Beskrivelse

Quadruple 7 chakra bjergkrystal healerstav m. Ametyst, Lapis Lazuli, Turquis, Grøn Aventruin, Fersken Aventruine, Rød Jaspis, Golden Healer kvarts

(4 x Power) 7 chakra healerstav, i bjergkrystal, og sterling sølv med ædelsten der passer til de 7 hoved chakra.
De tilhørende ædelsten er: Ametyst, Lapis Lazuli, Turquis, Grøn Aventruin, Fersken Aventruine, Golden healer kvarts Rød Jaspis.

De små slebne sten hjælper med at kanalisere den helbredende og beroligende energi. Den høj energi frekvente bjergkrystal er slebet til at give maksimal energioverførsel.

Vores Bjergkrystal stave udsender et unikt lys og vil forstærke samt fokusere din energi. De er vant til at forbinde dig med Universal Life Force. Brug denne krystal til at vække din/kundens ånd og genbalancere denne med naturen.

Der er 7 store Chakra centre i den fysiske krop, hvor vitale energistrømme strømmer igennem. Gennem vores Chakra, transmittere og modtager vi fysiske, følelsesmæssige og åndelige energier. Chakraerne er manifesteret i ens fysiske tilstand. Det mest ideelle er at have alle chakra afbalanceret og vitaliseret. Chakra-systemet går tilbage til oldtidens østlige mestre. Hvert chakra er forbundet med et bestemt område på kroppen, og en farve. Krystalstavene udnyttes til at åbne chakraerne og ballancerer disse.

Jeg elsker at arbejde med krystal værktøjer, der bringer mig i total ballance og minder mig om ​​hvem jeg er, den magt jeg holder og den kreativitet, jeg besidder. Og gudinder, disse 7 Chakra Wands er fulde af grounding, kreativitet, magt, tillid, kærlighed, udtryk, vision og forbindelse – alt i et smukt og helligt redskab.

Designet til at helbrede og forynge alle syv energicentre, indeholder disse stave et utal af forskellige ædelstene x 4, hver med det formål at afbalancere et chakra. Brug din 7 Chakra stave i meditation til at justere energikentrene i din krop, og føl dig, din krop og din ånd, at den kommer i balance.

Den dybere magi i disse 7 Chakra stave

Skønheden i disse stave er, at hver enkelt inkorporerer flere poleret ædelstene, hver med det formål at tilpasse hver af dine energicentre.

Den første sten er rød jaspis. Rød jaspis er kendt som Stone of Endurance og er forbundet med det første chakra, Rod Chakra, som ligger ved bunden af ​​rygsøjlen. Deette chakra er forbundet med din følelse af sikkerhed og jordforbindelse. Rød jaspis er et vidunderligt redskab til at tilpasse denne chakra og vil give dig fysisk styrke, energi, udholdenhed, fokus og beslutsomhed.

Den anden: Golden Healer kvarts

Den tredje sten er fersken aventurin, som er forbundet med den tredje chakra, Solar Plexus Chakra. Dette chakra er placeret i den øverste del af maven, hvor din membran hviler, og er kendt som centrum for selvværd, selvtillid og viljestyrke. Gul aventurin tjener til at afbalancere denne chakra ved at lade dig have kontrol over dine tanker og følelsesmæssige reaktioner, sætte sunde grænser og være i fred med dig selv.

Den fjerde sten er grøn aventurin, som er forbundet med den fjerde chakra, Hjerte Chakra. Som kigger midt på brystet på hjerteniveau styrer hjertechakraet de dele af vort væsen, der har at gøre med medfølelse, kærlighed og skønhed. Grøn aventurin justerer dette chakra ved at lindre følelsesmæssige sår og lette frigivelsen af ​​usunde forhold. Når du mediterer med denne tavle, lad den grønne aventurin trøste dig og helbrede dit hjerte og give dig en følelse af optimisme, glæde og følelsesmæssig ro.

den femte er Turquis

Den sjette sten er lapis lazuli, som er forbundet med den femte chakra, Throat Chakra. Denne chakra er placeret i midten af ​​din hals på halsen, og er kendt som centrum for udtryk, kommunikation og visdom. Hvis du ofte har svært ved at udtrykke dine følelser og behov, skal du være opmærksom på denne særlige ædelsten og chakra, mens du mediterer. Denne kraftige beskyttende sten vil stimulere objektivitet og mental klarhed og vil hjælpe dig med selvudtryk, samtidig med at du hjælper med at afsløre din indre sandhed.

Den syvende er ametyst.

Jeg kan ikke fortælle dig nok, hvor utroligt disse stave er til meditation – ved at give dig en kraftig sten til hvert eneste energicenter i din krop, vil disse værktøjer tilpasse dit sind, krop og ånd og give dig en følelse af fred i modsætning til noget du nogensinde har oplevet før.

Længde: 14 cm.
Vægt: 87 gram.

Bemærk, at fotoet taget af en enkelt stav, og der kan være lidt farve nuancer