Kvarts Golden Healer

Plus evt. fragt.kr. 20.00kr. 30.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Golden Healer Kvarts

Golden Healer Kvarts har en energi, der både er “blid og beroligende” samt “stærk.” I den metafysiske verden, betragtes den som ​​en succes sten, og det siges at den øger kreativitet og selvtillid samt skaber succes i erhvervslivet og andre henseender. Det siges at den renser sjælen og hjælper i spirituelt arbejde, idet den øger selv langdistance åndelig kommunikation (herunder mellem verdener), og hjælper med at opdage hele dit åndelige formål her i dette liv, samtidig med at den forbedre alle psykiske evner, er en nyttig følgesvend i meditationer, hvor den hjælper med at holde fokus og filtrere mange distraktioner. Derudover forbinder den dig med din doorkeeper og giver Kristus energi, og hjælper med bevare integriteten i relationer. Selvom gyldne healer kvarts er mest kendt for sine metafysiske kvaliteter, er den også værdsat i verden af ​​fysisk helbredelse, hvor den er en ekstrem god en at have med i medicin tasken. Specifikt er den blevet brugt til at rense og forbedre alle organer i kroppen,  samt stimulere kroppens immunsystem, mindske spændinger og give lindring til dem, der kæmper med en række invaliderende maveproblemer.

En Healende krystal der giver lys

Denne golden healer kvarts er en ekstremt healende krystal, da den giver det gyldne lys fra Universet mulighed for at strømme igennem kroppen via krone chakraet. Derefter spreder den energien ud over hele kroppen, mens den fjerner ubalancer og blokeringer

Denne golden healer kvarts er faktisk en slags siliciumdioxid, der har gule eller gyldne jernmineraler på overflader eller som inkluderinger. Derudover betragtes den også som en multifunktionel krystal på grund af dens mange fordele og anvendelses muligheder.

Som en master healer er denne golden healer kvarts af den højeste vibration. Den er kraftig, og alligevel beroligende og blid. Du kan med fordel bruge denne Golden healer kvarts, når du mediterer, for at oprette forbindelsen op ad til. Derudover kan du også placere denne krystal under massage- eller behandlerbriksen for at fylde området med en bæredygtig og blid energi under hele den healings/massage tid du eller kunden har.

Denne krystal åbner energifelterne, for at lette energiernes frie retning, således at helingen finder sted i hele kroppen. Den kan også åbne din bevidsthed for at du kan modtage vejledning og information fra højere dimensioner således at du kan nå dit højeste potentiale i livet.

Brug den sammen med magnetit

Når du bruger den sammen med magnetit, vil den hjælpe med at rense alt i det aura felt samt genoprette balancen i kroppen.

Denne krystal kan rense og forbedre organerne, stimulere immuniteten samt genvinde kroppens balance, samt styrke den fysiske energi og vitalitet. Desuden kan denne krystal hjælpe dig med at komme over dine skuffelser og fiaskoer, såvel som ikke at miste troen på, at du vil blive velhavende.

Se også efter Kvarts i vores shop

Vægt 0.009 kg
Model

Poleret, Rå

Indkøbskurv