Beskrivelse

Jaspis Rød

Jaspis Rød er en af de mest fysisk healende og groundende sten, den giver ro, tryghed og stabilitet og fremmer mod og robusthed. Giver jordforbindelse og er en stor hjælp ved fysiske smerter. Rød jaspis har gavnlig indflydelse på seksuelle ubalancer, og giver os tryghed i den seksualitet vi har valgt, og mod til at leve med den. Den hjælper på blærelidelser, kvalme, mave-tarm problemer, blodforgiftninger, infektioner og underlivssmerter, menstruationssmerter og for kraftige blødninger mm.

Rød Jaspis for at afhjælpe stress og genoprette forbindelse med Jordens energier. Dens rensende virkning eliminerer negativitet, returnerer den tilbage til dens kilde og stabiliserer auraen. Det er en ideel bekymringssten der beroliger nerverne og gendanner balancen.
Rød Jaspis er vidunderlig til at rydde sindet under meditation & bøn. Dens høje åndelige energi øger fokus og udholdenhed under lange ceremonier og hjælper med at etablere nye åndelige discipliner. Det er en fremragende sten til shamaniske rejser og astral rejser.

RødJaspis er en værdifuld beskyttelsessten der Den kan opbevares i bilen for at forhindre ulykker, tyveri eller raseri anfald, og anbrings i hjemmet eller på kontoret for at absorbere elektromagnetisk og miljømæssig forurening og stråling. Bær to eller tre stykker rød Jaspis for at beskytte mod psykisk angreb eller når man arbejder med sjæls arbejde, potentielt voldelige eller psykologisk forstyrret personer.

Rød Jaspis er en sten af ​​lidenskab og et tegn på alle, der fuldender kærlighed. Den tilskynder til kontrol i alle ting og beroliger således seksuel aggressivitet, fremmer seksuel kompatibilitet og forbedrer tantrisk sex. Den kan hjælpe kvinder med at overvinde en jaloux partner/rival.

Rød Jaspis stimulerer også lidenskab i kreative stillinger, manifestere nye ideer og friskhed, og energien til at fortsætte et projekt, selv efter den oprindelige spænding er aftaget. Dens energi bringer fokus og selvbeherskelse. Rød Jaspis er krystallen til bl.a. skuespillere, skuespillerinder og alt der er forbundet med ekspressiv og scenekunst, og som står over for et publikum.

Rød Jaspis kan bruges som en professionel støttesten til alle job, der kræver fysisk styrke og udholdenhed, fra politibetjente til fagfolk, servitricer og servitører og andre fagfolk med høj aktivitet. Den bringer også energi, årvågenhed og følelsesmæssig udholdenhed til regnskabsfolk, computeroperatører, militært personale og alle, der kontinuerligt skal være fokuserede på en opgave.