Rosenkvarts Free form

Plus evt. fragt.kr. 20.00kr. 25.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

 • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
 • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
 • MobilePay logo

Rosenkvarts Free form

Rosenkvarts er kærlighed, ro og harmoni og en sten der lærer os tilgivelse. Den giver tryghed og er god mod skadelige stråle påvirkninger. Den styrker din kærligheds & livskraften i dit liv samt fremmer harmoni og balance. Det er en meget beroligende sten. Rosenkvarts er kendt som kærligheds stenen. Den fremmer kærligheden omkring og i dig. Det er ofte rosenkvartsen eller bjergkrystallen, som er den første sten folk køber.

Rosenkvartsen er en nem sten at arbejde med, og kan nemt bruges sammen med et ton af andre sten, men på samme måde er det en meget blid sten, som lærer os at tilgive, den er samtidig også meget beroligende, hvor den vel forsøge at skabe bedre balance og harmoni mellem krop og sind.

Rosenkvarts kan du bruge til at skærme dig for skadelige stråler, men dog skal du oftest bruge en hel klump af rå rosenkvarts hvis den skal bruges til dette formål. Rosenkvarts også kaldet Rosa kvarts findes i Brasilien, Madagaskar og USA.

Kærlighedssten

Rosenkvarts er kærlighedsstenen over alle kærlighedssten, ydermere giver den, fred og velvilje. Som et skumbad til dine følelser, breder dens varme energi sig ud over dig og omfavner dig, den bader dit hjerte forsigtigt og blidt i et lyserødt krystal-lys.

Tag et rosenkvarts bad

Det er en utrolig vidunderlig følelse i de mørke vinternætter, eller når som helst du måtte have brug for det. Prøv at lægge eller tage et stykke rosenkvarts med i dit bad, den vil vitaliserer din hud og på nærmest magisk vis suge alt smerte væk. Du kan også lave en rosenkvarts eliksir ved at lade din rosenkvarts ligge i en kande vand natten over og bruge dette vand topisk, til at vaske dit ansigt med om morgenen, dette bringer din ungdommelige hudfarve tilbage til dig.

Læs også vores artikel om hvordan du bruger Rosenkvartsen aktivt i højtideerne eller til festen hvor mange samles: https://krystal-healerhuset.dk/bjergkrystal-calcit-rosenkvarts-julens-og-festernes-krystaller/

Vægt 0.100 kg
Vælg størrelse:

Small, Medium

Du kunne også være interesseret i...

 • Rå bjergkrystal 3- 25 gr.

  Bjergkrystal Rå

  Plus evt. fragt.kr. 20.00 Vælg muligheder
 • rosakvarts afrika

  Rosenkvarts Afrika

  Plus evt. fragt.kr. 35.00 Tilføj til kurv
Indkøbskurv