sten og krystal butik

Krystal butik: Krystaller og sten til healing

Krystaller og sten er naturligt forekommende objekter, som de fleste af os kender: de har eksisteret i millioner af år og findes overalt omkring os. Men mange er ikke klar over, at man med fordel kan anvende disse krystaller i hverdagen, for at opnå forskellige fordele. 

Krystaller består nemlig af en række forskellige elementer og forbindelser, som menneskekroppen reagerer på forskellige måder på. Krystaller er helt essentielt set mineraler, der indeholder deres egen energi. Idet mennesker også består af energi, kan man derfor udveksle energi med disse krystaller, når man arbejder med dem og er omkring dem.

Hvordan kan man anvende krystaller til healing?

Krystaller er ofte smukke og skåret i spændende former, hvilket gør dem flotte at se på. Det er dog ikke kun udseendet og formen der bør afgøre hvilke krystaller man bør vælge, hvis man ønsker at opnå specifikke fordele. 

Der findes en lang række forskellige krystaller og sten man kan vælge mellem og nedenfor beskriver vi et udvalg af de mest anvendelige, som vi tilbyder gennem vores krystal butik danmark. Stenene kan benyttes individuelt eller sammen, da de forskellige krystaller kan fungere sammen og styrke hinandens egenskaber.

Agat

Der findes mange forskellige agater, i mange former og farver i vores krystal butik. Fælles for denne type sten er deres rensende egenskaber, samt deres beroligende og groundende energier.

Ametyst

Ametyst findes både i lilla, grøn og sort. Denne type sten har mange fordele du kan gøre gavn af, herunder:

  • Øger koncentrationen og giver klarhed
  • Giver en højere grad af balance
  • Reduceret stress og øget ro
  • Positiv energi og større indsigt

Bjergkrystal
Bjergkrystaller er blandt verdens mest kendte og anvendte krystaller og er let genkendelige med deres smukke, klare farver. Denne type krystaller har mange anvendelser og er meget stærk i sin virkemåde, der især kan kanaliseres ind i healinger og meditationer. 

Jaspis

Jaspis findes i mange forskellige farver i vores krystal butik og især den røde variant er lige så smuk, som den er fuld af kraft. Denne sten er kendt for evnen til at give ro, en følelse af tryghed, stabilitet og robusthed.

Obsidian

Obsidian findes primært hos os i sort og blå og denne type sten finder især anvendelse i forbindelse med frigivelse af negative energier og følelser af jalousi, smerte vrede og problemer.

Rosakvarts / Rosenkvarts

Rosenkvarts er, som navnet angiver, en smuk rosa farve, der er flot både som smykke og dekoration i hjemmet. Denne krystal forbindes især med kærlighed og herunder harmoni, healing og selvværd.

Man kan derfor med fordel lære mere omkring de forskellige krystaller, således at man kan vælge de rette ud fra sine individuelle behov. Samtidig bør man dog også huske, at inddrage sin mavefornemmelse i beslutningsprocessen. Bruger man sine sanser, har man større chance for at finde frem til det, man har brug for, i stedet for at man lader sin rationelle hjerne vælge det, man tror der er det bedste. Når først man får valgt de rigtige krystaller, kan man for alvor nyde godt af deres healende egenskaber.

Køb danske krystaller i en krystalbutik

Indkøbskurv