krystal healing

Naturlig behandling: Introduktion til krystal healing

I nutidens travle hverdag, hvor man konstant bliver udsat for forskellige sanseindtryk og input, leder mange efter metoder til at skabe ro i kroppen, reducere følelsen af stress og til at være nærværende og groundet i nuet og omgivelserne. I den forbindelse vender flere og flere sig mod healende sten (krystal healing), hvilket er en gammel metode, der har eksisteret i århundreder. Takket være moder natur er hendes skattekiste fyldt med naturlige redskaber, vi kan f.eks. anvende krystalvibrationer der kan give os en mulighed for til at få overført ny energi ind i vores indre, og derigennem bringe os selv i balance. Du kan bestille en tid herBestil tid til healing

Hvad er healing med krystaller?

Det er også kaldet krystal healing. Krystaller er forskellige kombinationer af mineraler, der kan hjælpe med at balancere og justere kroppens energifelt samt rense den for negative energier, ved at arbejde med vores interne bioenergetiske systemer. Krystaller siges at have et unikt, konstant og stabilt energimønster, hvor alle har netop deres helt egen unikke frekvens, samt et unikt energifelt, der giver dem helt specielle egenskaber og fordele i sten healing. Krystallerne kan man næsten sige, at de kan fungere som et fintunet instrument, en stemmegaffel, hvorfra man herigennem kan hjælpe energifeltet i menneskets krop, til at komme i harmoni, vi ser mange gange at menneskets krop i mange tilfælde er ustabilt, og let påvirkes af ydre energier. 

Helt basalt set indebærer krystal healing, at man bruger krystaller til at skabe balance i et menneskes ydre og indre liv og sind. Man kan anvende specifikke sten, såsom krystaller mod hovedpine, mod morgenkvalme, til hjælp mod negative tanker, samt mange andre.

De foreslåede helbredende fordele ved krystaller er mange, herunder:

  • Følelsen af mentalt velvære
  • Følelsen af øget ro
  • Bedre fokus
  • Øget immunitet
  • Naturlig reducering af stress

Individuelle krystaller er også kendt for at have deres egne specielle energier, der kan tilpasse sig til forskellige områder af dit liv, idet deres form og farve – såvel som deres type – påvirker deres indflydelse.

Hvordan bruger man healende sten og krystaller?

Som udgangspunkt er det helt essentielt, at man får studeret f.eks. hvilke mineraler mv. der er i de forskellige sten og krystaller, samt deres unikke egenskaber, således at man kan vælge de rette sten & krystaller til formålet. Da sten og krystaller har forskellige grundsubstanser, frekvenser og energier, er det nødvendigt at man kender til disse på forhånd, så man kan give den rette healing til modtageren. Dette kan man blandt andet sætte sig grundigt ind i ved at læse nærmere om hver enkelt af de healende sten og krystaller vi har på vores hjemmeside, brug evt. vores søgefelt, her kan du søge efter både diagnoser mm..

Når man har undersøgt de forskellige krystaller og gjort sig klart hvad man ønsker at opnå med sin healing til modtageren, kan man begynde at forberede sig selv på den healings seance der skal til at begynde. Man kan modtage og give healing på flere forskellige måder, herunder fjernhealing, som vi tilbyder til vores kunder, samt som en healingsmassage, hvilket vi tilbyder som en 90-minutters massage, der kan skabe balance i kroppens energipunkter. Hvis vi skal bruge sten og krystaller til healing kan man have dem så tæt på huden som muligt, og så tæt på det sted der er noget i vejen, man kan bruge engle tape til at tape sten og krystaller fast på kroppen, der hvor der er noget galt, man kan også blot bruge de store chakra punkter vi har, dog skal man jo så vide hvilke chakra punkter (energi punkter) der hører til hvad.

Kan man selv anvende helbredende sten i sin hverdag? Sagtens. Er man f.eks. mellem behandlinger, kan din healer foreslå dig hvilke sten og krystaller du vil kunne bruge, og ønsker du at gøre brug af krystallernes egenskaber i hverdagen, så kan man med fordel investere i sine egne krystaller, og evt. bringe dem med til hver healing session, eller man placerer dem rundt om i sit hjem på strategiske steder, man kan også gå med dem i en halskæde eller et armbånd, ja mulighederne er mange. Så længe man foretager sin research og vælger de rette sten til det ønskede formål, kan alle nyde fordel af healing med healende krystaller.

Indkøbskurv