske verden, har Apache tårer ry for at lindre muskelkramper og fjerne giftstoffer fra kroppen.

Lindre sorg og giver beskyttelse samt jordforbindelse

Apache tårer er en speciel udgave af sort Obsidian, de har en mere kærlig og direkte vibration end nogle af de andre typer af Obsidian, der helbreder sorg. De er meget stærke i deres handling, for at hjælpe med følelsesmæssig helbredelse og give trøst, når du sørger.

Det er power sten til Grounding og beskyttelse, og hjælper dig med at fjerne de negative følelser, der kan holde dig tilbage.

Hvor er de fra
Disse er fundet i det sydvestlige USA.

Det siges at indianerne brugte dem, som de stadig gør idag

Det siges, at bestemte medlemmer fra en indianer stamme blev forfulgt af hæren, og selv om de kæmpede modigt, var hæren i overtal, så i stedet for at blive fanget, sprang de ud af klippen til den visse død. Stammens kvinder råbte og havde mørke tårer i ansigtet af sorg, disse faldt til jorden og dannede disse mørke underligt formet sten, hvorefter deres tårer blev til virkelighed, således at folk altid vil huske, hvad der skete.

Hvorfor bruge dem?

Apache tårer er kraftfulde sten, der kan bruges til psykisk beskyttelse, og hjælper dig med at genkende de tidligere truende situationer, hvor du kan have været i fare.

Men ikke kun det: Disse apache tårer er yderst nyttige, hvis du er healer, da de vil hjælpe dig i dit arbejde ved at sikre, at du holdes beskyttet under hele healingen, ved at absorbere negativ energi, og rense dit negativitetsfelt, samtidig med dette har de evnen til at helbrede dig, hvis du føler sorg og er i et følelsesmæssig kaos. Samtidig er de stærke sten til åndelig forankring, så brug dem, efter du har arbejdet med højt vibrerende krystaller.

Deres stærke energi fungerer bedst ved rodchakraet, hvor de vil flytte overskydende energi ned i jord-chakraet for at give jordforbindelse.
Energien fra disse sten vil styrke blodet og immunsystemet.
Den vil hjælpe kroppen med at assimilere C-vitamin og D.
Den har gavnlige egenskaber, der hjælper med reduktion af giftstoffer i kroppen og vil forsøge at fjerne disse.
De kan med fordel bruge til at berolige muskelspasmer.
Kan forbedre vitalitet og styrke i kroppen.
De kan bruges til at helbrede følelsesmæssige problemer. Hvis de placeres på hjertechakraet vil dens energi hjælpe så den følelsesmæssige krop opheles, fra gamle emotionelle traumer.
Dens energi i sakral og solarplexus hjælper med at fjerne ​​disharmoniske energier i et forhold. Og kan være med til at bringe glæde tilbage

Da de absorberer så meget negativitet, vil du være nødt til at rengøre disse regelmæssigt, Se hvordan du renser dine krystaller her https://krystal-healerhuset.dk/foer-du-tager-dine-sten-krystaller-brug/ .

Det er vigtigt at sikre, at den fysiske krop holdes sund, og at du forbliver groundet for at undgå sundhedsmæssige problemer.

Vægt 0.010 kg
Størrelse

,

Indkøbskurv