Infertilitet graviditet forældre

Ufrivillig barnløshed-infertilitet-Graviditet

Sten og krystaller til ufrivillig barnløshed – infertilitet – Graviditet

ET STORT problem for de mange kvinder og mænd der ønsker sig den lille guldklump som kan være så svær at få – Infertilitet.

Vi vil gerne takke jer, for alle de gode og konstruktive spørgsmål vi dagligt får, hvor vi i samråd med den åndelige verden får lov til at hjælpe jer, enten via healing / sten & krystaller / clairvoyance.

Krystaller til forbedring af fertiliteten (fertilitets sten)<3

Månesten, rosenkvarts, pyrit og rhodonit er nogle af krystallerne, der siges at være forbundet med frugtbarhed.

Vidste du at efter 30-års alderen mindskes chancerne VÆSENTLIGT for at du som kvinde kan blive gravid? Hvis du leder efter en komplementær behandling for at løse dine fertilitetsproblemer, kan du/i bruge krystaller, men også healing vil kunne hjælpe. Der er dog ingen videnskabelig forklaring, men de sten og krystaller vi nævner her siges at udstråle en helt speciel energi, der kan øge frugtbarheden. Den følelsesmæssige og fysiske rejse ved at forsøge at blive gravid, efterfulgt af den ekstreme transformation er ekstrem hård for vores krop & liv, specielt hvis det ikke lige går som vi troede. Derfor kan vi heller ikke nøjes med at se på sten og krystaller til kvinden da det jo er et samspil mellem kvinde og mand. Nu er muligheden der for at øge chancerne, således at i kan blive forældre <3.

Krystaller til kvinden ved fertilitets problemer.

(Alle stenene kan købes ved at trykke på det farvet sten/krystal navn)

Månesten
I visse mellemøstlige kulturer symboliserer månesten frugtbarheden. På grund af sit stærke ry som en “kvindes helbredende sten” er stenen ofte højt værdsat i disse dele af verden, netop til at fremme frugtbarhed og give en stor familie. Legenden siger, at de magiske kræfter fra månestenen er på sit højdepunkt, når de bæres i fuldmånefasen. Denne frugtbarhedskrystal antages at forberede livmoderen for graviditet og barnets fødsel.

Jade
Jade antages at være en af de bedste krystaller til behandling af uforklarlige ufrugtbarhedsproblemer. Udover at forbedre frugtbarheden understøtter den også en sund graviditet.

Aventurin
Aventurin er en kraftig fertilitetssten, også kendt for at bringe held og lykke, succes og overflod.
Bruges til at fremskynde processen til graviditet og øge fertiliteten. Det er en sten, der ikke kun hjælper med frugtbarhed, men også kærlighedsforholdet. Denne smukke grønne krystal højner din optimisme og selvtillid.

Karneol
Karneol anses for at have en positiv indvirkning på det kvindelige reproduktive system, hvilket hjælper med at forbedre fertiliteten. Det siges også at den forbedre sexlysten og regulere menstruationscyklussen.

Rav
Betragtes ikke som en fertilitetssten i traditionel forstand – det er faktisk oldgamle fossiliserede harpiks. Dens beroligende og smertelindrende egenskaber gør det til en vidunderlig sten at bære på sig hver dag, mens du prøver at blive gravid, samt ind i graviditeten og videre.

Rosa kvarts
Rosa kvarts kan også hjælpe til med at blive gravid hurtigt, da det antages at den øger fertilitetsniveauet hos kvinder. Smykker indeholdende rosenkvarts antages at have flere mystiske egenskaber, der hjælper med at forhindre graviditetskomplikationer, der kan føre til abort.

Krystaller til manden ved fertilitets problemer.

Pyrit
Siges at fremkalde maskulin energi og stimulere frugtbarhed. Pyritten antages at fremme reproduktiv helbredelse hos mænd. Det menes at være et glimrende middel for mandlig in fertilitet og impotens også.

Shiva Lingam
Disse ægformede brunfarvede sten siges at være effektive til behandling af in fertilitet og impotens. Shiva Lingam stenene siges at bære maskulin energi, øge den seksuel fremdrift og hjælpe med at overvinde fertilitetsproblemer.

Rubin i fuchsit
Er en blanding af både rubin og fusit, og menes at bære frugtbarhedens energi. Den kan hjælpe med at behandle spørgsmål relateret til testikler, hvilket kan hæmme frugtbarheden. Det anses for at være en af de bedste krystalkombinationer for at forbedre den seksuel energi.

Chrysopras
Fertilitetsproblemer i forbindelse med lavt sædceller her kan anbefales chrysopras. Krystallen er normalt æblegrøn i farve og siges at forbedre frugtbarheden ved at øge antallet af sædceller. Desuden antages dets anvendelse at beskytte brugeren fra STD’er (sexuel overført sygdom, du kan også bruge karneol her).

Røgkvarts
Røgkvarts anses for at være en komplementær behandling for fertilitetsproblemer hos mænd. Dette skyldes, at krystallen menes at fremme fertiliteten hos mænd og behandle seksuelle dysfunktioner.

Sådan bruges de

✦ En af de enkleste måder at bruge disse krystaller på, er at bære dem på dig. Læg dem i lommen hele dagen lang, og du vil snart mærke forandringer i dit liv.

✦ Mange foretrækker også at have den anbefalede krystal liggende under puden når de går i seng. Hvis du har besluttet at bære disse i krystal smykker, skal du sørge for at krystallen røre huden, for at opleve dens energi.

✦ Placering af krystaller i badevand, er en anden måde at høste fordelene ved deres helbredende egenskaber.

Oplysningerne her er på ingen måde en erstatning for kompetent diagnose fra læger mm., og kan ikke erstatte rådgivning samt behandling af en autoriseret læge. Har du problemer med helbredet, skal du tage kontakt til hospital eller egen læge.

Krystal & HealerHuset

Indkøbskurv