Sten og krystaller

Cancer sten og krystaller

Cancer sten og krystaller kan for nogen måske have en lindrende effekt

Krystaller er blevet brugt i århundreder til at heale, beskytte og rense en persons energi. Disse naturkræfter vil afgive elektromagnetiske bølger, herved menes det at de kan blokere og regenerere celler, alt i mens de absorberer den negative energier i cellerne. Man kan sige at krystaller vil medvirke til at rense, afgifte og harmonisere kroppen, og går godt i spænd med traditionelle behandlinger.

Selvom sygdommen giver en unormal celle vækst, og i mange tilfælde deler sig til andre steder i kroppen, ser alternative behandlere ofte at kræft er “lagret” i vores følelsesmæssige bagage, f.eks. kan en pludselig og voldsom sorg være en udløsende faktor i kræft.

Krystaller er et ofte et overset værktøj her. At arbejde med sten og krystaller kræver, at du kan fokuserer og bruge din intention, som du så kan programmerer ind i krystallen.

Nogle af de sten og krystaller man kan kigge efter er følgende:

  • Selenit: Det siges at du kan rense din krop med denne helbredende smukke krystal. Det siges at dens helbredende egenskaber kan hjælpe cellerne med at regenerere. Det siges at den er kendt for sine rensende egenskaber, og for at den kan rense og afgifte kroppen for tungmetaller, samtidig med at den styrker immun systemet. Det siges at det er en fantastisk krystal til at helbrede følelsesmæssige sår og negative adfærdsmønstre, hvorefter den vil skabe balance og harmoni ind i dit liv.
  • Malakit: Menes at stimulerer dit immun system. Den er et vigtigt redskab i behandling og reparation af cellulære og DNA -strukturer, og den er fantastisk til at berolige et sind der er i alarm beredskab som når vi har en livstruende sygdom, og lindre angst. Malakit vil hjælpe dig med at styrke din intuition, og hjælpe dig med at fokusere på de gode ting i livet, bringe ro i sindet. Den er god at bruge når du kommer ud i kaos.
  • Røg kvarts: Siges at være god, når man skal lære at give slip på dine gamle handle måder og starte på en frisk er en krævende proces. Det er for de fleste svært, men når du kommer ud på den anden side vil du føle dig “klar” og som fornyet, og det er her røg kvarts kommer ind i billedet. Røg Kvarts skaber en stærk forbindelse mellem rod centeret og skaber balance imellem krop og sind. Den er god hvis du ønsker at skærpe intuitionen og åbne dit tredje øje. Den er fantastisk at bruge på dine æggestokke, maven og alle former for kræft, og cyster.
  • Rosenkvarts: Siges at fremme positiv energi og giver en indre kærlighed. Rosenkvarts siges at være god at bruge hvis du har problemer med brystkræft, tymus, hjerte og lunger.
  • Citrin: Siges at genoprette kroppen, fantastisk effektiv ved kræft. Citrinen vil give dig styrken når du har brug for den, og er kendt for at fremme kreativitet, succes og styrker immun systemet. Dens beroligende effekt på mennesket hjælper dig med at berolige de flossede nerver der opstår ved en livstruende sygdom. Derudover siges det at citrin kan være en hjælper ved fertilitetsproblemer såsom in fertilitet eller abort, ved at stimulere ægløsning hos kvinder.
Indkøbskurv