Krystaller der beskytter

Sten & krystaller der beskytter dig

Alle sten og krystaller har metafysiske egenskaber, der kan hjælpe bæreren på forskellige måder. I denne artikel vil vi se på nogle af de sten og krystaller, der har stærkt beskyttende kvaliteter, såsom evnen til at absorbere negativ energi eller afskærme bæreren fra disse.

Personligt bruger vi selv krystaller hele tiden, således at vi drager fordel af deres forskellige egenskaber. De, der er farvet sort, brun eller rød (der svarer til rodchakraet) er generelt meget beskyttende sten.

Det er vores rum…

I vores fri rum skal vi ikke være bange, vi skal nyde den plads, vi har, om det er 5 skridt eller 10 fra kroppen, eller om det er i vores biler, huse, eller et helt andet separat rum. Så meget desto bedre er der god grund til at beskytte dig og disse værelser/huse/rum/lejligheder som vi nyder så meget. Ud over det faktum, at krystaller er smukke at se på, så hjælper sten og krystaller med at fjerne negative energier og erstatte disse med positive energier, der kan hjælpe os til at føle at vi har det bedre. De vil også hjælpe med at absorbere de overskydende energier, som vil bringe harmoni og beskyttelse ind i dit space.

Det hele er et spørgsmål om at placere dem de rigtige steder, for at hjælpe til med at bringe beskyttelse og harmoni i dit fri rum, din krop eller hvor det nu måtte være. For eksempel vil brugen af en beskyttende krystal udenfor hoveddøren hjælpe med at bevogte indgangen til huset. Hvis du begraver nogle af de nedenfor stående krystaller, i hvert af de fire hjørner af ejendommen, vil de hjælpe dig med at beskytte dit hus, fra negativ energi eller dem, der ønsker at gøre dig ondt. Også arbejdspladser kan være stressende, ved at placere en røg kvarts på dit skrivebord kan den hjælpe dig med at beskytte dig mod andre folks stress, og frustrationer. Endelig kan du blot have dem på dig i en lomme eller i bhén m.fl.

Her er nogle af de sten og krystaller du kan bruge

Ametyst

Ameyst beskytter imod psykiske angreb, og for alle typer af skader. Hav evt. en større rå ametyst, f.eks. en ametyst grotte stående i stuen, den vil fjerne negative og blokerede energier. Du kan læse mere om ametyst her: Ametyst

Rubin onyx

Rubin onyx er beskyttende, samtidig tiltrækker den positive energier til miljøet og sindet af bæreren.
Den er fremragende til at slippe af med sorg, og styrker selvkontrol, og stimulere gode beslutninger, samt tilskynder held og lykke. Kan bruges til at rense dig, og skabe en god Yin-Yang energi. Disse har været brugt i brynjer på ypperstepræsten. Er forbundet med rod chakraet. Den eliminerer negativ tænkning, og siges at skærpe forstanden. Giver åndelig inspiration, og er god til at holde følelser og lidenskaber under kontrol. Beholder energien i kroppen og forhindre stress, og regulerer rod Chakraet. Læs mere om rubin onyx her.

Smaragd

Smaragd fordriver negativitet, samtidig med at den fremmer harmoni og kærlighed.
Læs mere her: Smaragd

Hæmatit

Hæmatit er meget beskyttende og kan hjælpe med at trække negativitet fra rod chakraet og forvandle det, samtidig med at den forhindre brugeren i at optage negativitet fra andre. Denne sten ligger på linje rod chakraet og giver også jordforbindelse.
Du kan læse mere her: Hæmatit

Gul Jaspis

Gul Jaspis er en vidunderlig og beskyttende sten mod negativitet, og kan bæres under kørsel som et skjold, samtidig med at det er en meget opløftende sten.
Du kan se mere her: Gul Jaspis

Labradorit

Labradorit kan beskytte din aura ved at afværge uønskede energier, forebygge psykisk vampyrisme og tilsyneladende åndsbesiddelse eller indflydelse.
Du kan se mere her: Labradorit

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli siges at vogte over bæreren og beskytte mod negative psykiske påvirkninger, og samtidig hjælpe os med at tale fra vores sind.
Du kan se mere her: Lapis Lazuli

Sort Obsidian

er en af ​​de stærkeste sten til beskyttelse, og kan beskytte os mod psykiske angreb og det siges samtidig at være et skjold mod følelsesmæssige og fysiske angreb. Den vil forsøge at rense negative energier i dens nærhed, også inden for auraen, hvilket gør den til en meget nyttig sten. Denne kan endda være en hjælp til at fjerne chok eller traumer fra en person.
Du kan læse mere her Sort Obsidian

Bjergkrystal og Turmalin kvarts sammen

Hvis du tager Bjergkrystal og Turmalin kvarts sammen er de beskyttende sten, der også renser og forbedre en persons aura betydeligt. De indviede, bærer ofte et stykke, som en pendant, eller bære et lille stykke i lommen eller andre steder.
Bjergkrystal
Turmalin Kvarts

Tiger øje rød/jern er en sten for beskyttelse og også overflod.
Læs mere om Tigerøje rød her

Sort Turmalin

Sort Turmalin er en af ​​de mest magtfulde og beskyttende sten/krystaller mod negative energier fra andre, både her på jorden og i den åndelige verden, den er også rigtig god at have ved siden af ​​din seng om natten. Det siges at den sender den negative energi tilbage til afsenderen. Og fjerner energi og stråling fra elektrisk udstyr.
Se mere her: Sort turmalin

Vi gør yderligere opmærksom på, at sten og krystaller ikke er er medicin, og derfor ikke kan diagnosticere, behandle eller kurere sygdomme.

Af juridiske hensyn oplyses, at sten og krystaller ikke har en videnskabeligt medicinal godkendelse

Dette blogindlæg er skrevet med det formål at informere og oplyse. De er på ingen måde ment som en erstatning for samarbejdet med læger og medicinske eller farmaceutiske myndigheder, nærmere tværtimod.

Vi håber det gav dig inspiration til hvordan du kan beskytte dit space.

Indkøbskurv